Láka vás dovolenka pri Baltskom mori? V M2 Resorte Wellness & Spa na vás čaká naozaj dokonalý zážitok! Luxusný interiér izieb aj chatiek, bohaté raňajky formou bufetu s domácimi produktmi, ako aj relaxačné wellness centrum so saunou a vírivkou. V lete si navyše náležite užijete nielen neďalekú piesočnú pláž, ale aj vonkajšie bazény rezortu. Nechýba ani bohaté vyžitie pre deti aj dospelých.

O ubytovaní

M2 Resort Wellness & Spa je moderný, butikový komplex v poľskom meste Ostrowo, len kúsok od brehu Baltského mora. Nádherné prostredie obklopené plážou, lesmi a pôvabnou prírodou vám zaistí skvelú dovolenku v akomkoľvek ročnom období, či už vyrážate v páre, s rodinou alebo s priateľmi.

Veľkým lákadlom lokality je piesočná pláž, vzdialená cca 15 minút chôdze, ktorá patrí k najširším v Poľsku. V lete je strediskom kúpania a vodných športov, v chladnejších mesiacoch vás zase čakajú romantické prechádzky po morskom brehu. Výlet si urobte aj do prírody – vyrazte napríklad do prírodnej rezervácie Bielawa (4,8 km), ktorá je domovom žeriavov a ďalších druhov vodného vtáctva, k útesu Jastrzębski (4,5 km), pravdepodobne najvyššiemu útesu baltského pobrežia, alebo do prírodnej rezervácie Rozewský mys (6,6 km).

Za kultúrou a históriou sa potom môžete vydať do Múzea Kaszkubska Chata (350 m) s expozíciou venovanou kaškubskej kultúre 18. a 19. storočia. K návšteve láka aj maják Rozewie I (6,6 km), zapísaný na Zozname národných pamiatok. V areáli nájdete aj novší maják Rozewie II a múzeum, ktoré mapuje históriu oboch majákov a ďalšieho zariadenia. Vynechať by ste nemali ani mesto Jastrzebia Góra (4,9 km), patriace k najnavštevovanejším pobrežným letoviskám v Poľsku. Nájdete tu okrem iného najsevernejší bod krajiny, označený obeliskom Hviezda Severu.

More a pláže

Na dosah budete mať pláže Karwia (2,8 km), Ostrowo (1,6 km) a Jastrzębia Góra (4,9 km). Pláže v tejto oblasti sú pokryté jemným, svetlým pieskom, nebývalo široké a s miernym zostupom do mora. Bez problému sem tak môžete vyraziť aj s menšími deťmi. Ani v sezóne nebývajú preplnené, rozhodne to tu ale žije. Okrem dennej zábavy vo vode si užijete napríklad aj posedenie pri večernom ohni.

Kde budete spať?

Na ubytovanie sú v ponuke priestranné apartmány či luxusné chatky, ktoré vám zaistia dostatok súkromia. Či už zvolíte akýkoľvek variant, počítať môžete s nadštandardným, moderne vybaveným interiérom, vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, fénom a županmi, chladničkou, sadou na prípravu kávy a čaju, televíziou, WiFi pripojením a balkónom (v prípade izieb) či veľkou terasou (pri chatkách).

  • Dvojlôžková izba bude ideálna pre páry, ktoré majú rady luxus a pohodlie. V izbe nájdete manželskú posteľ, pohovku na posedenie, písací stôl a veľké úložné skrine.

  • Štvorlôžková izba sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a priestrannej obývacej izby s rozkladacou pohovkou a kreslom. Nechýba pracovný stôl či úložné skrine.

  • Štvorlôžková izba s kuchynkou ponúkne ešte vyšší komfort, veľká obývacia izba tu totiž zahŕňa aj vybavený kuchynský kút a jedálenský stôl so stoličkami. Druhou miestnosťou je spálňa s manželskou posteľou.

  • Chata pre 2 osoby ponúkne spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s kuchynským kútom, jedálenským stolom a pohovkou a priestrannú terasu s vonkajším posedením.

  • Chata pre 2 osoby Plus zaujme dizajnovým interiérom, vyladeným do posledného detailu. Má pôdorys podobný garsónke, teda obsahuje jednu veľkú miestnosť, v ktorej nájdete manželskú posteľ, kuchynský kút, jedálenský aj pracovný stôl a posedenie s kreslami. Oproti klasickým chatkám má navyše klimatizáciu a umývačku riadu. Nechýba vonkajšie posedenie na terase.

  • Chata pre 4 osoby sa skladá z 2 spální s manželskými posteľami, obývacej izby s pohovkou, kuchynským kútom a jedálenským stolom a z veľkej vonkajšej terasy.

  • Chata pre 5 osôb je zo všetkých variantov najpriestrannejšia, nájdete v nej spálňu s manželskou posteľou, izbu s poschodovými posteľami a spanie je možné aj v obývacej časti na rozkladacej pohovke. K dispozícii budete mať aj kuchynský a jedálenský kút a vonkajšie posedenie na terase.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia M2 láka výborným jedlom, širokou ponukou vín a jedinečnou atmosférou. Tešiť sa môžete na svieže menu plné moderných pokrmov, ale aj osvedčenej klasiky. Všetko je pripravené z tých najkvalitnejších surovín. Navyše budete mať ideálnu príležitosť ochutnať aj domáce produkty, vrátane pečiva, zaváranín či dezertov.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou rezortu je moderné wellness centrum so saunou a vírivkou, dopriať si môžete aj niektorú zo širokej ponuky relaxačných procedúr.

V lete si užijete zábavu a relax nielen na pláži, ale aj pri vonkajšom bazéne s ležadlami na slnenie.

Cestujete s deťmi?

Vo vonkajšej časti sa nachádza bazénik pre deti a detské ihrisko s preliezkami, hojdačkami a šmykľavkou. Pri nepriazni počasia sa potom malí hostia perfektne vyhrajú v krásnom detskom kútiku, kde sa v niektorých termínoch konajú aj zábavné animácie.

Niečo naviac

Využiť môžete spoločný altánok s posedením a kuchynským kútom. Ak dávate prednosť aktívnejšej zábave, otestujte miestnu vonkajšiu posilňovňu, zahrajte si bedminton či minifutbal alebo si požičajte bicykle a vyrazte na výlet.

M2 Resort Wellness & Spa

M2 Resort Wellness & Spa

Dożynkowa 32 , Ostrowo
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sylwia Zimnowodzka IČ: 360182522


+48 58 674 92 21

rezerwacje@domkim2.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:30
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od mora
0,9 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
25,6 km

Tipy na výlet

Mólo v Sopote

Mólo v Sopote Tip na výlet

Mólo v Sopote je drevené mólo s dĺžkou 511,5 metrov a šírkou 10 m a je jedným z najkúzelnejších miest v tejto časti Poľska a zároveň najobľúbenejším turistickým bodom. Ide o najdlhšie mólo v Baltskom mori a zároveň o najdlhšie drevené mólo v Európe. Priamo na ňom si môžete dopriať rýchlu vzpruhu v podobe kávy a občerstvenia v niekoľkých kaviarňach s výhľadom na Gdanský záliv. Tiež sa tu často konajú rôzne kultúrne podujatia, ktoré majú v tejto lokalite jedinečnú atmosféru.

Viac informácií
Mesto Łeba
Mesto Łeba
Polostrov Hel (Helská kosa)
Polostrov Hel (Helská kosa)
Maják Rozewie
Maják Rozewie