Nechajte sa okúzliť Mariánskymi Lázňami aj vy. Pobyt si užijete o to viac s ubytovaním v Hoteli Queens **** s krásnymi izbami, chutnou polpenziou a parádnym wellness centrom s vírivkou, saunami a relaxačnou zónou.

O ubytovaní

Nádherný kúpeľný 4* Hotel Queens sa nachádza v malebnej štvrti Mariánskych Lázní, len kúsok od historickej časti mesta, kolonád a najvýznamnejších pamiatok.

Ak ste v Mariánskych Lázňach prvýkrát, určite najprv navštívte hlavné kolonády a ochutnajte minerálne pramene, ktoré tu vyvierajú. Najbližšie k hotelu je kolonáda Ferdinandovho prameňa (550 m), k ostatným sa dostanete príjemnou prechádzkou popri Úšovickom potoku. Približne po štvrťhodine chôdze sa dostanete k Ambrožovmu prameňu (1,3 km), kolonáde Karolininho a Rudolfovho prameňa (1,2 km), kolonáde Maxima Gorkého (1,4 km) a k známej Spievajúcej fontáne (1,3 km). Cestou môžete odbočiť k pamiatkam Goethovho odpočívadla (1,2 km) a na Karlův Kříž (1,2 km) alebo sa môžete vydať priamo k obory Hvozd (2 km) a Miniaturparku Boheminium (2,1 km), ktorý je štvrtý najväčší v Európe.

Ak vás lákajú aj zaujímavé miesta v okolí, vyberte sa na výlet do historickej obce Kladská (8,9 km) so švajčiarsko-tyrolskými zrubmi, poľovníckym zámočkom a rašeliniskom. Môžete sa vydať aj na hrad Loket (33,5 km), zámok Kynžvart (10,1 km) alebo navštíviť ďalšie kúpeľné mestá, napríklad Karlove Vary (40,8 km) a Františkovy Lázně (37,2 km). V lete si môžete zaplávať na prírodnom kúpalisku Lido (3,8 km) s piesočnatou plážou, v zime si môžete zakorčuľovať na zimnom štadióne (1,2 km) alebo si nasadiť lyže a vyraziť na svahy skiareálu Mariánka (1,6 km), kde nájdete 3 zjazdovky, detský park, lyžiarsku školu a 5 pravidelne upravovaných bežeckých tratí.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z moderných, elegantne zariadených izieb a apartmánov. Pre vaše úplné pohodlie je každá izba vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom. Všetky izby majú tiež balkón alebo terasu, odkiaľ môžete obdivovať krásy okolitej prírody.

  • Izba Superior má rozlohu 21-25 m² a môžu sa v nej ubytovať maximálne 2 osoby. Nájdete v nej TV s plochou obrazovkou, telefón, rýchlovarnú kanvicu, písací stôl a kreslo, šatníkovú skriňu, sušič vlasov, župany a papuče, žehliacu súpravu, trezor a minibar.

  • Izba Superior de Luxe je väčšia ako predchádzajúca možnosť a má rozlohu 31 m². Je vhodná aj pre 2 osoby, ktoré sa môžu pohodlne vyspať na veľkej manželskej posteli. Okrem toho je tu menšia pohovka na sedenie. K dispozícii je televízor, telefón, trezor, minibar, žehliaca súprava, písací stôl a rýchlovarná kanvica. V kúpeľni je sušič vlasov, župany a papuče.

  • Izba Junior Suite ponúka 29-40 m² priestoru pre 2 dospelé osoby s možnosťou 1 prístelky. Samozrejmosťou je všetko vybavenie vrátane LCD TV, minibaru, pracovného stola, trezora, súpravy na žehlenie či rýchlovarnej kanvice. K dispozícii budete mať aj župany, papuče a sušič vlasov.

  • Izba Suite s plochou 40 m² zahŕňa samostatnú spálňu a priestrannú obývaciu izbu. Celkom ubytuje až 4 osoby, o pohodlie sa postará okrem iného posedenie s pohovkou, k práci môžete využiť písací stôl.

  • Apartmán (45-59 m²) je ideálnou voľbou pre rodiny s deťmi alebo náročných hostí, ktorí ocenia veľký priestor, komfortnú obývaciu izbu a miesto na spanie až pre 5 osôb. Nechýba pohovka na posedenie či stôl na prácu.

  • Izba Queen's Suite je umiestnená vo veži hotela a meria 54 m². Ide o luxusný mezonetový apartmán vhodný až pre 5 osôb s priestrannou obývacou izbou s pohovkami a samostatnou spálňou na poschodí.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia Laver's, ktorá sa zameriava na vynikajúcu stredomorskú kuchyňu, podáva bohaté a rozmanité menu vrátane raňajok formou bufetu a výdatnej trojchodovej večere. Okrem chutného jedla si môžete vychutnať vynikajúci výber vín z celého sveta.Okrem reštaurácie a slnečnej terasy si môžete vychutnať aj bar alebo salónik s krbom a TV so 70″ obrazovkou, ktorá je ideálna na sledovanie vašich obľúbených programov.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum ponúka relaxačný bazén, vírivku s protiprúdom, relaxačnú zónu, parnú a fínsku saunu, zážitkové sprchy a Kneippov chodník. Ak sa chcete naozaj rozmaznávať, rezervujte si vstup do súkromnej wellness zóny s vírivkou a fínskou saunou pre 6 osôb, ochladzovacím bazénom, studenou vedrovou sprchou a relaxačnou miestnosťou s ležadlami. V luxusnej SPA zóne sa o vaše potreby postará tím skúsených terapeutov a profesionálne masáže a rôzne procedúry vám dodajú pocit znovuzrodenia.

Niečo naviac

V blízkosti hotela sa nachádza 8 antukových tenisových kurtov, čím sa zachováva dlhoročná tenisová tradícia kúpeľného mesta. Tenisové kurty boli založené v roku 1935 a vznikli ešte skôr, ako samotný hotel.

Hotel Queens ****

Hotel Queens ****

Anglická 615 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tennis Agens Mariánské Lázně spol. s r.o. IČ: 24795780


353 221 113

sales@hotelqueens.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 390 Kč/noc - V hoteli je povolený pobyt s menšími psami, psy môžu ísť aj do reštaurácie.
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
1,7 km
Zjazdovka
2,1 km
Bežkovanie
1 km