Pobyt v čarovnej prírode Vysočiny v Hoteli Renospond s chutnou polpenziou a balíčkom wellness procedúr, ako je medový zábal celého tela alebo medová maska tváre. Tešte sa tiež na 20 % zľavu na vírivku. Dieťa do 12 rokov má pobyt zdarma.

O ubytovaní

Celý hotelový komplex Renospond sa nachádza v Proseči pri Skutči na úpätí Českomoravskej vrchoviny, ktorá je jednou z ekologicky najčistejších oblastí Českej republiky. Táto lokalita je bohatá na kultúrne pamiatky a prírodné krásy.

Vydajte sa napríklad do Toulovcových maštalí (4,2 km), čo je prírodná oblasť pieskovcových Budislavských skál a borovicových lesov. Skvelý výhľad na okolie budete mať z Toulcovej rozhľadne (8 km) vysokej 16 metrov. Vystúpiť môžete aj na 18,5 metrov vysokú rozhľadňu Borůvka (4,8 km) alebo 25-metrovú rozhľadňu Terezka (4,8 km). Prírodné krásy môžete obdivovať aj zblízka, a to pri návšteve Pivnickej a Střítěžskej rokliny (6 km) s krásnymi pieskovcovými útvarmi.

Z historických pamiatok v okolí stojí za návštevu hlavne krásny zámok Litomyšl (20 km) alebo rokokový zámok Nové hrady (5,9 km), nazývaný tiež „český Versailles“. Pozrieť sa môžete aj na zámok v Chrasti (17,6 km), ktorý je v súčasnosti sídlom mestského múzea. Najrôznejšie zaujímavosti a nové poznatky na vás čakajú tiež v Múzeu fajok v Proseči (2,4 km) alebo v Múzeu obuvi a kameňa v Skutči (9,4 km).

V zime zájdite na lyžovačku do Ski areálu Svratka (18 km) s lyžiarskou školou a zjazdovkou dlhou 400 m, do Trhovej Kamenice (30,1 km) na 300-metrovú zjazdovku s detským vlekom, alebo do väčšieho Ski areálu Hlinsko (23,6 km), kde nájdete 4 zjazdovky rôznych náročností, vrátane čiernej zjazdovky a detského cvičného svahu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných dvojlôžkových izieb v hoteli alebo v turistickej ubytovni. Všetky izby umožňujú prístelku a majú WiFi pripojenie, za príplatok je možné do izby pridať tiež televízor. V niektorých izbách je navyše balkón.

Izby so zdieľaným sociálnym zariadením sú vhodné pre nenáročných hostí, ktorí ocenia jednoduché ubytovanie za dostupnú cenu. Kúpeľňa a toaleta sú vždy zdieľané pre dve izby. K vybaveniu patrí manželská posteľ a písací stôl.

Izby s vlastným sociálnym zariadením budú ideálne pre hostí, ktorí chcú mať svoje súkromie a komfort vlastnej kúpeľne a toalety. Vybavenie je inak rovnaké ako v izbách so zdieľanou kúpeľňou.

Izby v ubytovni sú v samostatnej budove cca 30 metrov od hlavnej hotelovej budovy. Zariadenie izieb je jednoduché, interiér je v podobnom štýle ako v izbách v hoteli. Sprchy a toalety sú spoločné.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii, ktorá sa špecializuje na pokrmy českej kuchyne a zakladá si na kvalitných surovinách, vás čakajú bohaté raňajky formou bufetu s výberom slaných aj sladkých jedál a dvojchodové večere . V lete si môžete urobiť grilovačku na vonkajšej terase, po dohode s hotelom sa tu dá grilovať aj prasiatko alebo bravčové stehno.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom zamierte do novootvoreného wellness centra. K dispozícii budete mať privátnu vírivku v romanticky vyzdobenom interiéri a fínsku saunu prevoňanú esenciálnymi olejmi. Po saunovaní sa schladíte masážnou sprchou a oddýchnete si v oddychovej miestnosti s ležadlami, kam si môžete objednať aj občerstvenie. Pobyt vo wellness si ešte vylepšíte masážami alebo kozmetickými procedúrami, v ponuke sú najrôznejšie peelingy, zábaly, obklady či pleťové masky.

Cestujete s deťmi?

Pre maximálne komfortný pobyt s deťmi je v hoteli k dispozícii detská postieľka a detská stolička, zapožičať si môžete tiež mikrovlnnú rúru a malú chladničku na detské výživy. Dostatok zábavy zabezpečí detské ihrisko, dobrodružný detský kútik, trampolína a detský bazén.

Niečo naviac

Patríte k nadšeným športovcom? Máme pre vás dobrú správu! V areáli hotela nájdete vonkajší stolný tenis, ihrisko na volejbal a nohejbal, biliard, stolný futbal, ruské kolky, ale tiež prírodné kúpalisko 100 metrov od hotela. Po dohode je tu tiež možnosť rybolovu.

Hotel Renospond

Hotel Renospond

Zderaz 119 , Proseč u Skutče
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
R E N O S P O N D, s.r.o. IČ: 46506012


+(420) 469 321 282

recepce@renospond.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
1,5 km
Zjazdovka
20 km
Bežkovanie
20 km