Užite si príjemný zážitok v Grand Hoteli *** Třebíč, čaká vás lahodná polpenzia, bazén s masážnymi tryskami a možnosť sauny aj vírivky. Hotel sa nachádza v centre, blízko pamiatok UNESCO.

Overené Travelkingom

“Pobyt sme si veľmi užili. Hotel zodpovedal popisu a dostali sme všetko, čo bolo uvedené na kupóne. Personál bol veľmi milý, vychádzal nám vo všetkom v ústrety. Izba bola v poriadku, len by sme ocenili aj pravidelné upratovanie. Skvelá je aj jeho poloha, nachádza sa kúsok od stanice, a pritom priamo v centre. Na návštevu môžeme odporučiť Masarykovu vyhliadku, židovskú štvrť, baziliku sv. Prokopa a tiež množstvo úžasných kaviarní v Třebíči.” Prečítajte si celú recenziu

Markéta Zuziaková - Obchodný tím
Osobne overené v: Marci 2022

O ubytovaní

Grand Hotel *** je zrekonštruovaný kongresový hotel v historickom centre Třebíča. Blízko to teda budete mať ku všetkým pamiatkam (vrátane tých na Zozname UNESCO) a zaujímavým atrakciám.

Za návštevu jednoznačne stojí komplex Bazilika sv. Prokopa-Valdštejnský zámok-predzámčí (550 m), kde si prezriete okrem iného krásne komnaty grófskych pánov a ich rodín, ktorí tu žili až do 40. rokov minulého storočia. Navštíviť by ste mali aj židovskú štvrť, kde uvidíte napríklad Prednú synagógu (400 m) a Zadnú synagógu (550 m), židovskú radnicu (400 m) či nemocnicu a bývalý chudobinec (500 m) ). Väčšina pamiatok pochádza zo 17. storočia a pokiaľ vás viac zaujíma história tejto časti mesta, urobte si exkurziu do miestneho Židovského múzea (550 m).

Za zábavou sa vydajte do Aquaparku Laguna (1,6 km), kde nájdete zážitkový bazén s plochou takmer 200 m², celoročne prístupný vonkajší bazén so slanou vodou, 132 metrov dlhý tobogan, klasický plavecký bazén a wellness zónu so 6 saunami a ďalšími atrakciami. Kúsok od hotela nájdete aj nedávno zrekonštruované Riečne kúpele Polanka (900 m), ktoré boli postavené medzi rokmi 1933 a 1934 a v roku 2021 získali ocenenie Pamiatka roka. V zime potom môžete vyraziť do Ski areálu Jalovec (13 km) alebo sa prejdite po jednej z mnohých bežeckých stôp.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 100 izieb, ktoré sú prevažne dvojlôžkové a majú možnosť prístelky. Každá izba má LCD televízor, trezor, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Elipso si vychutnáte polpenziu, ale zájsť si sem môžete aj na kávu a dezert. Počas svojho pobytu budete môcť ochutnať špeciality mnohých svetových kuchýň, ale hlavne tej českej.

Kde budete relaxovať?

Za parádnym oddychom sa vydajte do Relax Centra s bazénom s protiprúdom a masážnymi tryskami, saunou a vírivkou až pre sedem osôb.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je aj bowling s niekoľkými dráhami. O zábavu teda budete mať postarané večer alebo počas daždivých dní.

Grand Hotel *** Třebíč

Grand Hotel *** Třebíč

Karlovo náměstí 5 , Třebíč
Česká republika

+420 568 848 560

info@grand-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Baby friendly
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1,5 km
Zjazdovka
2 km

Tipy na výlet

Třebíč

TřebíčTip na výlet

Ak plánujete potulky po Česku, rozhodne by ste nemali minúť Třebíč , ktorý sa pýši vzácnymi historickými kúskami aj tretím najväčším námestím u našich susedov. Toto mesto plné pamiatok UNESCO sa nachádza na západe Moravy, v juhovýchodnom cípe kraja Vysočina. Má veľmi bohatú históriu, jeho počiatky siahajú až k roku 1101.

Čo patrí medzi skvosty Třebíča?

  • Bazilika sv. Prokopa
  • Zámocký areál (Valdštejnský zámok-předzámčí)
  • Benediktínsky kláštor

Určite nevynechajte ani Židovskú štvrť, Zadnú synagógu, Dom Seligmanna Bauera, Karlovo námestie, Mestskú vežu a Veterný mlyn.

Třbíč má čo ponúknuť aj pokiaľ ide o prírodu a odpočinok - nachádza sa v jednej z ekologicky najčistejších oblastí Českej republiky. Za relaxáciou zamierte do bazéna či Riečnych kúpeľov Polanka.

Viac informácií
Bazilika sv. Prokopa v Třebíči
Bazilika sv. Prokopa v Třebíči
Aquapark Laguna Třebíč
Aquapark Laguna Třebíč
Jihlava
Jihlava