Vyrazte za krásami poľských Beskýd do Hotela Fero Lux, v ktorom vás okrem komfortného ubytovania čaká aj neobmedzené wellness s bazénom a fínskou saunou. Navyše si pochutnáte na výborných raňajkách či polpenzii s tradičnými beskydskými pochúťkami. Okolie hotela je rajom pre všetkých milovníkov aktívnej dovolenky.

O ubytovaní

Hotel Fero Lux nájdete v poľských Beskydách v obci Korbielów, ktorá leží blízko najväčších atrakcií regiónu. Hlboké lesy, čerstvý horský vzduch a krásne výhľady – na úpätí hory Pilsko (5 km) sa vám bude skvele relaxovať.

Pokiaľ patríte medzi fanúšikov aktívnej dovolenky, bude sa vám na tomto mieste rozhodne páčiť. Okolitá príroda láka k pešej turistike, jazde na bicykli, chôdzi s palicami Nordic Walking a v zime na lyžovanie a jazdu na snowboarde.

Z okolitých lákadiel nevynechajte výlet na vyhliadkové miesto Hala Miziowa s chatou (4 km), kde sa po výstupe na kopec poriadne posilníte. Ďalej si vyšliapnite na vrchol Babia hora (23 km), z ktorého sa pred vami otvorí prekrásny výhľad na celé Beskydy.

Výlety do prírody si spestrite aj návštevou populárneho Múzea pivovarníctva v Živci (22 km) alebo sa vyberte preskúmať malebné mesto Wisla (48 km), kde objavíte aj Aquapark Tropikana.

V zime si veľa zábavy užijete v jednom z okolitých skiareálov, ako je lyžiarsky vlek Baba (200 m), Cypisek (1,2 km) alebo Pílsko-Korbielów Jontek (2 km). Zo vzdialenejších cieľov skúste napríklad Ski areál Szczyrk (41 km) s viac ako 36 km zjazdoviek alebo Ski areál Zwardon (36 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovo zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. V izbe nájdete 2 oddelené lôžka, ktoré je možné spojiť do jednej postele. K dispozícii vám bude písací stôl, šatníková skriňa a rozkladacia pohovka, ktorú možno využiť ako prístelku. Chýbať vám nebude satelitná televízia, bezplatné pripojenie k WiFi a telefón.

Na čom si pochutnáte?

Ani vaše žalúdky nebudú pri pobyte v Hoteli Fero Lux zanedbané. Stačí navštíviť hotelovú reštauráciu so štýlovým interiérom, v ktorej si pochutnáte na pokrmoch tradičnej poľskej kuchyne a beskydských špecialitách. Ochutnajte napríklad pravý vývar s knedličkami, bravčové rezne, dusenú roládu so sušenými paradajkami alebo si oslaďte pobyt zmrzlinou s horúcimi malinami. V reštaurácii vám po predchádzajúcom dohovore pripravia aj vegetariánske jedlá.

Pokiaľ je súčasťou vášho balíčka polpenzia, zavítajte do priestorov reštaurácie na raňajky formou bufetu a servírovanú večeru.

Dobrú kávu s koláčom z čerstvého ovocia si doprajete v hotelovej kaviarni s krbom a útulným interiérom.

Kde budete relaxovať?

Hotel má vlastné wellness centrum, v ktorom sa dobijete energiou na ďalšie výlety. Tešiť sa môžete na relax vo vnútornom bazéne s masážnymi tryskami a výhľadom do záhrady. Keď si zaplávate, vydajte sa do fínskej sauny, kde sa vyparí všetok stres a starosti.

Hotel Fero Lux **

Hotel Fero Lux **

Szczyrbork 62 , Korbielów
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Fero LUX Sp.z o.o. IČ: 242886080


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
0,7 km

Tipy na výlet

Poľské Beskydy

Poľské Beskydy Tip na výlet

Beskydy zasahujú hneď do troch štátov. Vyrazte po Česku a Slovensku tiež do Poľska pokoriť tunajšie vrcholy a zísť parádne zjazdovky. Názov Poľské Beskydy nie je presný, pohorie je po území rozdrobené do deviatich celkov s názvom Beskid. Môžete si teda vyberať. Okolo miest Visla a Ustron pokračujú Sliezske Beskydy, kde si môžete užiť v Beskid Sport Arene.

Viac informácií
Hora Pilsko
Hora Pilsko
Babia hora
Babia hora
Múzeum pivovarníctva v Živci
Múzeum pivovarníctva v Živci