Neviete si vybrať medzi pohodou v termáloch a pokojom prírody? Doprajte sa oboje a vyrazte na pobyt do krásneho Hotela St. Moritz **** Spa & Wellness v Mariánskych Lázňach s celou rodinou. Hotel sa nachádza na kraji nádherného Slavkovského lesa, zároveň sa ale počas 20-minútovej prechádzky dostanete do kúpeľného centra s kolonádou a slávnou Spievajúcou fontánou. Páčiť sa vám bude aj v samotnom hoteli, kde vás budú rozmaznávať výbornými raňajkami. Ubytovaní budete v priestrannom apartmáne pre 4 osoby, deti do 12 rokov majú navyše pobyt zadarmo!

Overené Travelkingom

“Pobyt sme si veľmi užili. Pri check-ine nás privítala energická pani recepčná, ktorá nám všetko ukázala a zodpovedala všetky naše otázky. Izba bola priestranná s krásnym výhľadom z balkóna. Musím pochváliť tamojšieho kuchára, pretože jedlo bolo naozaj delikátne! Užili sme si aj relaxáciu v bazéne a zdravotnú procedúru. Rozhodne odporúčame zavítať na prekrásnu kúpeľnú kolonády a vypočuť si Spievajúcu fontánu.” Prečítajte si celú recenziu

Elena Řepová - Junior Sales Manager
Osobne overené v: Auguste 2023

O ubytovaní

Hotel St. Moritz **** Spa & Wellness leží v obklopení nádhernej prírody CHKO Slavkovský les. Do centra Mariánskych Lázní (2 km) sa pritom ľahko dostanete príjemnou prechádzkou lesom alebo iba za 2 minúty autom. Pre kombináciu hlbokých lesov, blízkosti kúpeľného mesta a množstva cyklotrás a vychádzkových trás je toto miesto perfektné na odpočinkovú dovolenku v akomkoľvek ročnom období.

V srdci Mariánskych Lázní sa prejdite po Kolonáde Maxima Gorkého (2 km), prezrite si slávnu Spievajúcu fontánu (2,2 km) a ochutnajte miestne liečivé pramene ako napríklad Rudolfov (2, 3 km), Karolinín (2,3 km) alebo Krížový (1,9 km). Krásne výhľady na mesto budete mať z rozhľadne Hamelika (3,5 km) alebo Mescéryho vyhliadky (2,3 km). Obľúbenými výletnými cieľmi sú hrad Loket (30 km), hrad a zámok Kynžvart (8 km) alebo Park Boheminium (4,5 km) miniatúrnymi modelmi významných stavieb z celého Česka.

Výnimočne krásnou súčasťou CHKO Slavkovský les je prírodná rezervácia Kladská s rašeliniskami, rybníkom, náučným chodníkom (6,3 km). Milovníci golfu si svoj obľúbený šport môžu zahrať v Royal Golf Clube Mariánske Lázně (4,6 km) a v zime je možné si pobyt spestriť bežkovaním alebo lyžovaním na zjazdovkách Ski areálu Mariánky (2,8 km) .

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantne a komfortne zariadenej izbe typu Standard. Jednolôžkové (18 m²) aj dvojlôžkové (18-28 m²) izby sú vybavené pohodlnými lôžkami, satelitnou televíziou s plochou obrazovkou, WiFi pripojením, minibarom, trezorom, pracovným stolom, kreslom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, fénom a papučami. Do izieb Standard nie je možné umiestniť prístelky.

Izby de Lux sú priestrannejšie a okrem dvoch pevných lôžok či manželskej postele ponúka aj možnosť prístelky pre tretiu dospelú osobu, alebo dvoch prísteliek pre menšie deti. Niektoré izby Standard aj de Luxe majú aj balkón s posedením.

Luxusným variantom je potom Spa Apartmán (75 m²) v modernom štýle so samostatnou spálňou, obývacou izbou s kuchynským kútom (chladnička, rýchlovarná kanvica, drez, jedálenský stôl so stoličkami), kúpeľňou so sprchovacím kútom + WC ak tomu samostatné WC . Apartmán má navyše balkón so stoličkou aj stolom a je ideálnou voľbou pre rodiny s 2 deťmi.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnom prostredí reštaurácie si pochutnáte na znamenitej českej i medzinárodnej kuchyni pripravenej výhradne z kvalitných čerstvých surovín. Každé ráno sa posilníte pri bufetových raňajkách s bohatým výberom teplých i studených pokrmov. Dokonalým zakončením každého dňa pobytu potom bude trojchodová servírovaná večera.

Elegancia a romantické prostredie v kombinácii so znamenitou domácou českou i medzinárodnou kuchyňou starostlivo pripravenou z čerstvých a kvalitných surovín, pre vás bude potešením, na ktoré si radi zvyknete.

Vychutnať si môžete tiež posedenie pri krbe so skvelými moravskými vínami, výbornou kávou či domácimi limonádami.

Kde budete relaxovať?

Moderné a vzdušné prostredie hotelového balnea centra láka na nerušenú relaxáciu. Dominantou priestoru je bazén s vodopádom poskytujúci cez presklené steny prekrásny výhľad do lesa. V novom saunovom svete nájdete bylinkovú saunu, fínsku saunu a soľné tepidárium.

Deň si môžete navyše vždy spríjemniť masážou, kúpeľmi, zábalmi a ďalšími procedúrami.

Hotel St. Moritz **** Spa & Wellness

Hotel St. Moritz **** Spa & Wellness

Třebízského 599/37 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SPA RESORT St.Moritz s.r.o. IČ: 27975070


354 602 410

info@saint-moritz.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
20 m
Zjazdovka
2,8 km
Bežkovanie
2,4 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské LázněTip na výlet

V Mariánskych Lázňach vás čakajú preslávené kúpeľné parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, veľa kultúrneho aj spoločenského vyžitia a predovšetkým niekoľko desiatok liečivých prameňov. Najznámejšími sú Ferdinandov, ktorý bol tiež úplne prvým využívaným prameňom, ďalej Lesný prameň a Ambrožov. K pitným kúram slúžia pramene Krížový, Karolínin a Rudolfov. Mariánské Lázně sa vždy tešili obľube slávnych osobností a šľachty. Za zmienku stojí napríklad anglický kráľ Eduard VII alebo skladateľ J. W. Goethe. Dnes sú druhými najväčšími českými kúpeľmi.

Čo patrí medzi skvosty Mariánskych Lázní?

  • Spievajúca fontána
  • Hlavná kúpeľná kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandovho prameňa

Navštívte tiež Park Boheminium. Môžete tu obdivovať miniatúry českých pamiatok. K prechádzkam sú ideálne Skalníkovy sady, park u Lesného prameňa alebo vychádzková trasa Kráľovská cesta.

Ak sa chcete vydať na výlet mimo mesto, odporúčame hrad Loket alebo hrad a zámok Bečov nad Teplou, kde sa nachádza relikviár svätého Maura.

Viac informácií
Rímske kúpele v Mariánských Lázňach
Rímske kúpele v Mariánských Lázňach
Mecséryho vyhliadka
Mecséryho vyhliadka
Hrad Loket
Hrad Loket