Výnimočné historické mesto Györ rozhodne stojí za návštevu. Navštíviť tu môžete zoologickú záhradu, ale taktiež si užiť pamiatky v centre. Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győru **** ponúka komfortné izby, chutné raňajky a tiež neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom, vírivkou a saunami. Dieťa do 6 rokov má pobyt s vami zadarmo.

Overené Travelkingom

“Počas pobytu som si najviac užila chvíle vo veľkom vyhrievanom bazéne, z ktorého je výhľad do krásnej okolitej prírody. Bazén sme mali so sestrou vždy sami pre seba. Hotel aj izby sú moderné, čisté a starostlivo zariadené. Oceňujem tiež polohu hotela, na tomto pokojnom mieste totiž vypnete a oddýchnete si od dnešnej uponáhľanej doby. Počas pobytu v Gyirmót Sport & Wellness Hoteli **** určite navštívte historické centrum mesta alebo preslávené termálne kúpele, stojí to za to!”

Kateřina Vašátková - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Októbri 2023

O ubytovaní

Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** sa nachádza v pokojnej a zelenej časti najobľúbenejšieho maďarského kúpeľného mesta Györ. Odpočinok vo wellness tu tak môžete striedať s prechádzkami v prírode a objavovaním historických pamiatok.

V bezprostrednej blízkosti hotela leží jazero Horgásztó, ktoré je dokonalým miestom na prechádzanie sa a navyše ponúka dokonalé podmienky na rybárčenie. S miestnou faunou a flórou sa zoznámite na náučnom chodníku Holt-Rába vedúcom pozdĺž neďalekých brehov rieky Rába.

Historické centrum Györ je vzdialené 10 km a pre svoju úchvatnú atmosféru, mnoho barokovými pamiatkami a vychýreným farmárskym trhom rozhodne stojí za návštevu. Nájdete tu aj jedinečné kúpele a aquapark Rába Quelle umiestnené na sútoku riek Mosoni-Dunaj a Rába. Blízke Pannonhalmské arciopátstvo (25 km), ktoré patrí na Zoznam dedičstva UNESCO, je jednou z najstarších maďarských pamiatok. Tešiť sa môžete na záhradu mnohými druhmi vzácnych kvetov. Nádhernú prírodu chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (30 km) môžete objavovať pri výletoch pešo, na bicykli, na lodi aj z konského sedla.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannej dvojlôžkovej izbe s rozlohou 24 m². Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, WiFi pripojením, televíziou trezorom, telefónom a písacím stolom. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sadu kozmetiky a fén.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu na vás budú čakať stoly plné dobrôt bohatých bufetových raňajok. Pochutnáte si na teplých aj studených pokrmoch, čerstvom ovocí, pečive a širokom výbere čajov a kávy. Cez deň je možné hlad aj chute zahnať v hotelovej Reštaurácii Arundo s ponukou výborných pokrmov maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Večere pre hotelových hostí majú formu trojchodového menu. V popoludňajších a večerných hodinách môžete skočiť na svoj obľúbený drink do Csivit baru.

Kde budete relaxovať?

K dovolenke v Maďarsku patrí, samozrejme, poriadna porcia relaxácie. Užijete si ju v modernom hotelovom wellness vybavenom fínskou a infra saunou, vírivkou a tiež vnútorným i vonkajším vyhrievaným bazénom.

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Ménfői út 61. , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Izek gyöngye Kft IČ: 0809021122


+36 308 761 016

hotel@gyirmothotel.hu

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 8 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
6,5 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
6,5 km

Tipy na výlet

Kúpele Rába Quelle

Kúpele Rába Quelle Tip na výlet

Termálne a zážitkové kúpele Rába Quelle patria k tým najobľúbenejším v celom Maďarsku. Z hĺbky 2 000 m tu tryská liečivá voda s teplotou 37 - 63 °C a je vhodná pre všetkých, ktorí trpia chorobami kostí a kĺbov, prípadne majú problémy so svalmi. Priaznivo ovplyvňuje ťažkosti s trávením a účinná je aj v prípade zníženej funkcie štítnej žľazy.

V kúpeľoch nájdete 3 termálne a 5 zážitkových bazénov:

  • Zážitkový bazén v tvare valca
  • Zážitkový vonkajší veľký bazén so 68 metrov dlhým toboganom a jaskyňou
  • Zážitkový vonkajší relaxačný bazén
  • Zážitkový bazén s vodným barom
  • Zážitkový bazén s vodopádom, gejzírmi a masážou poležiačky
  • Veľký termálny bazén pre vodnú masáž poležiačky s tryskami masírujúcimi chrbát
  • Termálny bazén so šachovnicou, ktorý lieči a upokojuje
  • Termálny bazén s hviezdami s atmosférou pokojnej noci

Nechýba tu ani saunový svet, ktorého súčasťou je fínska sauna, exteriérový bazénik, parná kabína, perličkový kúpeľ, frigidárium a 2 infrakabíny, vyhrievaná kamenná lavica, aromaterapeutická sauna, soľná kabína, masážne kreslo a vírivka.

Kúpele sú otvorené celoročne, od pondelka do nedele v časoch 09:30 - 18:00 hodín. Keby ste chceli navštíviť kúpele aj v iné dni svojho pobytu, celodenný vstup vyjde dospelú osobu na 9 700 HUF (cca 25,50 €) a dieťa do 18 rokov na 7 300 HUF (cca 19 €).

Viac informácií
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Mesto Györ
Mesto Györ
Kúpele Mosonmagyaróvár
Kúpele Mosonmagyaróvár