Užite si skvelú dovolenku pre páry aj pre rodiny v chorvátskom letovisku Vodice. Čaká na vás nielen more, ale aj vnútorné a vonkajšie bazény, aktívnejší jedinci určite ocenia aj fitness centrum. Deti zabavia pestrý animačný program, detský klub a ihrisko, dospelých zase zaujmú koncerty živej hudby, kde sa zoznámia s tradičnými dalmátskymi piesňami. Užijete si navyše aj chutnú polpenziu s raňajkami aj večerami formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Imperial *** nájdete v chorvátskom letovisku Vodice v Severnej Dalmácii, len pár metrov od od pláže. Umiestnenie hotela je skvelé na dovolenku v páre aj s rodinou. Okrem vodných radovánok si tu užijete krásnu prírodu aj výlety po pamiatkach, rovnako ako ochutnávky lokálnej gastronómie.

Vodice sú obklopené zeleňou, nájdete tu údajne najkrajšie palmy v Dalmácii, pobrežie je lemované borovicami a okolo hotela rastú stredomorské byliny. Na kúpanie v tejto oblasti slúži niekoľko pláží, obľúbená je kamienková pláž Punta (2,3 km) v zátoke pri rovnomennom hoteli alebo betónová pláž Hagar (400 m). Hneď pri ubytovaní navyše budete mať hotelovú pláž s občerstvením (300 m).

Pokiaľ sa zaujímate o kultúru a históriu, navštívte obrannú vežu Čarićova (1,8 km) z roku 1646, na ktorej nádvorí sa dnes organizujú divadelné predstavenia a premietanie letného kina. Za videnie stojí aj kostol svätého Kríža (1,6 km) postavený slávnym majstrom Ivanom Skokom. Prechádzkou po promenáde môžete dôjsť do ďalších letovísk, Tribunj (4 km) a Srima (1,7 km).

More a pláže

Na kúpanie v tejto oblasti slúži niekoľko pláží. Hneď pri ubytovaní (280 m) budete mať 300 m dlhú kamienkovú hotelovú pláž s pozvoľným zostupom do vody a betónovým mólom. Nechýba letný plážový bar, vonkajšia sprcha, toalety, kabínky na prezlečenie sa a rôzne atrakcie, hneď pri pláži je centrum vodných športov s toboganom.

Na neďalekej pláži Hangar (700 m) si potom užijete veľa zábavy v prímorských reštauráciách a kluboch, kam si môžete zájsť na drink aj celonočné tanečné party. Cez deň je pláž zase rajom pre deti, ktoré zabavia detský vláčik a rôznorodé vodné i suchozemské atrakcie. Športovci môžu využiť tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal, ale napríklad aj požičovňu vodných bicyklov a vodných skútrov alebo školu potápania. Prezliekacie kabínky, sprchy či toalety sú tu úplnou samozrejmosťou, nechýba ani požičovňa ležadiel a slnečníkov či dozor plavčíka.

Obľúbenosti sa teší aj kamienková pláž Male Vrulje (950 m) v južnej časti mesta s borovicami, ktoré prepožičiavajú príjemný tieň, a množstvom zábavných atrakcií. Populárna je aj kamienková Modrá pláž (2,2 km), ocenená Modrou vlajkou za čistotu mora a prostredia, alebo pokojnejšiu pláž Vićevica (2,6 km), ktorá na ňu nadväzuje. Všetky tieto pláže ponúknu potrebné zázemie (prezliekacie kabínky, sprchy, toalety, občerstvenie).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej modernej izbe s balkónom (5 m²), kde môžete posedieť a kochať sa krásnym výhľadom na more alebo do záhrady. Všetky izby sú klimatizované, vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom, televíziou, chladničkou, písacím stolom, zatemňovacími závesmi a WiFi pripojením.

  • Izby Standard sú menšie (20 m²), môžete si zvoliť, či preferujete postele spojené v dvojlôžko alebo ako dve samostatné jednolôžka. Do izby je možné pridať aj prístelku.

  • Izby Superior vám ponúknu o niečo viac priestoru (24 m²) a prepracovanejší dizajn interiéru. Tiež do izby Superior je možné pridať prístelku a môžete si vybrať medzi jednolôžkovými posteľami a dvojlôžkom.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa zameriava na stredomorské jedlá, špeciality z mäsa a rýb a lokálne pokrmy. V rámci polpenzie si tu každé ráno pochutnáte na raňajkách formou bufetu s pestrým výberom čerstvých syrov, údenín, pečiva a ďalších pochúťok. Na obed si môžete vybrať z klasického menu a jedlo alebo popoludňajšiu kávu si vychutnať na slnečnej terase, poprípade si objednajte drink alebo niečo na zahryznutie z baru pri bazéne. Na večeru na vás opäť čakajú švédske stoly prekypujúce vynikajúcim jedlom.

Kde budete relaxovať?

Pokiaľ si okrem mora chcete pohovieť aj pri bazéne, máme pre vás dobrú správu - hotel má ako vyhrievaný vnútorný bazén, tak vonkajší bazén s podmanivým výhľadom na more. K odpočinku vám navyše poslúži sauna, vybiť energiu naopak môžete v plne vybavenom fitness centre.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v hoteli pripravený zábavný animačný program, na ktorý budú ešte dlho po dovolenke spomínať.

Niečo naviac

Raz týždenne sa v hoteli organizujú koncerty živej hudby, kde si môžete vypočuť tradičné dalmátske piesne a ešte viac sa zoznámiť s miestnou kultúrou.

Hotel Imperial *** Vodice

Hotel Imperial *** Vodice

Put Vatroslava Lisinskog 2 , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL IMPERIAL VODICE d.d. IČ: 06819473304


+38 522 454 488

booking@rivijera.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc - Iba vycvičení psy do 9 kg
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
1 km