Hotel Kamzík *** nájdete v srdci Jeseníkov v obci Malá Morávka a len 14 km od Pradedu. Vyberte si izbu podľa vašich predstáv a užite si chutnú polpenziu, ďalej aj relaxáciu v bohatom wellness centre. Deti zase nadchne detský kútik. Vďaka množstvu výletných cieľov a aktivít sa nudiť rozhodne nebudete, na zjazdovky obľúbeného ski areálu to navyše budete mať iba 1 km.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli Kamzík sme si naozaj užili. Na modernej recepcii nás privítali veľmi milé a usmievavé recepčné. Ubytovaní sme boli v izbe s balkónom a výhľadom na les. Relaxácia v saunách a vírivkách bola parádna. Musím vyzdvihnúť miestnu kuchyňu, pretože ako na raňajkách, tak aj večeriach sme si naozaj pochutnali. Z výletov odporúčame náučné chodníky Karlovou Studánkou a Velkú kotlinu.” Prečítajte si celú recenziu

Elena Řepová - Obchodný tím
Osobne overené v: Máji 2023

O ubytovaní

Hotel Kamzík *** sa nachádza v obklopení prekrásnej prírody CHKO Jeseníky neďaleko obľúbených turistických stredísk Malá Morávka a Karlov pod Pradědom. Okolité horské údolia ponúkajú veľa možností zaujímavých aktivít po celý rok. Vydajte sa objaviť kúzlo Jeseníkov aj vy!

Okolie Malej Morávky je pretkané sieťou turistických trás, ktoré vás počas výletov pešo či na bicykli dovedú k atraktívnym výletným cieľom. Vydajte sa na ikonickú rozhľadňu na hore Praděd (11 km), k zrúcanine hradu Freudenštejn (19 km), na zámok Bruntál (19 km) alebo k vodopádom Bílej Opavy . V horskej osade Rejvíz (30 km) vás po rozsiahlom rašelinisku s Mechovým jazierkom prevedie náučný chodník. Za dobrodružstvom dávnych zlatokopov sa vydajte do Zlatokopeckého skazenu a Údolia stratených štôlní v Zlatých Horách (35 km)

Jeseníky sú ako stvorené na idylickú zimnú dovolenku. Na svahoch v bezprostrednej blízkosti hotela je hneď niekoľko lyžiarskych areálov. Okrem blízkych stredísk Ski Karlov (1 km) a Ski areál Kopřivná (3 km) sa medzi lyžiarmi tešia veľkej obľube tiež Ski areál Praděd (13 km) a Ski areál Kouty nad Děsnou (20 km).

Kde budete spať?

Izba Classic s vlastnou kúpeľňou ponúka komfortné ubytovanie pre dve osoby. Je vybavená pohodlnou posteľou, televíziou, WiFi pripojením a stolom s posedením.

Izba Comfort disponuje vlastnou kúpeľňou a balkónom. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, smart televízia, WiFi pripojenie a varná kanvica. Do izby je možné umiestniť dve prístelky vo forme rozkladacieho jednolôžka.

Izba Superior disponuje vlastnou kúpeľňou a balkónom. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, smart televízia, WiFi pripojenie, stôl s posedením, minibar varná kanvica. V izbe nájdete aj pohodlné kreslo, ktoré môže poslúžiť ako prístelka pre jedno dieťa.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela sú dve jedálne s letnou terasou a vonkajšou terasou. Každé ráno sa posilníte počas bufetových raňajok s pestrou ponukou teplých i studených pokrmov. Večere pre hotelových hostí majú tiež formu bohatého bufetu.

Kde budete relaxovať?

Okrem krásnej okolitej prírody sa o načerpanie nových síl postará skvele vybavené moderné wellness. Nájdete tu vnútorný bazén, vírivku s farebnou terapiou a vonkajšie hydromasážne vane. Po zohriatí vo fínskej, parnej, infra alebo bio saune sa môžete ochladiť v prírodnom jazierku s vodu z horskej bystriny a potom si oddýchnuť v príjemnej relaxačnej zóne. Dopriať si tu môžete tiež masáž a ďalšie liečebné procedúry.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia sa počas pobytu rozhodne nudiť nebudú. Súčasťou vonkajšieho areálu je detské ihrisko a lanové centrum pre deti i dospelých. Pre prípad nepriazne počasia je vo vnútri detská herňa plná hračiek a zábavy.

Niečo naviac

Hotel ponúka skvelé zázemie aktívnym hosťom. Nájdete tu posilovňu, tenisové a bedmintonové kurty, vybavenie na stolný tenis, veľkú telocvičňu so športovými pomôckami, a dokonca aj bowlingovú dráhu.

Hotel Kamzík ***

Hotel Kamzík ***

Karlov pod Pradědem 182 , Malá Morávka
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL KAMZÍK s.r.o IČ: 29288410


554721170

info@hotelkamzik.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
17 km
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km