Priamo za humnami, iba necelých 40 kilometrov od slovenských hraníc, na vás čaká skvelá dovolenka v samom srdci poľských Beskýd. Užite si pohodu a nechajte sa rozmaznávať v modernom 3* Hoteli Vestina. Čaká na vás wellness centrum so saunou, vírivkou a soľnou jaskyňou, zábavné vyžitie a letná Grill & Chill zóna s vonkajším bazénom.

O ubytovaní

Moderný Hotel Vestina *** je situovaný do malebného horského mestečka Wisła-Malinka na úpätí Baranej hory (Barania Góra), neďaleko preteká rieka Visla. Tu, uprostred kopcovitej krajiny, zabudnete na všetky vaše starosti.

Väčšinu (75 %) tejto nádhernej lokality zaberajú lesy, a tak sa môžete tešiť na pestré možnosti výletov pešo aj na bicykli. Zdolať môžete napríklad Baraniu horu (8,3 km), ktorá je najvyššia v tejto oblasti a na jej vrchole je rozhľadňa. K obľúbeným výletným cieľom patrí aj neďaleké Czerniańskie jazero (3,5 km), zámok Górny (6 km) alebo jaskyňa Malinowska (5,7 km). Ak sa radi dozviete niečo nové, odporúčame vám navštíviť napríklad múzeum farmácie, múzeum magického realizmu Ochorowiczówka, Beskydské múzeum alebo Ekologické vzdelávacie centrum vo Visle (5,8 km).

Mesto Visla a okolie je navyše presláveným rajom zimných športov a na lyžiarov tu čaká viac ako 20 km zjazdoviek všetkých obťažností. K najbližšiemu ski areálu - Klepki - to budete mať len 350 m. Ďalší veľký ski areál nájdete aj v blízkom Szczyrku (13,5 km). Visla je známa aj svojimi dobre udržiavanými bežeckými traťami, ktoré sú v Poľsku stále skôr raritou. Ďaleko to však nebudete mať ani za vodnými radovánkami - populárny Aquapark Tropicana je z hotela vzdialený iba 8 km.

Kde budete spať?

V Hoteli Vestina *** na vás čakajú pohodlné, útulné izby. Všetky sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi pripojením a telefónom. Každá izba má aj vlastnú kúpeľňu s toaletou, sprchou a kozmetikou pre hostí.

  • Izba Economy je jednoducho zariadená izba s plochou 18 m² vybavená dvoma posteľami (môžu byť spojené) a písacím stolom.

  • Izba Standard meria 18 m² a ponúkne modernejší interiér, dve samostatné postele (môžu byť spojené), písací stôl, chladničku a sadu na prípravu kávy a čaju. Za príplatok môžete zvoliť aj izbu s krásnym výhľadom na horský priesmyk.

  • Izba Standard Plus je priestrannejšia (20-25 m²) a poteší výhľadom na hory. Nechýbajú dve lôžka (môžu byť spojené), písací stôl, čajový/kávový set a chladnička.

  • Izba Comfort (18 m²) zaujme vlastným balkónom. V izbe nájdete dve lôžka (môžu byť spojené), set na prípravu kávy a čaju, chladničku a písací stôl.

  • Izba Studio (36 m²) sa skladá z dvoch oddelených spální, v každej sú dve lôžka (spojené alebo oddelené) a písací stôl.

  • Izba Deluxe ponúkne veľkorysý priestor 40 m² a krásne vybavenie. Zahŕňa spaciu zónu s manželskou posteľou kráľovských rozmerov a obývaciu zónu s rozkladacou pohovkou. V izbe nechýba písací stôl, chladnička, čajový/kávový set a chladnička, v kúpeľni sú navyše aj župany.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Vestina ponúka tradičné poľské jedlá v modernom poňatí, pripravené zo starostlivo vybraných regionálnych surovín. Jedlá z dielne šéfkuchára Basia Niemiece zaujmú nielen výbornou chuťou, ale aj jedinečným vizuálnym spracovaním.

V hotelovej kaviarni sa potom tešte na výbornú taliansku kávu. Nezabudnite tiež ochutnať domáce pečivo. Deti majú špeciálnu detskú ponuku jedla, ktoré uspokoja aj tie najmaškrtnejšie jazýčky.

Kde budete relaxovať?

Doprajte si poriadnu relaxáciu - v Hoteli Vestina *** na vás čaká krásna, moderná wellness zóna. Svoj odpočinok môžete začať napríklad v hydromasážnej vírivke. Dokonale sa zohrejete vo fínskej saune, kde sa organizujú aj skvelé ozdravné rituály. Nakoniec zavítajte do soľnej jaskyne, kde môžete v pokoji rozjímať za zvukov relaxačnej hudby.

Cez leto je navyše otvorená vonkajšia Chill & Grill zóna s bazénom, ležadlami a hojdacími sieťami na oddych a slnenie sa.

Cestujete s deťmi?

Pre najmenších hostí je pripravená detská herňa s domčekom a úžasnými hračkami. K dispozícii na recepcii je detská postieľka, vanička, ohrievač fliaš, plastový riad, prebaľovací pult, nočník a ďalšie vybavenie. Využiť môžete tiež službu stráženia detí.

Niečo naviac

Väčšie deti a dospelí môžu využiť herňu s biliardom a ping-pongom alebo knihy a stolné hry na zapožičanie. Na výlety si zase môžete požičať bicykle, elektrobicykle alebo trekingové palice. A pokiaľ dorazíte s vlastným bicyklom, pokojne si ho uložte do úschovne bicyklov.

Hotel Vestina ***

Hotel Vestina ***

ul. Malinka 35 , Wisła
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
RENARD Sp. z o. o IČ: 810381713


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,8 km
Zastávka
1,2 km
Zjazdovka
0,3 km

Tipy na výlet