Vydajte sa do stredu západočeského kúpeľného trojuholníka. Nielen, že budete mať na dosah Karlove Vary, Mariánske Lázně i Františkovy Lázně, navyše budete ubytovaní v prostredí CHKO Slavkovský les, a to rovno na krásnom zámku. Zámok Kamenný Dvůr ponúka štýlové aj dobové izby, gurmánsku polpenziu a wellness centrum s ochladzovacím bazénom, saunami a soľnou jaskyňou. Ako bonus na vás čaká piknikový kôš plný dobrôt.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Slavkovskom lese bol príjemným spestrením jarných dní. Užili sme si prechádzky po rašeliniskách, kochali sa baňou Rolava a užili si relaxáciu hneď v dvoch wellness, z ktorých jedno bolo priamo v hoteli. Zámek Kamenný Dvůr je vďaka svojej polohe ideálnym východiskovým bodom na spoznávanie krás Karlovarského kraja. Izby sú síce menšie, ale komfortné. Raňajky dodajú energiu na celé dopoludnie a večere sú skvelou bodkou na konci dňa.” Prečítajte si celú recenziu

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Marci 2024

O ubytovaní

Zámok Kamenný Dvůr sa nachádza v mestečku Kynšperk nad Ohří, teda v samom strede západočeského kúpeľného trojuholníka. Ide tak o dokonalé miesto na relaxáciu a načerpanie nových síl v prekrásnom zámockom prostredí.

Pri prechádzke Kynšperkom môžete obdivovať historické budovy, pozostatky hradu (2,5 km), barokový kostol (2,2 km) alebo napríklad 63 metrov dlhý drevený krytý most (3 km) cez rieku Ohří, ktorý je v Česku jedným z najdlhších svojho typu. Neďaleko ubytovania sa rozkladá CHKO Slavkovský les, ktorého krásy môžete objavovať po mnohých kilometroch značených turistických trás. Zavedú vás k atraktívnym výletným cieľom, ako je napríklad zámok Kaceřov (7 km), zámok Kynžvart (24 km), zrúcanina hradu Hartenberg (17 km) alebo lovecký zámoček Kladská (25 km), pri ktorom vedie okolo Kladského rybníka zaujímavý náučný chodník.

Zámok je obklopený rozľahlým parkom a ponúka tak ideálne podmienky na nerušenú relaxáciu. Ak si však odpočinkovú dovolenku chcete užiť na maximum, vydajte sa do najslávnejších českých kúpeľných miest, prejdite sa po ich krásnych kolonádach a ochutnajte slávne minerálne pramene. Františkovy Lázně (18 km), Karlove Vary (28 km) aj Mariánske Lázně (25 km) sú vzdialené do 30 minút jazdy autom, a tak ich počas pobytu môžete navštíviť pokojne všetky!

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v luxusnej izbe s výhľadom do zámockého parku. Všetky izby sú ladené do elegantného štýlu a každá izba má vlastnú kúpeľňu, ktorej dominuje zámocká vaňa na nožičkách a obklady z kameňa. Stále si ale môžete užívať aj výdobytky modernej doby, ako je WiFi pripojenie.

Dvojlôžková izba Standard má rozlohu 20 m² a ponúkne manželské lôžko so šírkou 160 cm. K vybaveniu izby patrí satelitná televízia a trezor, v kúpeľni nechýbajú toaletné potreby.

Trojlôžková izba Standard meria 25 m² a je vybavená manželskou posteľou (160x200 cm) a jedným samostatným lôžkom. Nechýba tu ani televízia, trezor či kozmetika v kúpeľni.

Dvojlôžková izba de luxe je oproti štandardnému dvojlôžkovému variantu priestrannejšia (25 m²), vybavená luxusným nábytkom a má navyše minibar. Veľkým lákadlom je aj manželská posteľ s rozmermi 200x200 cm. Ani tu nezostanete ochudobnení o televízii, trezor a toaletné potreby.

Dvojlôžkový apartmán ocenia naozaj nároční hostia. Skladá sa zo spálne s veľkou posteľou (200x200 cm) a samostatnej obývacej izby vybavenej čalúneným nábytkom. Ani tu nezostanete ochudobnení o televízii, trezor, toaletné potreby či minibar, izba je navyše bezbariérová.

Na čom si pochutnáte?

Zámocká reštaurácia s vonkajšou terasou ponúka kreatívnu a ľahkú kuchyňu z čerstvých surovín od lokálnych dodávateľov. O blaho vašich chuťových pohárikov bude postarané už od rána, kedy na vás budú čakať bohaté bufetové raňajky. Cez deň je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka reštaurácie a dokonalým zakončením dňa potom bude gurmánska večera vo forme bufetu. V prípade nízkej obsadenosti majú raňajky aj večere servírovanú podobu.

Príjemné chvíle s vašim obľúbeným nápojom si užijete v zámockej vínnej pivnici či v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Za dokonalou relaxáciou sa vydajte do zámockej wellness zóny. Jej súčasťou je relaxačný bazén so slanou vodou a soľná jaskyňa. Na zahriatie tela sú tu sauny – fínska, bio a parná.

Zámek Kamenný Dvůr

Zámek Kamenný Dvůr

Kamenný Dvůr 1 , Kynšperk nad Ohří
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Manfred Schöner IČ: 12871117


725 530 823

reception@zamekkamennydvur.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Slavkovský les

Slavkovský les Tip na výlet

Prejdite sa jednou z najkrajších a najromantickejších oblastí Západných Čiech. Táto chránená oblasť je doslova ostrovom zelene v kúpeľnom trojuholníku, ktorý tvoria Karlove Vary, Mariánske a Františkove Lázně. Celý les je pretkaný sieťou dobre značených turistických a náučných chodníkov, ktoré vás zavedú k prírodnej zaujímavosti alebo historickým pamiatkam, akými sú hrady, kláštory či pôvodné zaniknuté osady Slavkovského lesa.

Karlove Vary
Karlove Vary
Františkovy Lázně
Františkovy Lázně
Mariánské Lázně
Mariánské Lázně