Užite si parádny pobyt v Rakúsku v oblasti Zell am See pri jazere a rôznych atrakcií. Hotel Grüner Baum **** ponúka komfortné izby, chutné raňajky či polpenziu a tiež vstup do wellness centra so saunami. Tešte sa aj na fľašu Prosecca a množstvo rôznych zliav. Najbližší ski areál je vzdialený iba pár minút.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Grüner Baum **** stojí na pešej zóne v centre mesta Zell am See, len niekoľko minút chôdze od mestských pamiatok, brehu jazera a lanoviek a je ideálnym miestom pre vašu aktívnu dovolenku počas celého roka.

V lete si tu užijete prechádzky okolo jazera Zeller See (230 m), vysokohorským masívom Kaprun (7,5 km) alebo si zájdite trochu ďalej až ku Krimmelským vodopádom (55 km). V meste Kaprun (7,6 km) na vás čaká hrad Kaprun z 12. storočia, bobová dráha Alpine Coaster Maisi Flitzer alebo termálne kúpele Tauern Spa. Za návštevu stojí aj kaprunské múzeum a múzeum veteránov.

V zime, samozrejme, nemôžete vynechať blízke luxusné lyžiarske stredisko Schmittenhöhe (2,3 km), kde si zalyžuje celá rodina, horský ľadovec Kitzsteinhorn (19,6 km), lyžiarske strediská Maiskogel (9 km) a Lechnerberg (9,6 km) alebo rezort Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (18,4 km) s 270 km zjazdoviek.

Kde budete spať?

Hotel ponúka 42 izieb a apartmánov, vo všetkých nájdete WiFi pripojenie, káblovú televíziu s plochou obrazovkou, telefón, rýchlovarnú kanvicu so setom na prípravu čaju, trezor, chladničku a vlastnú kúpeľňu. Niektoré izby majú aj balkón s výhľadom na Schmittenhöhe.

  • Izba Economy má plochu 16 m² a je bez balkóna. K vybaveniu izby patrí dvojlôžková posteľ (160x200 cm) a písací stôl, v kúpeľni nájdete vaňu.

  • Izba Classic ponúkne plochu 20 m² a modernejší interiér. Izba je bez balkóna, vo vnútri nájdete dvojlôžkovú posteľ, písací stôl a kreslo na posedenie. Kúpeľňa je vybavená priestranným sprchovacím kútom.

  • Izba Superior je veľká 23 m² a má vlastný balkón. V izbe nechýba komfortné dvojlôžko, kreslo na posedenie či písací stôl. V kúpeľni môže byť veľký sprchovací kút alebo vaňa.

  • Izba Junior Suite poteší plochou 36 m², na ktorej je umiestnená dvojlôžková posteľ, rozkladacia pohovka a písací stôl. Výhodou je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom aj vaňou. Izba nemá balkón.

Na čom si pochutnáte?

Dosýta sa najete v štýlovej reštaurácii, v ktorej sa z mäsa z hotelového mäsiarstva pripravujú klasické jedlá aj špeciality rakúskej kuchyne. V lete si na jedle môžete pochutnať aj v záhradke.

V modernom bare si potom užijete posedenie nad pohárom vína či zaujímavým kokteilom.

Kde budete relaxovať?

Malá, ale útulná wellness zóna ponúka relaxáciu v 2 saunách (fínska a bio), Kneippovom kúpeli a odpočinkovej miestnosti.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je na zapožičanie detská postieľka a vysoká stolička, po predchádzajúcej rezervácii.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať aj úschovňu bicyklov a lyží so sušiakom na lyžiarky.

Hotel Grüner Baum ****

Hotel Grüner Baum ****

Seegasse 1 , Zell am See
Rakúsko

+43 6542 7710

hotel@gruener-baum.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc - okrem izby Economy
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 13 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Zjazdovka
0,4 km