Užite si pobyt v Prahe, ktorá je srdcom Európy a dokáže prekvapiť nielen pri prvej, ale aj desiatej návšteve. V krásnom Hoteli Relax Inn**** si užijete raňajky i čaj na izbe, oddýchnete si v bazéne s relaxačnou zónou a navyše budete blízko centra.

O ubytovaní

Hotel Relax Inn **** ponúka kvalitné služby, príjemný personál a rodinnú atmosféru. Je tiež držiteľom ocenenia Czech Hotel Awards (z roku 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 a 2019) za najobľúbenejší hotel v Českej republike. Leží kúsok od O2 Arény a do historického centra Prahy sa odtiaľ dostanete za15 minút hromadnou dopravou. Priamo pri hoteli je zastávka autobusu Novovysočanská, ďalej potom zastávka vlaku Praha-Libeň a neďaleko je aj stanica metra - Palmovka.

Pri návšteve centra si nesmiete nechať ujsť najvýznamnejšie historické pamiatky - Karlov most (6,5 km), Staromestské námestie s orlojom (5,9 km), Pražský hrad (7,3 km) ) či Národné divadlo (6,6 km). Z novších dominánt mesta stojí za videnie okrem iného Tancujúci dom (7,1 km) a Petřinská rozhľadňa (8,4 km), ku ktorej sa môžete pohodlne vyviezť lanovkou. V meste nájdete aj zaujímavé ukážky moderného umenia - Sochu Franza Kafky (6 km), Lennonov múr (7 km) alebo Kone (6 km) v pasáži Lucerny.

Pamiatky a ďalšie atrakcie – Svet medúz (8,2 km), Morský svet (5,5 km), Múzeum komunizmu (5,2 km), Planetárium ( 5,7 km) a mnohé ďalšie si môžete v Prahe užívať po celý rok, v zime ale prestúpi mesto magická atmosféra vianočných trhov, ktorú skrátka musíte zažiť. Vôňa vareného vína a ďalších delikates, dielničky pre deti, betlehem, ukážky ľudových remesiel a stánky s najrôznejšími výrobkami zaplavia väčšinu námestí v centre a premenia ich na rozprávkovú zimnú ríšu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 40 komfortne zariadených izieb s interiérom ladeným do hrejivých farieb. Každá izba disponuje satelitnou televíziou, telefónom, WiFi, chladničkou, trezorom, setom na prípravu kávy a čaj a tiež vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je reštaurácia v modernom dizajne, kde sa každé ráno podávajú raňajky formou bufetu.

Kde budete relaxovať?

Ak si chcete oddýchnuť po dlhých prechádzkach po Prahe, určite vám príde vhod hotelové wellness. Využiť môžete relaxačný bazén, saunu, ochladzovací bazénik, bylinné kúpele a rôznorodé masáže. Budete sa cítiť ako znovuzrodení.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravená detská herňa.

Hotel Relax Inn ****

Hotel Relax Inn ****

Novovysočanská 163/25 , Praha
Česká republika

+420 284 828 749

info@relaxinn.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Len po dohode vopred - 250 Kč/noc vonku či 375 Kč/noc v garáži

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,6 km
Zastávka
0,1 km