Vyrazte do Jizerských hôr a užite si všetky lákadlá, ktoré vám táto oblasť ponúka! Ubytujete sa v Apartmánoch Vesna, kde na vás čaká moderný apartmán s kuchynkou, bohaté raňajky formou bufetu a vstup do privátnej vírivky, alebo sauny. Na dosah navyše budete mať Ještěd, Jablonec nad Nisou, Liberec a ďalšie skvelé výletné ciele.

O ubytovaní

Apartmány Vesna nájdete v Jizerských horách, neďaleko Jablonca nad Nisou. Prostredie Jizerských hôr je ako stvorené na krásne výlety, letné kúpanie v priehrade Mšeno (6,3 km) či zimné lyžovanie v niektorom z vynikajúcich ski areálov v okolí.

Vydajte sa k rozhľadni Nisanka (1,5 km), z ktorej uvidíte väčšinu Jizerských hôr i Krkonoše, na vyhliadku Finkstein (4,3 km) alebo na rozhľadňu Černá studnice (2, 3 km) s výhľadom na hrad Trosky a Bezděz. Navštíviť potom môžete napríklad zrúcaninu hradu Frýdštejn (11,7 km) alebo zrúcaninu hradu Návarov (14 km).

Vyrazte tiež do Jablonca nad Nisou (4,6 km), kde uvidíte krásnu radničnú vežu a Múzeum skla a bižutérie, alebo si prejdete Náučný chodník manželov Jany a Jozefa V. Scheybalových so 17 zastaveniami venovanými prírodným a historickým zaujímavostiam. S deťmi sa vydajte napríklad do Liberca (16,4 km), kde sa spoľahlivo zabavia v aquaparku, zoo a botanickej záhrade.

Zdolať môžete aj horu Ještěd (21 km) so známym vysielačom. V zime si potom na Ještěde užijete parádnu lyžovačku. V okolí sa však nachádzajú aj ďalšie skvelé lyžiarske areály, napríklad Tanvaldský Špičák (8,3 km) s 10 zjazdovkami, Bedřichov (13,6 km) či Ski Lucifer v obci Josefův Důl (11,5 km) ). Najbližší vlek navyše budete mať len 5 minút pešo od ubytovania.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z 9 komfortných, moderne vybavených apartmánov. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, WC, televíziu a WiFi pripojenie, súčasťou je tiež vybavená kuchynka (mikrovlnná rúra, varná kanvica, minichladnička, indukčný varič).

  • Apartmán 1 (32 m²) sa nachádza na prvom poschodí a skladá sa z kuchynky, spacej zóny s manželskou posteľou oddelenej priečkou a izby s 2 samostatnými jednolôžkami, z ktorých jedno je vyvýšené.

  • Apartmán 2 (22 m²) je na prvom poschodí a nájdete v ňom kuchynku a spálňu s manželskou posteľou a 2 jednolôžkami (jedno je vyvýšené).

  • Apartmán 3 (32 m²), umiestnený na prvom poschodí, zahŕňa kuchynku a izbu, rozdelené priečkou, s manželskou posteľou a 2 samostatnými posteľami (jedna je vyvýšená).

  • Apartmán 4, na prvom poschodí, má plochu 21 m² a ide o jednoizbový apartmán s kuchynkou, manželskou posteľou a rozkladacím gaučom.

  • Apartmán 5 nájdete na druhom poschodí a meria 26 m². V jednej miestnosti sa tu nachádza kuchynka, manželská posteľ a 2 samostatné jednolôžka (jedno je vyvýšené).

  • Apartmán 6 (20 m²) je na druhom poschodí, okrem kuchynky v ňom nájdete aj samostatnú izbu s manželskou posteľou a jednolôžkom.

  • Apartmán 7 (26 m²), ktorý sa nachádza na druhom poschodí, nechýba kuchynku a zahŕňa aj izbu s manželskou posteľou a 2 jednolôžkami.

  • Apartmán 8 je jednoizbový, meria 20 m² a nájdete v ňom kuchynku, manželskú posteľ a rozkladaciu pohovku. Nachádza sa na druhom poschodí.

  • Apartmán 9 nájdete na treťom poschodí a je veľký 52 m². Na tejto ploche sa nachádza kuchynka s rozkladacou pohovkou a izba s manželskou posteľou a jednolôžkom.

Na čom si pochutnáte?

V spoločenskej miestnosti na prízemí sa každé ráno servírujú bohaté raňajky formou bufetu. Vďaka plne vybavenej kuchynke v apartmáne si navyše môžete kedykoľvek pripraviť jedlo podľa chuti. V budove je tiež samoobslužný kiosk s ponukou nealkoholických nápojov, piva a rôznych pochúťok.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou ubytovania je wellness zóna s privátnou fínskou saunou a vírivkou, kde si môžete užiť chvíľky ničím nerušenej relaxácie.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou ubytovania je detský kútik, kde sa vaše ratolesti zabavia napríklad pri nepriaznivom počasí.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež spoločenskú miestnosť s konzolou PlayStation, ktorá slúži ako herňa pre deti i dospelých.

Apartmány Vesna

Apartmány Vesna

Nová Ves nad Nisou 581 , Nová ves nad Nisou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LoulaStav s. r. o. IČ: 04655931


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detský kútik
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
11 km
Zjazdovka
7,3 km
Bežkovanie
2 km

Tipy na výlet

Jizerské hory

Jizerské hory Tip na výlet

Najsevernejšie položeným pohorím nazvaným podľa rieky Jizery, ktorá tu pramení, sú Jizerské hory. Najvyššou horou českej časti je Smrk. Sú tu perfektné podmienky pre pešie i cyklistické výlety. Vydajte sa do prírodnej rezervácie Rašeliniště Jizerky, na Čertův kámen v Josefově dole alebo na rozhľadňu Císařský kámen pri Jablonci nad Nisou.

Čo okrem nádhernej prírody navštíviť?

  • Zámok Frýdlant
  • ZOO a Botanickú záhradu Liberec
  • Josefův důl a tunajšiu vodnú nádrž

Vzrušujúci zážitok ponúka bobová dráha v Janove nad Nisou. Navštívte tiež jedinečné Múzeum skla a bižutérie v Jablonci nad Nisou alebo Sklářskou osadu Kristiánov.

Viac informácií
Jablonec nad Nisou
Jablonec nad Nisou
Liberec
Liberec
Vodná nádrž Mšeno
Vodná nádrž Mšeno