Osobne overené: Recenzia luxusného pobytu s wellness v Hoteli Magnus **** v Trenčíne

Vydajte sa spolu so Zuzkou, členkou nášho Travelking tímu, do Trenčína. Konkrétne do Hotela Magnus ****. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A ktoré výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia luxusného pobytu s wellness v Hoteli Magnus **** v Trenčíne

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 17. 3. 2022 - 19. 3. 2022
  • Ubytovaní sme boli v: Hoteli Magnus ****
  • Lokalitou ubytovania je: Slovensko
  • Cestovala som: S kolegyňou Cindy a s kamarátkou
  • Stravovanie: Polpenzia
  • Doprava: Autom
Hotel Magnus ****, Osobne overené

Kam a ako sme išli?

Pri výbere hotela na dámsku jazdu s kamarátkou a kolegyňou z Travelkingu padla voľba na Hotel Magnus **** v Trenčíne. Na Slovensko sme cestovali autom z Brna a trasu s dĺžkou približne 140 km sme prešli za necelé 2 hodiny. Diaľničnú známku sme využili len v Česku. Trenčín leží asi pol hodiny jazdy od českých hraníc, a tak nebolo nutné kupovať slovenskú diaľničnú známku. Riadili sme sa navigáciou, a hotel sme tak bez problémov hneď našli.

Hotel Magnus ****, Osobne overené

Ako to bolo s parkovaním?

Hotel sa nachádza neďaleko centra Trenčína, a tak sme ocenili možnosť parkovania na hotelovom parkovisku chránenom závorou, alebo v podzemnej garáži, podľa toho, kde akurát bolo miesto. Parkovanie je v cene balíčka, a nemusí sa teda doplácať.

Kde sme sa ubytovali?

Štvorhviezdičkový Hotel Magnus leží v pokojnej časti Trenčína a zároveň je možné dostať sa do centra len za pár minút jazdy autom. Musím priznať, že hotelová izba nás veľmi príjemne prekvapila – bola totiž naozaj veľká a moderne zariadená. Navyše bola zástenou rozdelená na obývaciu a spaciu časť. Súčasťou obývacej časti bol televízor s posedením, v spiacej časti nás zase čakala komfortná manželská posteľ a prístelka. Výhoda navyše bola, že na televízor bolo dobre vidieť ako z pohovky, tak aj z postele. Bol tu aj dostatok úložného priestoru, chladnička, set na prípravu čaju a kávy či fén. Potešili nás aj papuče a župan pre každú z nás. Izba bola skrátka zariadená tak, že nám vôbec nič nechýbalo.

Ako sme sa v ubytovaní najedli?

Súčasťou nášho pobytového balíčka bola polpenzia vo forme bufetových raňajok a večere. Raňajky boli jedným slovom dokonalé. S dievčatami sme sa zhodli, že raňajky v Hoteli Magnus patria k tým najlepším vôbec, aké sme kedy v hoteli zažili. Na svoje si prišiel naozaj každý, a navyše bolo súčasťou aj stanovisko s kuchárom, ktorý hosťom pripravoval čerstvé vajíčka v rôznych podobách. My sme vyskúšali omeletu, na ktorú sme si nechali pridať slaninu, syr a hríby.

Obrovský výber dobrôt nás čakal aj počas bufetových večerí. V studenej časti bufetu bolo veľa druhov zeleniny a šalátov (vrátane cestovinových) a dezertov. Teplý bufet zahŕňal vždy niekoľko druhov mäsa a príloh. Počas pobytu sme si pochutili napríklad na rebierkach, kuracích stehnách, ryži či na opečených zemiakoch a všetko bolo vynikajúce. Jedinú malú výčitku máme k tomu, že niektoré jedlá už neboli dostatočne teplé, čomu by sa dalo zabrániť napríklad zakrytím nádob pokrievkami.

Na objednanie ponúka hotelová reštaurácia aj sushi. Jedni z hostí si túto japonskú delikatesu objednali a keď sme u nich na stole sushi videli, lákalo nás to tiež ochutnať. Jeden večer sme si ho teda tiež objednali do izby a boli sme veľmi spokojné. Personál reštaurácie bol skvelý – pozdravujeme obzvlášť pána Milana. :-)

Ako sme sa najedli v okolí?

Na oslavu nášho úspešného príchodu do Trenčína sme zašli na obed do reštaurácie Mestský Hostinec, kam sme si spravili 2 kilometre dlhú prechádzku cez historické centrum mesta. Tento podnik je stávka na istotu – prostredie je moderné a útulné, jedlo chutné. Boli sme naozaj veľmi spokojné, a tak sme sa tu najedli ešte aj pred odchodom domov.

Keď dostanete chuť na dobrú kávu a niečo sladké, odporúčam kaviareň KAVart v centre Trenčína. V krásnom prostredí v štýle retro sme si vychutnali príjemné posedenie a potešil nás aj veľký výber dobrôt.

Počas výletu do Bojníc nás napadlo zájsť na obed do Penziónu Meridiana. Jedlo aj obsluha boli bez chybičky, a tak by som sa sem rada niekedy vrátila na pobyt. Poobednú kávu a zákusok sme si dali v útulnej kaviarničke Moja šálka kávy, kde nás očarili nielen výborné domáce dezerty a pečivo, ale aj úžasný kávový porcelán.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Ako som už spomínala, v izbe bol pre každú z nás pripravený župan a papuče, ktoré si stačilo pred odchodom do wellness obliecť a nazuť a mohli sme vyraziť za relaxáciou. Ja osobne odporúčam si zobrať do wellness vlastnú obuv, ako sú žabky.

Moderné hotelové wellness je celé bezplavkovou zónou a pred vstupom dostane každý návštevník plachtu a uterák. Relaxovať je možné v piatich saunách, vo vírivke a dvoch oddychových miestnostiach s vyhrievanými ležadlami. Na ochladenie po saunovaní slúži vaňa s ľadovou vodou, ľadová jaskyňa a sprchy. Komfortné posedenie poskytuje aj vyhrievaná lavica pri malom krbe. Páčilo sa nám, že vo wellness je prítmie a hrá tam príjemná hudba, čo relaxačný efekt ešte viac umocňuje.

V rámci balíčka sme mali možnosť využiť 50 % zľavu na masáže v hoteli. Ešte pred príchodom som teda e-mailom a potom aj telefonicky hotel kontaktovala a jednoducho si tak zarezervovala masáže na konkrétny čas.

Ďalšie služby

V rámci balíčka sme mohli neobmedzene využívať hotelové fitness. Kvôli nedostatku času sme sa k cvičeniu, bohužiaľ, nedostali, ale do hotelovej posilňovne som aspoň nahliadla – je dostatočne priestranná a vybavená činkami a modernými strojmi na kardio aj posilňovanie.

O skvelú večernú zábavu sa postaral bowling. K dispozícii sú dokopy tri dráhy, vedľa ktorých je hotelový bar. Večer pri bowlingu sme si teda spríjemnili pohárom našich obľúbených koktejlov a veľmi sme si to užili. Aj bowling odporúčam zarezervovať ešte pred pobytom cez e-mail alebo telefonicky.

Kam sa vydať na výlet?

Najväčšou atrakciou mesta Trenčín je nepochybne hrad. Vzhľadom na jeho polohu na skale nad centrom Trenčína je z hradu krásny výhľad na celé mesto. Interiéry hradu je možné vidieť na prehliadkovom okruhu so sprievodcom, alebo na menšom okruhu bez výkladu. My sme boli na prehliadke so sprievodcom a dozvedeli sme sa množstvo zaujímavých informácií.

Na celodenný výlet sme sa vydali do Bojníc, ktoré sú od Trenčína vzdialené asi hodinku jazdy autom. Navštívili sme nádherný rozprávkový zámok Bojnice a potom aj zoologickú záhradu.

Cestou späť do Brna sme sa vybrali na rozhľadňu Salaš. Veľmi sa nám páčil ako originálny vzhľad rozhľadne pripomínajúci dve zaseknuté sedmičky, tak aj úžasný výhľad na pohorie Chřiby.


Záverečné hodnotenie pobytu v Hoteli Magnus ****

„Pobyt v hoteli Magnus bol rovnako ako aj samotný hotel jedným slovom luxusný – plný odpočinku, zábavy a dobrého jedla. Hneď po príchode nás očarila moderná a priestranná izba. Parádny relax sme si užili vo wellness s niekoľkými druhmi sáun, vírivkou a príjemnými odpočinkovými priestormi. Dopriali sme si aj skvelú masáž, ktorá bola vďaka zľave v pobytovom balíčku za polovicu ceny. Rozhodne musím pochváliť bohatý raňajkový bufet, kde si určite vyberie každý. Veľmi sme si pochutili aj na bufetových večeriach. Ako tip na výlet odporúčame navštevu Trenčianskeho hradu a Bojníc, ktoré sú vzdialené len hodinu autom.“


👍 Pobyt v Hoteli Magnus **** bol osobne overený Zuzkou, členkou tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete prehliadnuť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 26. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet