Užite si pobyt v Brne, ktoré ponúka veľa krásnych pamiatok a miest. Ubytujte sa v luxusnom 4* Cosmopolitan Bobycentre a k dokonalému pobytu vám nebude chýbať vôbec nič. V cene sú zahrnuté raňajky formou bufetu, vstup do wellness s bazénom, saunou a masážnymi ležadlami aj fitness.

O ubytovaní

Známy Cosmopolitan Bobycentrum **** nájdete v časti mesta Brno-stred a neďaleko časti Královo Pole. Hotel bol otvorený v roku 1993, následne prešiel v roku 2018 rekonštrukciou. Pokiaľ by vám bohaté športové a wellness vyžitie v hoteli nestačilo, vždy môžete vyraziť von a preskúmať, čo Brno ponúka. Len 800 m od hotela je známa Vila Tugendhat, ďalej park Lužánky a Botanická záhrada a arborétum Mendelovej univerzity. Centrum mesta s množstvom pamiatok, atrakcií aj obchodov je vzdialené 3 km od hotela.

Výhodou je, že väčšinu historických dominánt tu nájdete pekne pohromade, nehrozí tak žiadne veľké prechádzanie. Hrad Špilberk (2,6 km), kopec Petrov s katedrálou sv. Petra a Pavla (3,3 km), námestie Slobody (3,2 km) s kontroverzným orlojom či Zelný trh (3,4 km) s čerstvým ovocím a zeleninou – všetko obídete pohodlne pešo. Prechádzku po centre si potom môžete pokojne dať ešte raz, stačí sa vnoriť do brnenského podzemia a čakajú vás úplne nové zážitky. Pod kostolom sv. Jakuba (3,2 km) napríklad leží kostnica, ktorá je s viac ako 50 000 pochovanými druhou najväčšou v Európe. Zo stien obložených lebkami sa vám naozaj bude tajiť dych.

Brno je bohaté nielen na pamiatky, ale aj zábavné vyžitie. Aktívnejší jedinci sa môžu vyšantiť na trampolínach v JumpParku (6,1 km), milovníkov relaxu zase uchváti wellness komplex Infinit Maximus (11 km). Výlet do prírody si užijete napríklad v zvernici Holedná (8,6 km) s diviakmi, danielmi a muflónmi, zvieratká ale môžete obdivovať aj v centre mesta, v Motýlím dome Papilonia (3,3 km). Pokiaľ vyrážate do Brna v adventnom období, rozhodne si vyhraďte čas na návštevu vianočných trhov, ktoré dodávajú mestu priam rozprávkovú atmosféru.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 141 priestranných izieb s moderným, štýlovo vybaveným interiérom a krásnym výhľadom na Brno. Izba Standard má rozlohu 30 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami, pracovným stolom a stolíkom s posedením. K dispozícii budete mať aj satelitnú televíziu, telefón, WiFi pripojenie, klimatizáciu, minibar a tiež vlastnou kúpeľňou s vaňou a sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je hneď niekoľko gastronomických podnikov. Napríklad kaviareň Bruno Café & Restaurant s kvalitnou kávou Caffé Trieste Varesina, lahodnými domácimi dezertmi a medzinárodnou kuchyňou. V hotelovom komplexe sa tiež nachádza Bowling Pub Cosmo Sky Lounge, steaková reštaurácia Grill Bar Boby a luxusná sushi reštaurácia Mori.

Kde budete relaxovať?

Od začiatku roka je tu novo tiež wellness centrum. Užite si tu suchú saunu, relaxačný bazén aj masáže.

Niečo naviac

Cosmopolitan Bobycentrum **** ponúka bohaté možnosti vyžitia – nájdete tu fitness centrum s plochou 1 850 m² a viac ako 75 strojmi, squash, bowling a laser show arénu, v ktorej sa koná mnoho kultúrnych akcií.

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Sportovní 559/2A , Brno
Česká republika

+420 777 738 764

reservations@hotelcosmopolitan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 13:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc - len do 10 Kg a po predošlej dohode s hotelom
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
100 m
Aquapark
8,4 km
Zjazdovka
16 km