Osobne overené: Recenzia pobytu v Hoteli Modena *** v Bratislave s raňajkami a wellness

Vydajte sa spolu s Lenkou, členkou nášho Travelking tímu, do Bratislavy. Konkrétne do Hotela Modena ***. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A aké výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia pobytu v Hoteli Modena *** v Bratislave s raňajkami a wellness

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 4. 10. 2023 - 5. 10. 2023
  • Ubytovaní sme boli v: Hoteli Modena ***
  • Lokalitou ubytovania je: Bratislava
  • Cestovala som: Sama
  • Stravovanie: Raňajky
  • Doprava: Autom

Kam a ako som išla?

Do Hotela Modena *** som vyrazila z Prostějova. Cesta nebola vôbec dlhá, zabrala mi približne 2 hodiny. Ešte než som na Slovensko vyrazila, kúpila som 10 dňovú diaľničnú známku za 12 €. Hotel nebolo ťažké nájsť, nachádza sa približne 10 až 12 minút jazdy autom od centra Bratislavy.

Ako to bolo s parkovaním?

Hneď za hotelom je rozľahlé nekryté priestranné parkovisko so závorou. Parkovanie bolo v cene pobytu.

Kde som sa ubytovala?

Hotel Modena *** leží na okraji Bratislavy, avšak v okolí hotela sídli mnoho firiem a na jednom z poschodí sa nachádza aj business centrum Slovnaftu. Od skorých ranných hodín prechádzajú zamestnanci halou a tiež sa začínajú ozývať autá ľudí cestujúcich za prácou. Hotel stojí v mierne priemyselnej časti hlavného mesta, avšak vďaka tomu je v blízkosti zastávka, z ktorej sa ľahko a rýchlo dostanete do centra Bratislavy.

Izby zodpovedajú kategórii ubytovania 3-hviezdičkového hotela - sú jednoducho zariadené, sociálne zariadenie je strohé a už si kadečo pamätá, avšak všetko bolo čisté. Balkóny sú vybavené sieťami, čo podľa mňa nevyzerá príliš dobre. Izby sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú iba niečo na prespanie a nechcú v nich tráviť veľa času.

Ako som sa najedla v ubytovaní?

V rámci pobytu som mala raňajky, ktoré boli veľmi chutné a bolo z čoho vyberať. Podávalo sa sladké aj slané, ovsené vločky a ovocie. Na raňajkách som si veľmi pochutnala. Reštaurácia je na rozdiel od izieb ďaleko modernejšia a panuje v nej príjemná atmosféra. Je priestranná a poskytuje množstvo priestoru na sedenie.

Ako som sa najedla v okolí?

Zašla som si na večeru do televíznej veže, jednej z najväčších stavieb Slovenska. Miesto je nutné dopredu rezervovať. Výborne tu varia a ako bonus si vychutnáte aj nádherný výhľad na celú Bratislavu. Na veži však, bohužiaľ, prebiehala rekonštrukcia, a reštaurácia sa tak neotáčala okolo svojej osi, a tak som bola o tento zážitok ochudobnená.

Odporúčam vám tiež jedno miesto pri vode na promenáde, reštauráciu Primi Eurovea. Vychutnáte si nielen lahodné pokrmy, ale aj kúzelnú atmosféru. Sedieť môžete vo vnútri alebo vonku, kde sa vám naskytne pekný výhľad na dominantu mesta, Bratislavský hrad.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

V Hoteli Modena *** sa nachádza privátna wellness zóna, v ktorej môžete relaxovať v bazéne so slanou vodou, vo vírivke alebo vo fínskej, parnej či infra saune. Oproti holým izbám mi wellness zóna takzvane zavrela ústa. 😊 Útulnému priestoru nič nechýbalo a navyše v pozadí hrala príjemná hudba. Úplne dokonalé miesto na oddych či romantiku s partnerom či partnerkou.

Kam sa vydať na výlet?

  • Návšteva Bratislavského hradu je pri výlete do hlavného mesta Slovenska absolútnou nutnosťou. Najznámejšia stavba mesta je navyše veľmi ľahko dostupná autom aj verejnou dopravou.

  • Skvelým miestom, kde si môžete užiť romantiku vo dvojici, alebo pohodové chvíle s rodinou je Televízna veža na Kamzíku, v ktorej sa nachádza panoramatická reštaurácia a vyhliadka.

  • Pohľad na Bratislavu z vtáčej perspektívy ponúka aj Vyhliadková veža UFO.

  • Peknú prechádzku si môžete užiť po promenáde okolo Dunaja. Cestou sa vám naskytne výhľad na niekoľko pekných historických budov.

  • V lete sa určite vydajte k jazeru Zlaté Piesky, ktoré sa nachádza na okraji mesta, v časti Ružinov. Prírodné kúpalisko poskytuje počas horúcich letných dní príjemné ochladenie a tiež tu môžete vyskúšať niekoľko vodných športov, napríklad wakeboarding.


Záverečné hodnotenie pobytu v Hoteli Modena ***

„V prvej chvíli som bola z budovy a izieb, ktoré pôsobia starším dojmom, mierne sklamaná. Budove hotela chýba akýkoľvek architektonický dôvtip, ale brala som to tak, že využívam služby hotela čisto na prespanie. Prvotné negatívne dojmy zmizli hneď, ako som vstúpila do privátneho wellness, ktoré je moderné, priestranné, krásne osvetlené a jeho pohodovú atmosféru dokresľuje príjemná hudba v pozadí. Hotel Modena *** by som odporučila tým, ktorí nevyžadujú luxusné ubytovanie, ale stačí im jednoduchá izba na prespanie a zároveň si chcú užiť relaxáciu v súkromnom wellness, kde nebudú utláčaní ostatnými hosťami.”

👍 Pobyt v Hoteli Modena *** bol osobne overený Lenkou, členkou tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 28. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet