Či už vyrážate do Brna na rodinný pobyt, dámsku jazdu alebo romantiku vo dvojici, v Hoteli Passage **** strávite svoju dovolenku naozaj štýlovo. Nádherné priestory, luxusné raňajky a nadštandardné izby zaručia maximálny komfort. Podľa typu pobytu sa môžete tešiť aj na zaujímavé zľavy či dokonca privátnu vírivku. Vďaka polohe priamo v centre Brna navyše budete od všetkých pamiatok a rôznych atrakcií len pár minút pešo.

O ubytovaní

Hotel Passage **** sa nachádza v novo zrekonštruovanom veľkolepom paláci, ktorý bol postavený v roku 1928 podľa návrhu architekta Bohuslava Fuchsa. Tento butikový hotel zaujme nielen svojím pôsobivým dizajnom, ale aj skvelou polohou. Budova sa nachádza priamo v centre Brna, vďaka čomu sa pešo ľahko dostanete k historickým pamiatkam a najlepším gastronomickým zariadeniam.

Priamo oproti hotelu sa nachádza Mestské divadlo Brno (50 m) s činohernou a hudobnou divadelnou scénou. Za 10 minút chôdze sa dostanete do historického centra, kde nájdete Národné divadlo Brno (850 m), Starobrniansku radnicu (1,1 km), Kostol svätého Jakuba (750 m) s druhou najväčšou kostnicou v Európe, Kapucínsku kryptu (1,3 km) a ďalšie pamiatky. V zime sa na väčšine námestí v centre mesta konajú nádherné vianočné trhy.

Príjemnou prechádzkou sa dostanete aj na hrad Špilberk (800 m), kde si môžete vychutnať nielen prehliadku tohto historického sídla, ale aj bohatý program. Najmä v lete sa na nádvorí Špilberku konajú rôzne divadelné predstavenia, koncerty a iné kultúrne podujatia. Kúsok odtiaľto sa nachádza vrch Petrov (1,5 km) s krásnymi záhradami a Katedrálou svätého Petra a Pavla. Je to pravdepodobne najstarší kostol v Brne a jeho vyobrazenie sa nachádza na českých desaťkorunových minciach.

Brno je bohaté nielen na pamiatky, ale aj na zábavu. Aktívnejší jedinci sa môžu zabaviť na trampolínach v JumpParku (3,9 km), zatiaľ čo milovníkov relaxu zaujme wellness komplex Infinit Maximus (9,7 km). S deťmi sa vyberte do vedeckého centra Vida! (3,1 km) a do Bruno Family Parku (5,7 km). K brnianským stáliciam patrí aj krásna Zoologická záhrada (7,3 km), ale zvieratá môžete obdivovať aj v centre mesta, v Motýľom dome Papilonia (1 km). Na výlet do prírody sa môžete vydať do obory Holedná (8,6 km) alebo v okolí Brnianskej priehrady (9,4 km).

Kde budete spať?

Čaká na vás jedna zo 103 luxusných a moderných izieb. Tešiť sa môžete na elegantný interiér v kombinácii dreva, skla a neutrálnych tónov, klimatizáciu, vlastnú kúpeľňu s podlahovým kúrením a prírodnou kozmetikou Manufaktura a vysokorýchlostné WiFi pripojenie.

Izba Standard má rozlohu 20 až 25 m² a ponúka dokonalý spánok na manželskej posteli (alebo dvoch samostatných posteliach) s luxusným matracom. K dispozícii budete mať aj pracovný stôl, súpravu na prípravu kávy a čaju, minibar, trezor, žehliaca súprava, chytrú televíziu, papuče a župany. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom alebo vaňou.

Na čom si pochutnáte?

O vaše chuťové bunky sa v Hoteli Passage **** postará hneď niekoľko vynikajúcich podnikov. Základom dňa sú raňajky v reštaurácii Bugatti, kde nesmú chýbať čerstvé pečivo, výber syrov a údenín, vajcia v rôznych úpravách, ovocie a zelenina, sladké pokrmy a ďalšie pochúťky. Po celý deň je potom otvorená à la carte reštaurácia Passage, kde vám pripravia tie najvyberanejšie lahôdky. Popoludňajšiu kávu a zákusok si vychutnáte v cukrárni Passge preslávenej luxusnými dezertmi.

Kde budete relaxovať?

Na aktívny oddych môžete využiť hotelové fitness centrum a sály na klasickú a hot jogu, unaveným svalom uľaví profesionálna masáž a relaxovať môžete v útulnej relaxačnej zóne.

Hotel Passage ****

Hotel Passage ****

Lidická 702/23 , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Passage a.s. IČ: 01750062


+420 530 352 111

rezervace@hotelpassage.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,1 km