Naplánujte si skvelú dovolenku pri mori. Stačí sa vydať do Chorvátska na ostrov Pag. V Hoteli Pagus **** sa o vás dobre postarajú. Tešte sa na luxusné izby a all inclusive stravu - raňajky, obedy, desiaty aj večere formou bufetu a k tomu neobmedzená konzumácia nealkoholických nápojov aj piva a vína. Hotel je priamo na pláži, takže do mora to budete mať pár krokov. Využívať môžete bazén, lehátka a slnečníky a počas leta je tu aj animačný program.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli Pagus **** bol báječný od začiatku do konca. Relaxovali sme vo vnútornom i vonkajšom bazéne, vo vírivke aj priamo v mori, ku ktorému je to pár krokov. V priestrannej izbe s veľkým balkónom s výhľadom na more som sa cítila skvele a krásne som si v nej oddýchla. Jedlo vo forme all inclusive nemalo chybu, z bohatej ponuky skvele pripravených jedál si vyberie každý. Súčasťou sú alko aj nealko nápoje. Ostrov Pag je so svojou rozmanitou krajinou skutočne výnimočnou časťou Chorvátska, kam sa rada vrátim.” Prečítajte si celú recenziu

Markéta Hedbábná - Marketingový tím
Osobne overené v: Máji 2022

O ubytovaní

Hotel Pagus **** sa nachádza na obľúbenom chorvátskom ostrove Pag v jeho hlavnom rovnomennom meste. Čaká tu na vás parádna dovolenka pri mori s all inclusive servisom a pestrými možnosťami voľnočasového vyžitia.

Od mora oddeľuje budovu hotela iba kamienková pláž a pobrežná promenáda, ktorá je ideálna pre príjemné prechádzky. Po promenáde dôjdete behom chvíľky do historického centra Pagu (800 m), kde sa môžete prechádzať jeho romantickými úzkymi uličkami, prezrieť si starobylé hradby alebo navštíviť múzeum soli.

Pokiaľ sa vydáte smerom von z mesta, napojíte sa po pár sto metroch na turistický chodník „Druhá strana Mesiaca“, ktorý vás prevedie unikátnou krajinou tejto jedinečnej časti Chorvátska. Zdolať môžete tiež najvyššiu horu ostrova - Sveti Vid (8 km). Pre milovníkov dobrého jedla je skvelým zážitkom exkurzie v syrárni Gligora v meste Kolan (12 km), kde sa vyrába znamenitá miestna špecialita - Paški sir (Pažský syr).

Pekným cieľom výletu je aj letovisko Novalja (20 km), ktoré je hlavnou turistickou lokalitou ostrova. Pokiaľ zatúžite po výlete loďou, vydajte sa práve do Novalji, z ktorej prístavu väčšina výletných plavidiel vypláva. Práve na Pagu sa nachádza svetovo známa pláž Zrće, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších chorvátskych pláží a zároveň stredobod nočného života na Jadrane.

More a pláže

Len vyjdete z hotela a ste na pláži. Tá je kamienková, dlhá cca 150 m a sú tu ležadlá na zapožičanie. Nenájdete tu plážový bar, kabínky na prezlečenie sa a pod., zázemie hotela ale budete mať vzdialené len pár krokov. Na pláž tak môžete vyraziť už v plavkách a na jedlo alebo sprchu sa vrátiť späť do hotela. Pri pláži je plytčina pre menšie deti, ale aj hlbšie more, vhodné napríklad na šnorchlovanie.

Počas cca štvrť hodiny chôdze po promenáde dôjdete na piesočno-kamienkovú pláž Prosika s dĺžkou cca 400 m. Tá patrí k najobľúbenejším v okolí a ponúkne zázemie vo forme plážových barov a reštaurácií, prezliekacích kabínok, spŕch a toaliet či slnečníkov a vodných bicyklov. Priamo pri pláži sa navyše nachádza aquapark s toboganmi.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v komfortnej izbe s priestranným balkónom, kde môžete posedieť a užívať si krásny výhľad. Všetky izby sú klimatizované a každá má zatemňovacie závesy, vlastnú kúpeľňu s vaňou, toaletnými potrebami a fénom, plochú televíziu, písací stôl, trezor či minibar. Vo všetkých sa tiež pripojíte na WiFi.

  • Izba Standard je vybavená dvojlôžkovou posteľou a rozkladacím kreslom, na ktorom je možné prichystať prístelku pre dieťa.

  • Izba Superior je veľmi podobne vybavená ako izba Standard, hlavným rozdielom je výhľad – z balkóna uvidíte priamo na more, a tiež možnosti prístelky. V tomto prípade totiž v izbe okrem manželskej postele nájdete aj rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži ako prístelka pre dieťa aj pre dospelého.

  • Izba Family bude ideálnym variantom pre 2 dospelých a 1-2 deti, je totiž vybavená manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou, na ktorej sa vyspia až 2 ratolesti. Z balkóna sa môžete kochať výhľadom na jazero.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s veľkou terasou s výhľadom na more sa servírujú bohaté bufety s regionálnymi a medzinárodnými pokrmami. Občerstviť sa môžete aj v snack bare alebo využite pestré ponuky alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je aj rozľahlé wellness centrum. V jeho vnútornej časti nájdete bazén, sauny a fitness. K vonkajšej časti patria 2 bazény a vírivka. Hotelová terasa s ležadlami leží len pár metrov od mora a ponúka krásny výhľad aj príjemný tieň. Deň si môžete spríjemniť masážou či inou liečebnou procedúrou.

Cestujete s deťmi?

V hoteli myslia aj na deti. Pre malých hostí je k dispozícii detský kútik s hračkami, vonkajšie ihrisko či detský bazénik.

Niečo naviac

Môžete si tiež zapožičať bicykle, ktoré sú ideálnym dopravným prostriedkom pri poznávaní krás ostrova Pag.

Hotel Pagus ****

Hotel Pagus ****

Ante Starčevića 1 , Pag, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Rudan d.o.o IČ: 84430586938


(+385) 22 451 488

helena.bilac@rudan.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od mora
20 m
Aquapark
20 km