Vydajte sa za odpočinkom na brehy Jadranu. Holiday Resort Kačjak vás pozýva na báječný pobyt v štýlovom bungalove s výhľadom na more. Čaká vás ničím nerušený relax v tichej lokalite len 5 kilometrov od slávneho letoviska Crikvenica. Oceníte chutnú polpenziu, klimatizáciu a bezplatnú WiFi. Na kamienkovú pláž sa dostanete už za pár minút.

O ubytovaní

Holiday Resort Kačjak sa nachádza na malom polostrovčeku pri prímorskom mestečku Dramalj (1,7 km) na Crikvenickej riviére. Mestečko stojí v miernom svahu pri mori a vytvára tak krásnu prímorskú scenériu. Pobrežie v okolí Dramalje patrí medzi pokojnejšie chorvátske oblasti a Jadran tu vyniká krištáľovo čistou vodou. Vďaka ideálnej polohe hotela sa vyhnete davom turistov, a zároveň budete mať všetky okolité atrakcie na dosah ruky. Stačí len pár krokov a ocitnete sa na krásnej kamienkovej pláži, na ktorej sa všetky vaše starosti razom vyparia.

Rezort tvoria bungalovy uprostred sviežej zelene, ktoré oceníte obzvlášť v sparných letných dňoch. Lokalita ubytovania poteší každého, kto sa chce na chvíľu oddať nerušenému odpočinku. Pri svojich výletoch potom nevynechajte návštevu mesta Crikvenica, ktoré sa nachádza len 5 kilometrov od ubytovania. Slávne letovisko pulzuje životom, a je tak príjemným spestrením pokojnej dovolenky na Kačjaku. Čaká vás tu príjemné kúpanie, bujará zábava aj historické pamiatky. Prezrite si kláštor Paulinov, starý mlyn na mletie olív Toš alebo niekoľko krásnych kostolov. Obľúbenou atrakciou, ktorá nadchne celú rodinu, je miestne Aquarium (5,2 km) s viac ako 150 druhmi podmorských tvorov.

More a pláže

V pokojnom letovisku si užijete príjemné kúpanie na pláži Kačjak (600 m). Tá je prevažne piesočnatá a kamenistá, s niekoľkými betónovými úsekmi. O zábavu sa postarajú vodné nafukovacie atrakcie a športové centrum, kde si zahráte tenis, minigolf a ďalšie športy. Pohodlie zaistí vonkajšia sprcha, prezliekacie kabínky a ležadlá či slnečníky na prenájom. Občerstviť sa počas dňa môžete v plážovom bare a v reštaurácii. Výhodou pláže je dozor plavčíkov, ktorý určite ocenia nielen rodiny s deťmi.

Niekoľko skvelých pláží ponúkne aj neďaleká Crikvenica. Najbližšie to budete mať k obľúbenej pláži Omorika (3,4 km), ktorá je rajom letnej zábavy vďaka bohatému vyžitiu pre malých i veľkých. Pláž je kamienková so spevnenými plochami. Na zapožičanie sú tu ležadlá a slnečníky, využiť ale môžete aj prírodný tieň stromov, ktoré pláž lemujú. Aktívni jedinci si môžu zahrať plážový volejbal, tenis a ďalšie športy, deti zase potešia vodné atrakcie. Nechýba plážový bar, sprchy, prezliekacie kabínky, toalety a dohľad plavčíka.

Ďalej si môžete oddýchnuť na Mestskej pláži (Gradska plaža; 4,5 km) s kamienkami a hrubším pieskom alebo na pláži Podvorska (5,9 km), ktorá je vhodná aj pre psíkov. Zaujme okrem iného unikátnym psím barom Monty's dog beach & bar. Všeobecne sú pláže v Crikvenici skvele udržiavané, s pozvoľným zostupom do vody a poskytujú komfortné zázemie vo forme spŕch, toaliet, prezliekacích kabínok, požičovne ležadiel a slnečníkov či občerstvenia.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z novo zrekonštruovaných prázdninových domčekov (bungalovov), ktoré stoja ukryté v borovicovom lesoparku na pobreží. Jeden bungalov ubytuje až štyri osoby, a je tak ideálny na rodinnú dovolenku. Vyspíte sa na manželskej posteli a rozkladacej pohovke. Príjemný, moderne zariadený interiér pôsobí čisto a vzdušne, ku každému domčeku patrí aj zaujímavo riešená terasa z bambusu s posedením v sviežej zeleni. Z terasy budete mať výhľad na more.

Súčasťou bungalovu je vlastná kuchynka so všetkým vybavením a súkromná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Ďalej v izbe nájdete satelitnú LCD televíziu, klimatizáciu, stôl a stoličky, šatníková skriňa a balkónové posedenie. K dispozícii vám bude pripojenie k WiFi zadarmo.

Na čom si pochutnáte?

Po celú dobu pobytu budete mať k dispozícii vlastnú kuchynku, v ktorej si vďaka plnému vybaveniu pripravíte čokoľvek, na čo budete mať chuť.

Keď sa vám nebude chcieť strácať čas varením, bude tu pre vás v areáli dovolenkového rezortu otvorená reštaurácia, v ktorej si po celý deň pochutnáte na lahodných regionálnych pokrmoch. Do jedla si doprajte aj drink zo širokej ponuky.

Pohodovú atmosféru s výhľadom na more si užijete zase v Beach bare, širokej ponuky osviežujúcich alkoholických i nealkoholických drinkov.

Holiday Resort Kacjak **

Holiday Resort Kacjak **

Kačjak 12 , Dramalj
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 17 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
2,5 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je chorvátske mesto, ktoré vyrástlo na základoch pôvodnej rímskej vojenskej základne. Crikva znamená kostol a mesto bolo pomenované podľa tunajšieho kláštorného kostola. Tzv. Crikvenická riviéra sa tiahne od Jadranova na severe cez Dramalj pri Crikvenici a vlastnej Crikvenici ďalej na juh až k letovisku Selce. Z prístavu v meste vyplávajú lode a lodné taxi na ostrov Krk. Počas leta sa v meste konajú kultúrne podujatia, organizuje sa tu napríklad Hudobná noc alebo Rybí festival. Nie je teda divu, že si toto miesto obľúbili turisti pre svoje nočné zážitky.

Viac informácií
Aquaparky v Chorvátsku
Aquaparky v Chorvátsku
Mesto Kraljevica
Mesto Kraljevica
Ostrov Krk
Ostrov Krk