Vyrazte za krásami poľských Tatier a ubytujte sa v krásnom Penzióne Orlik len kúsok od Zakopaného. Vychutnajte si bufetové raňajky aj relax vo wellnesse s vírivkou, saunou a vyhrievaným vonkajším bazénom. Využite aj zľavu do neďalekých termálov a prežite deň na vodných atrakciách.

O ubytovaní

Penzión Orlik nájdete v obci Bukowina Tatrzańska, len kúsok od impozantných vrcholov poľských Tatier. Vďaka ubytovaniu získate výbornú polohu na objavovanie nádhernej prírody a okolitých atrakcií. Čo môžete v okolí zažiť?

Milovníci aktívnej dovolenky budú mať radosť z množstva cyklistických a peších trás, po ktorých sa v lete vydáte do hôr za prekrásnymi výhľadmi. Z prírodných zaujímavostí si určite naplánujte výlet k pôsobivému vodopádu Siklawa (12,5 km). Vyšplhajte alebo sa nechajte vyviezť lanovkou na Kasprov vrch (16,5 km) a navštívte slávne jazero Morské oko (18 km). Ďaleko to nebudete mať ani do populárneho strediska Zakopané (15 km), ktoré je východiskovým bodom pre pešie túry aj zimné športy.

Na svoje si prídu aj tí, ktorí dávajú prednosť relaxu. Len kúsok od ubytovania čakajú na vašu návštevu termály Bukovina (1,4 km). Tento vodný zábavný park poteší malých aj veľkých návštevníkov. V areáli sa vykúpete vo vonkajších aj vnútorných bazénoch s ozdravnou vodou s teplotou 30–38 °C. Vybláznite sa na tiež tobogane, šmykľavke a množstve ďalších atrakcií.

V zime sa do okolia schádzajú lyžiari a snowboardisti zo široka-ďaleka. Okolité svahy totiž poskytujú ideálne podmienky na zimné športy. Najbližším skiareálom je Turnia (1,6 km) s 8 vlekmi a lanovkami. Medzi známe zjazdovky v bezprostrednej blízkosti ubytovania patria ďalej Rusin-Ski, Kotolnica, Małe Ciche, Hawrań, Koziniec, Litwinka. Trate majú rôzne úrovne obtiažnosti, sú pravidelne upravované a v noci osvetlené.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z nápadito zariadených izieb s interiérom z prírodných materiálov, ktorý je vybavený štýlovým dreveným nábytkom, regionálnymi dekoráciami a väčšinou má balkón s výhľadom na Tatry. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a fénom.

K vybaveniu patrí písací stôl, šatníková skriňa, LCD televízor a bezplatné pripojenie k WiFi. Nechýba ani set s rýchlovarnou kanvicou a čajom či kávou a hotelová kozmetika.

Na výber máte z troch možností:

  • Dvojlôžková izba Classic s manželskou posteľou, ktorú je možné rozložiť na dve samostatné postele. V izbe je ďalej k dispozícii rozkladacia pohovka, na ktorej sa pohodlne vyspia ďalšie 2 osoby. Izba má plochu 17 až 23 m².

  • Dvojlôžková izba LUX uspokojí aj náročnejších hostí. Je zariadená manželskou posteľou, ktorú je možné rozložiť na dve samostatné postele. Meria 25 až 25 m² a má navyše k dispozícii chladničku. Vybrať si možno izbu bez prístelky alebo s prístelkou, ktorá má podobu rozkladacieho lôžka pre max. 2 osoby.

  • Apartmán Deluxe tvoria dve miestnosti – spálňa s manželskou posteľou a obývacia izba s poschodovými posteľami pre deti do 12 rokov. Celkovo tak apartmán ubytuje až 4 hostí. Izba meria cca 50 m². K dispozícii je kuchynský kút so všetkým vybavením, chladničkou, umývačkou, indukčnou varnou doskou a sendvičovačom. Nechýba ani jedálenský stôl so stoličkami a dva 43" LCD televízory.

Na čom si pochutnáte?

V Penzióne Orlik nájdete reštauráciu s krásnym elegantným interiérom, v ktorom ochutnáte tú najlepšiu horskú kuchyňu.

Vyberiete si z menu plného regionálnych a medzinárodných špecialít pripravovaných z čerstvých a kvalitných surovín. Rozhodne nezabudnite ochutnať ORLIK burger alebo dezert a'la Orlík s horúcimi malinami, ktorý vytvorí skvelú sladkú bodku po obede aj večeri.

V reštaurácii si okrem výborného jedla doprajete aj drinky, kávu a zákusky. Ak máte súčasťou balíčka raňajky, zavítate do priestorov reštaurácie každé ráno za výborným bufetom.

Kde budete relaxovať?

V penzióne nájdete SPA zónu s rozprávkovým interiérom, v ktorom sa vám bude relaxovať, ako nikdy predtým. Oddýchnete si vo vírivke s masážnymi tryskami a vodou s teplotou 36 ºC, pri ktorej sa nachádza relaxačná zóna s ležadlami a sudom so studenou vodou.

Zohrejete sa vo fínskej alebo parnej saune, kde utužíte svoju imunitu a na chvíľu zabudnete na stres a starosti. Návšteva SPA zóny vám jednoducho dodá veľa síl pre ďalšie horské dobrodružstvá.

Novo sa môžete tešiť aj na vonkajší bazén s vyhrievanou vodou, v ktorom sa vykúpete v akomkoľvek počasí.

Pensjonat Orlik

Pensjonat Orlik

Tatrzańska 24A , Bukowina Tatrzańska
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wioleta Kowalczyk IČ: 121218320


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
1,4 km
Zjazdovka
1,6 km
Bežkovanie
6,5 km

Tipy na výlet

Termálne kúpele Bukovina

Termálne kúpele Bukovina Tip na výlet

Cítite to teplo? To sa vám rozohrieva krv už len pri čítaní o obľúbených poľských termáloch Bukovina. Miestna voda s teplotou 30-38 °C sa získava z hĺbky 2,4 kilometrov, pôsobí priaznivo na najrôznejšie kožné, kĺbové aj srdcové ochorenia. Užiť si ju môžete v niekoľkých vnútorných a vonkajších termálnych bazénoch, nechýbajú ani tobogany a atrakcie pre deti i dospelých. V areáli je aj rozľahlý saunový svet, v ktorom naštartujete metabolizmus aj úspešný deň. Kúpele sú otvorené každý deň od 9:00 do 22:00 hodín. Celodenná vstupenka pre dospelého vyjde na 69 zł (asi 16 €), prikúpiť si môžete aj vstup do saunového sveta za 10 zł (asi 2,4 €).

Viac informácií
Zakopané
Zakopané
Poľské Tatry
Poľské Tatry
Pleso Morské oko
Pleso Morské oko