Osobne overené: Recenzia relaxačného pobytu v Prahe vo Volcano Spa Hoteli ****

Vydajte sa spolu s Jozefom, členom nášho Travelking tímu, do Prahy. Konkrétne do Volcano Spa Hotela ****. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A aké výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia relaxačného pobytu v Prahe vo Volcano Spa Hoteli ****

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 27. 3. 2022 - 28. 3. 2022
  • Ubytovaní sme boli vo: Volcano Spa Hotel ****
  • Lokalitou ubytovania je: Praha
  • Cestoval som s: Partnerkou
  • Stravovanie: Raňajky
  • Doprava: Autom

Kam a ako sme išli?

Na krátky relaxačný pobyt sme necestovali ďaleko. Vybrali sme si totiž Volcano Spa Hotel **** s vlastným wellness centrom, a to na 1 noc. Hotel sa nachádza v Prahe 5 a naša cesta autom nebola dlhá, pretože sme z Prahy. Do hotela sme sa dopravili behom 30 minút. Samozrejme, dá sa využiť aj vlak či autobus, či už pôjdete z akejkoľvek časti Slovenska. 550 m od hotela je autobusová zastávka Ovčí hájek a 1 km zastávka metra Hůrka. Z Bratislavy by cesta autom do hotela trvala približne 4 hodiny (337 km).

Ako to bolo s parkovaním?

Parkovanie pri hoteli je k dispozícii zadarmo a nie je nutné rezervovať ho vopred. K dispozícii je tu totiž obrovské vonkajšie parkovisko, kde vždy nájdete voľné miesto.

Kde sme sa ubytovali?

Volcano Spa Hotel **** sa nachádza v Prahe len 15 minút jazdy autom/MHD od centra. Ide o naozaj krásnu lokalitu, pretože hotel je obklopený prírodou. Len kúsok od neho sa nachádza prírodná rezervácia Prokopské údolie a na dosah sú tu rôzne parky ideálne pre prechádzky, ale aj potok, vodná nádrž či vyhasnutá sopka. Práve podľa nej nesie hotel svoje meno.

S ubytovaním sme boli veľmi spokojní. Celý hotelový komplex je moderný, vkusne zariadený a všetko je tu nové a štýlové. Izba bola na vysokej úrovni hodná 4 * s extra pohodlnou posteľou a krásnou kúpeľňou.

Ako sme sa najedli v ubytovaní?

V cene balíčka sme mali raňajky formou bufetu. Bol tu obrovský výber sladkých i slaných pokrmov – domáce koláče, domáce jogurty, marmelády, ovocie, zelenina, syry, šunky a rôzne druhy pečiva. Mňa osobne najviac potešila poctivá krupicová kaša, ktorú som si mohol dochutiť podľa seba – cukrom, kakaom a maslom ako v detstve.

Raňajky sa podávali v oddelenej časti reštaurácie, ktorá je inak otvorená aj pre verejnosť a pýši sa kvalitnými pokrmami z ponuky à la carte. Určite odporúčam jej návštevu. My sme si tu vychutnali welcome drink a aj večeru v podobe vynikajúceho rizota. S jedlom bola spokojná aj priateľka.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Súčasťou hotela je veľmi pekné a moderné wellness centrum, kde sa kombinujú prvky dreva, kameňa a skla. Vstup doň je v cene balíčka. K dispozícii sú tu vírivka, 3 sauny (fínska, parná a infra) a ochladzovací bazénik. Na oddych sú tu hneď 3 relaxačné miestnosti a terasa s pekným výhľadom do záhrady. Najviac sa mi páčila fínska sauna s preskleným oknom a výhľadom do prírody, to bol naozaj zážitok.

Vo wellness je k dispozícii voda na pitie zadarmo, ďalšie nápoje aj nejaký malý snack si potom môžete doobjednať z baru vo fitness centre. Funguje to tak, že na stolíkoch vo wellness je tlačidlo na privolanie servírky, u tej si potom objednáte, takže nie je nutné z wellness niekam prechádzať.

Kam sa vydať na výlet?

Osobne sme sa vydali do blízkeho prírodného parku Prokopské údolie, ktorý je ideálny na peknú prechádzku. Blízko je aj OC Galerie Butovice - vhodné pre milovníkov nákupov. A pretože behom chvíľky ste aj v centre Prahy, odporúčam predovšetkým výlety po miestnych historických pamiatkach.


Záverečné hodnotenie pobytu vo Volcano Spa Hoteli ****

„Hotel je ideálnou voľbou pre návštevu Prahy. Je moderný, komfortný a má vlastnú kulinársku reštauráciu. Prostredie prírodnej rezervácie je pokojné a príjemné, ako by sa hotel ani nenachádzal v Prahe. Zároveň je ale dobre dostupný autom a blízka zastávka metra umožňuje rýchle cestovanie do centra mesta za pamiatkami. Osobne sa mi najviac páčilo moderné fitness a wellness s terasou, výhľadom do záhrady a holistickým, sviečkami osvieteným interiérom.“


👍 Pobyt vo Volcano Spa Hoteli **** bol osobne overený Jozefom, členom tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 19. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet