Spojte návštevu historickej Budapešti s luxusným pobytom v rezorte s vlastným wellness. Čakajú vás bazény s termálnou vodou, vírivka, sauna aj parný kúpeľ. Každé ráno sa bohato naraňajkujete a čakajú vás aj skvelé večere. Deti do 6 rokov vrátane prístelky a stravy majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel **** sa nachádza v nádhernom prostredí plnom zelene na Margarétinom ostrove v centre Budapešti. Hotel vás ihneď uchváti elegantnou architektúrou v štýle fin-de-siècle aj panoramatickými výhľadmi na Dunaj. Samotný Margarétin ostrov je nádherný park s početnými možnosťami športového vyžitia aj zaujímavosťami. Nájdete na ňom napríklad dúhovú fontánu, kúpele, malinkú zoologickú záhradu, secesnú vodárenskú vežu alebo pamätník k 100. výročiu zjednotenia Budapešti z roku 1973. Pri pobyte v maďarskej metropole by ste rozhodne nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, Rybárskej bašty (7 km) a budovy maďarského parlamentu (4 km). Štvrť okolo Budínskeho hradu a malebné brehy Dunaja plné reštaurácií, kaviarní a múzeí sú zapísané na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbe evokujúcej atmosféru prelomu 19. a 20. storočia, avšak s moderným zariadením. Očarí vás výhľad na okolitú zeleň či na rieku Dunaj. K dokonalému komfortu budete mať k dispozícii klimatizáciu, LCD televíziu, WiFi pripojenie, minibar a vlastnú kúpeľňu s uterákmi, županmi, papučami a fénom. Nechýba ani rádio, telefón, nástenné zrkadlo a rýchlovarná kanvica. Niektoré izby majú balkón.

  • Izba Deluxe má plochu 20 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými posteľami. V izbe nájdete aj písací stôl a stolík s posedením.

  • Izba Deluxe Plus je väčšia – meria 31 m². V izbe nájdete manželskú posteľ a nechýba ani pracovný stôl či stolík s posedením.

  • Apartmán s plochou 48 m² sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s pohodlným posedením.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Széchenyi sa môžete tešiť na jedlá maďarskej a medzinárodnej kuchyne pripravované z tých najčerstvejších a najkvalitnejších surovín. Na svoje si prídu milovníci ľahkých a zdravých pokrmov. Ak vás počas dňa prepadne hlad či chuť na niečo dobré, môžete ich zahnať aj niektorou zo špecialít na jedálnom lístku v reštaurácii vedľajšieho Ensana Thermal Hotela ****.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu máte cez vyhrievanú chodbu priamy prístup do jedného z najmodernejších a najväčších kúpeľných areálov v Budapešti v susednom kúpeľnom hoteli Thermal Margaret Island. Nájdete v ňom napríklad vonkajší aj krytý plavecký bazén, termálny bazén s liečivou vodou (37 - 38 ° C), termálny gymnastický bazén, bazén s podvodnou trakciou, rekreačný a Kneippov bazén. V saunovom svete sa zohrejete vo fínskej, parnej, infračervenej či aroma saune. Dopriať si môžete niektorú zo širokej ponuky masáží a kúpeľných či kozmetických procedúr. Súčasťou areálu je aj solárium, slnečná terasa a odpočinková zóna.

Niečo naviac

Margitin ostrov ponúka ideálne podmienky pre beh. Nachádza sa na ňom totiž jedna z najkrajších bežeckých trás v kulisách ostrovného parku. Využiť môžete tiež hotelové fitness s rozlohou 400 m².

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel****

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel****

Margitsziget , Budapest
Maďarsko

+36 1 889 4777

sales.th@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie platené 11 - 15 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1,2 km