Pokojné prostredie, relax vo wellness aj krásne výlety na vás čakajú pri pobyte v Hoteli Lysice ***. Čaká na vás skvelá polpenzia, fľaša vína na privítanie a podľa variantu pobyt aj každodenný vstup do wellness s vírivkou a saunami. V okolí budete mať krásny zámok Lysice a na výpravu môžete vyraziť do neďalekého Moravského krasu.

O ubytovaní

Hotel Lysice *** sa nachádza v rovnomennej obci na Morave. Okolité prostredie je ideálne na pokojnú dovolenku, tešiť sa ale môžete aj na množstvo zaujímavých výletných cieľov. Len 2 minúty chôdze vás budú deliť od krásneho barokového zámku Lysice, o kúsok ďalej nájdete malebnú vyhliadku Letohrádok (900 m) a v lete sa môžete zájsť osviežiť na kúpalisko, vzdialenom len 450 m.

Na výlet potom vyrazte do Moravského krasu, ktorý vás očarí v akomkoľvek ročnom období. Skúste dohliadnuť na dno 138,5 m hlbokej priepasti Macocha (27,7 km), ktorá je najväčšia svojho druhu v strednej Európe, prejdite si Punkevní jaskyne (23,5 km), z ktorých krásne kvapľové výzdoby sa vám zatají dych, a plavte sa na loďke po podzemnej rieke Punkve. Aktívni jedinci si kras určite radi prejdú aj na bicykloch. A ak sa chystáte na pobyt v zime, určite oceníte blízkosť hneď niekoľkých ski areálov - Nutrie, Vežná, Dalečín a ďalších.

Zaujímajú vás pamiatky, kultúra a atrakcie veľkomesta? Lysica ležia len cca 30 km od moravskej metropoly, Brna. Užite si predstavenie v niektorom zo známych divadiel, objavte skryté zákutia brnianskeho podzemia a choďte po stopách najznámejších povestí a legiend. Nielen deti poteší aj návšteva brnianskej zoo (29,7 km) alebo výlet do Aquaparku Kohoutovice (36,1 km) s divokou riekou a 90 metrovým toboganom. Dospelí si zase môžu užiť relax v niektorom z luxusných wellness centier pri brnianskej priehrade.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej dvojlôžkovej alebo trojlôžkovej izbe. Každá izba je vybavená pohodlnými posteľami, písacím stolom, úložným nábytkom, televíziou a WiFi pripojením. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii hotela si pochutnáte na českej klasike aj medzinárodných špecialitách. Nechýba bar s pestrým výberom nápojov a v teplejších mesiacoch môžete na posedenie využiť vonkajšiu terasu s markízou.

Kde budete relaxovať?

Doprajte si skvelý relax v novo vybudovanom wellness centre. Čaká tu na vás vírivka s hydromasážou, fínska sauna, bio sauna a odpočinková miestnosť s ležadlami.

Hotel Lysice ***

Hotel Lysice ***

Nám. Osvobození 145 , Lysice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FULGUR, spol. s r. o. IČ: 41601203


+420 725 396 424

info@hotellysice.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
41,1 km
Zjazdovka
13,1 km
Bežkovanie
21,5 km

Tipy na výlet

Zámok Lysice

Zámok Lysice Tip na výlet

Navštívte barokový zámok s ojedinelou záhradou a bohato zariadenými interiérmi, ktoré môžete obdivovať hneď v dvoch prehliadkových okruhoch. Ďalšie okruhy sa sústreďujú na už spomínanú záhradu, záhradníctvo a oranžériu. Spolu so vstupenkou do zámockého parku obdržíte plánik, aby ste sa medzi kríkmi, altánkami a pergolami nezamotali. Vstupné do záhrady vás vyjde na 40 Kč, plná cena za prehliadku reprezentačných priestorov zámku je 120 Kč.

Moravský kras
Moravský kras
Šiklův Mlýn
Šiklův Mlýn
Brno
Brno