Užite si pokojnú dovolenku v blízkosti Františkových Lázní, Chebu a ďalších prekrásnych historických miest. V Apartmánoch Seníky na vás čakajú výborné raňajky formou bufetu, vlastná kuchynka aj príjemné vonkajšie posedenie s možnosťou grilovania. Výhodou je aj parkovanie zadarmo.

O ubytovaní

Apartmány Seníky u Františkových Lázní sa nachádza v pokojnej obci Žírovice neďaleko Františkových Lázní (2 km). Okrem pestrých možností výletov do prírody aj za pamiatkami tu na vás čaká útulné ubytovanie s príjemnou rodinnou atmosférou.

Autom sa z ubytovania do Františkových Lázní dostanete iba za 2 minúty. Toho malebné mesto vás očarí množstvom empírových a klasicistických budov umiestnených uprostred krásnych parkov a lesoparkov. K architektonickým skvostom patria aj kúpeľné pavilóny, v ktorých môžete ochutnať miestne minerálne pramene, ako je Františkov a Luisin prameň (5,5 km). Zábavu vo vode i dokonalú relaxáciu ponúka Aquaforum (5 km) s vnútorným i vonkajším areálom s bazénmi, vírivkami a množstvom atrakcií pre malých i veľkých.

Jedinečná príroda vás ohromí v Národnej prírodnej rezervácii Soos (8 km). Tomuto rozľahlému rašelinisku s jazierkami, minerálnymi prameňmi, náučným chodníkom a geologickým parkom sa trefne prezýva „český Yellowstone“.

Ďaleko to nie je ani do mesta Cheb (9 km), kde je vidieť napríklad Špalíček – blok 11 meštianskych hrazdených domov oddelených iba 160 cm úzkou uličkou. Navštíviť tu môžete tiež Chebský hrad (10 km), rozhľadňu Vávrova lávka (10 km) alebo Retromuseum (9 km) s expozíciou venovanou 60.–80. rokom 20. storočia.

Kde budete spať?

Vaším domovom sa počas pobytu stane dvojlôžkový apartmán, súčasťou ktorého je kuchyňa, spálňa, vlastná kúpeľňa a terasa s posedením. Spálňa je vybavená kuchynskými spotrebičmi, riadom aj jedálenským stolom so stoličkami. V spálni nájdete manželskú posteľ a televíziu. Kúpeľňa disponuje priestranným sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. Do spálne je možné umiestniť prístelku pre 1 osobu.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno na vás bude v raňajkovej miestnosti čakať bufetové raňajky.

Niečo naviac

Na záhrade je možné využiť gril, udiareň a ohnisko.

Apartmány Seníky u Františkových Lázní

Apartmány Seníky u Františkových Lázní

Seniky 51, Žírovice , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Milan Čulak IČ: 11544759


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
3,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
4,2 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Tunajšie pramene a ich liečivé účinky boli známe už v stredoveku. Najstarším využívaným je Františkov Prameň. Po roku 1865 potom Františkove Lázne získavajú status jedných z najvyhľadávanejších európskych kúpeľov. Dnes vás mesto vďaka tomu očarí šachovnicovým pôdorysom a krásnymi empírovými a klasicistickými budovami. Okrem kolonády a nádherných parkov, vyhliadkových veží alebo mestského múzea, si nenechajte ujsť ani známu sochu malého chlapčeka s rybou - tunajší symbol plodnosti.

Pramene sa používajú k pitnej kúre, na kúpele, irigáciam a inhaláciám. Sú účinné na choroby pohybového aparátu, srdca a ciev, gynekologické ochorenia vrátane neplodnosti a ďalšie.

Čo by ste pri návšteve Františkových Lázní nemali minúť:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národná prírodná rezervácia SOOS
  • Mestské múzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Viac informácií
Pramene vo Františkových Lázňach
Pramene vo Františkových Lázňach
Národná prírodná rezervácia Soos
Národná prírodná rezervácia Soos
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně