Navštívte v Česku jedinečný hotel, ktorý je súčasťou zábavného, náučného a relaxačného komplexu CENTRA BABYLON. Pri ubytovaní vo WELLNESS HOTELI BABYLON **** v centre Liberca získate vstupy do Aquaparku, Lunaparku aj zábavne náučného iQPARKU a iQLANDIE. Vypraviť sa môžete tiež k libereckej dominante Ještěd.

O ubytovaní

Wellness Hotel Babylon **** v blízkosti centra severočeského mesta Liberec vás na prvý pohľad poteší moderným prostredím, komfortom a vysokou kvalitou služieb. Nevídaná veľkosť komplexu zahŕňa okrem hotela aj Wellness centrum, Aquapark, Lunapark, iQPARK a vedecké centrum iQLANDIA. V Babylone v Liberci sa naozaj nudiť nebudete.

Ak sa predsa len na chvíľu odtrhnete od zábavy v centre Babylon, preskúmajte ďalšie atrakcie, ktoré Liberec a jeho okolie ponúka. Navštívte napríklad námestie Dr. Edvarda Beneša (1,3 km) s novorenesančnou radnicou, Liberecký hrad (1,2 km) alebo Vajdštejnské domy (1,4 km) z rokov 1678-1681. Deti poteší liberecká zoologická záhrada (3,2 km) a DinoPark (1,3 km). Môžete tiež vystúpiť na kopec Ještědu (5 km) alebo vystúpiť na rozhľadňu Liberecká výšina (4,5 km).

V zime vyskúšajte miestne preslávené zjazdovky všetkých obťažností. Perfektné podmienky na vás čakajú v lyžiarskom stredisku Ještěd (4,5 km), ktoré bolo vyhlásené za tretie najlepšie lyžiarske stredisko v Českej republike. Deti si môžu užiť zimné radovánky v FunParku Kubík. Lyžiarske stredisko Bedřichov (9,2 km) ponúka 10 skvelých zjazdoviek. Okolité hrebene lákajú k bežeckému lyžovaniu, môžete sa preháňať po 81 km bežeckých tratí Jizerskej magistrály.

Kde budete spať?

Útulná izba Superior je vybavená manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami, TV, minibarom, trezorom a písacím stolom. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom a sušičom vlasov. Okrem toho máte k dispozícii WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V Hoteli Babylon *** sa určite nemôžete sťažovať na nedostatok výberu, pretože na vás čaká niekoľko skvelých miest:

  • Reštaurácia Atrium sa zameriava na klasickú českú kuchyňu, ale aj na medzinárodné špeciality. Podávajú sa tu raňajky a večere formou bufetu a servírované obedy.
  • Restaurácia Vitalis je v prípade väčšej obsadenosti otvorená počas raňajok.
  • Reštaurácia Nostalgia sa nachádza v zábavnej časti centra Babylon a ponúka výber talianskych špecialít z tých najčerstvejších surovín, chutné predjedlá a nadýchané dezerty. Okrem toho je to podnik vhodný pre deti a okrem iného tu nájdete aj detský kútik.
  • Lobby bar vás očarí svojou útulnou atmosférou, voňavou kávou a širokou ponukou alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

V rekonštruovanom aquaparku sa trikrát denne koná laserová svetelná šou. Okrem bazénov s teplotou vody 27-30 °C, sauny, pary a bežných vodných atrakcií, ako sú tobogany, šmýkačky, jaskyne, divoká rieka a iné, tu nájdete aj vodný hrad, vodné fontány a gejzíry a tobogan Tornádo či adrenalínový Spacebowl. To všetko v pôsobivej atmosfére originálneho steampunkového dizajnu, do ktorého je celý aquapark štylizovaný.

Relaxačnú atmosféru dokonale navodzuje prostredie Wellness centra v štýle starobylých kúpeľov. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na zaslúžený oddych, od rôznych saun, bylinkových inhalácií a víriviek až po parné kúpele, kyslíkovú terapiu, tepidárium, Kneippov kúpeľ či soľnú baňu. Zveriť sa môžete aj do rúk skúsených terapeutov a masérov, ktorí ponúkajú širokú škálu masáží, zábalov, peelingov a kúpeľov.

Cestujete s deťmi?

V Lunaparku sa počas celého roka koná karneval. Obľúbená je klasická autodráha, kolotoče, hojdačky, preliezačky a trampolíny, ale vyskúšať môžete aj nezvyčajný simulátor divokého býka „Torro“, atrakciu Tagadea, ktorá vám určite zamotá hlavu, lezenie na lezeckej stene alebo indoorový adventure golf. Vynechať by ste nemali ani vedecké centrum iQPARK a iQLANDIA. Od 30. 7. 2021 je tu aj novinka - Funpark zameraný na deti do 15 rokov. Tie sa môžu tešiť na ninja arénu, strieľajúci hrad, šmykľavky, vodopád a detskú herňu.

Wellness Hotel Babylon ****

Wellness Hotel Babylon ****

Nitranská 415/1 , Liberec
Česká republika

+420 733 755 688

rezervace@hotelbabylon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 450 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
11,1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
10 m
Zjazdovka
5 km
Bežkovanie
4,5 km