Cestovný denník: Apartmány Termál

Priestranný apartmán s vlastnou kuchynkou, všadeprítomná pohoda a chodba, ktorou dôjdete od izby rovno k termálnym bazénom? To je pobyt v Apartmánoch Termál v Dunajskej Strede. Neváhajte ani chvíľu. My sme neváhali.
Cestovný denník: Apartmány Termál

Apartmány so všetkým. A čo viac je potrebné?

Pohodlné postele, plne vybavená kuchynka, luxusná kúpeľňa a to všetko žiariace novotou. Apartmány Termál sú v prevádzke len od roku 2017, no i tak sme ich už stihli navštíviť a preveriť, či spĺňajú prísne požiadavky na kvalitné ubytovanie. Spĺňajú ich bez výhrad.

Príjemným doplnením izieb je aj balkón, na ktorom môžete obzvlášť v teplých mesiacoch stráviť pekný večer napríklad s pohárom dobrého vína. Izby sú pokojné, počas pobytu nás nerušila ani susedná rodinka s malým dieťaťom. Ak sa vám nechce variť, hneď vedľa apartmánov je hotel Thermalpark, do ktorého si môžete zájsť nielen na bohaté raňajky, ktoré sú súčasťou balíčka, ale aj na obed alebo dobrú večeru.

izba

Ak dávate prednosť domácej strave, na varenie je na izbe k dispozícii malá kuchynka.

Z izby rovno do bazéna

Tiež vám príde zbytočné sa v izbe prácne obliekať, v šatniach v aquaparku prezliekať a potom zase to isté po ceste späť? Výborne, v Apartmánoch Termál máte totiž jedinečnú možnosť prejsť z izby krytou chodbou rovno k bazénom a tou istou chodbou potom späť. Stačí teda župan a papuče, v ktorých môžete prejsť priamo do termálov.

Dunajská Streda

V areáli termálneho aquaparku v Dunajskej Strede sa nebudete nudiť vy ani vaše deti, veľa bazénov a atrakcií pre návštevníkov všetkých vekových kategórií zaisťujú úžasne strávený deň pre celú rodinu. Okrem vyvádzania na toboganoch a šmykľavkách či relaxovania v liečivej termálnej vode si môžete napríklad zahrať vonkajšie obrie šachy, stolný tenis alebo si dopriať studený drink.

Dunajská Streda

Dunajská Streda má čo ponúknuť aj mimo termálneho aquaparku. Navštívte trebárs rímsko-katolícky kostol sv. Juraja alebo radnicu na Hlavnej ulici. Obdivovať môžete aj Žitnoostrovské múzeum v budove kaštieľa alebo výstavy v Galérii súčasných maďarských umelcov.

Chystáte sa do Apartmánov Termál na celý víkend? Tak to si prečítajte náš článok Čo podniknúť vo dvojici či s rodinou počas víkendu v Dunajskej Strede a Veľkom Mederi? a nechajte vydajte sa po stopách našich tipov na výlety za tým najlepším, čo sa v Dunajskej Strede a okolí nachádza.

Autor článku:

Aktualizované: 26. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Objavujte Slovensko s Travelkingom

Vyberajte z jedinečných a overených pobytov

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet