Máte radi pokoj, prírodu, zvieratá a zábavné aktivity? Potom pre vás bude Resort Hulín úplným rajom. V pôvabnej prírode stredných Čiech si krásne oddýchnete, posilníte sa výbornou polpenziou a užijete si bohatý program - minizoo so zvieratkami, bowling, rôznorodé športové ihriská a zaujímavé výlety už čakajú len na vás.

O ubytovaní

Resort Hulín sa nachádza v malej obci Jesenice, obklopený krásnou prírodou Sedlčanska. Ide o perfektné miesto na dovolenku s deťmi, ale aj v páre. V akomkoľvek ročnom období tu skvele vypnete a užijete si oddych aj množstvo zábavy.

V lete sa vykúpte v zatopenom lome Bořená Hora (10,1 km) alebo vo vodnej nádrži Slapy (34,4 km), kde si užijete aj množstvo vodných športov. Vyraziť môžete aj k neďalekej priehrade Orlík (28,3 km). K príjemnému pešiemu výletu potom láka zrúcanina hradu Zverinec (4,5 km) zo 14. storočia.

Môžete si tiež zájsť do Votic (16 km), z 35-metrovej kostolnej veže Václavka budete mať krásny výhľad na mesto a okolie. Medzi obľúbené miestne atrakcie ďalej patrí kláštor svätého Františka alebo Motýlarium a Ekocentrum.

Milovníkov histórie určite zaujme Skanzen Vysoký Chlumec (9,4 km), kde uvidí tradičné vybavenie vidieckej domácnosti alebo pílu na vodný pohon z druhej polovice 19. storočia. Vynechať rozhodne nesmiete ani návštevu zámku Konopiště (29,3 km) s nádherným parkom a jedinečnými exponátmi.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z 20 komfortne vybavených izieb a apartmánov. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, televíziu, chladničku, lôžkoviny a uteráky.

  • Dvojlôžková izba zahŕňa manželskú posteľ alebo 2 oddelené jednolôžka, šatníkovú skriňu a písací stôl. Do izby je možné pridať aj prístelku.

  • Apartmán ubytuje až 6 osôb na 4 pevných lôžkach a 2 prístelkách. Skladá sa zo 2 samostatných spální a obývacej izby, takže budete mať aj vo väčšej skupine dostatok súkromia. Navyše má aj balkón s pekným výhľadom do okolia.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii si pochutnáte na špecialitách domácej i zahraničnej kuchyne. V chladnejších mesiacoch sa tu príjemne ohrejete pri kachliach, v lete zase oceníte slnečnú vonkajšiu terasu s posedením.

Cestujete s deťmi?

Deti sa vyšantia na vonkajšom ihrisku a budú určite nadšené z Mini ZOO s ťavou, pávmi, nosáľmi, somármi, poníkmi, králikmi, kozičkami a množstvom ďalších zvieratiek. Tá si môžete pohladiť aj nakŕmiť, v ponuke je aj jazda na poníkoch.

Niečo naviac

Rezort je perfektne pripravený aj na milovníkov aktívnej zábavy – 3 bowlingové dráhy, vonkajší kurt s umelým povrchom pre tenis, malý futbal, nohejbal a florbal, minigolf, beachvolejbal, šípky a stolný futbal tu už čakajú len na vás. Rybári si navyše môžu zachytať v 5 rybníkoch s možnosťou športového rybolovu bez emisnej kvóty.

Resort Hulín

Resort Hulín

Hulín 10 , Hulín Sedlčany
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
P.H. Gastro s.r.o. IČ: 47052856


+420 731 502 875

recepce@resorthulin.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od jazera
15 km
Zastávka
1,4 km

Tipy na výlet

Zámok Konopiště

Zámok Konopiště Tip na výlet

Pôvodne hrad z 13. storočia, dnes úchvatný zámok v pseudohistorickom romantickom hradnom štýle. To je zámok Konopiště. Práve súčasnú nezameniteľnú podobu zámok dostal na prelome 19. a 20. storočia, kedy bol jeho vlastníkom sám následník rakúskeho trónu František Ferdinand d'Este. V prehliadkových okruhoch si tu dnes prezriete napríklad honosné salóny, súkromné izby cisárskej rodiny alebo loveckú trasu s mnohými expozíciami.

Prehliadkové okruhy:

  • Salóny južného krídla zámku
  • Salóny severného krídla zámku
  • Súkromné izby rodiny Františka Ferdinanda d'Este
  • Lovecká trasa
  • Gotické pivnice

K zámku patrí krásna Ružová záhrada so skleníkmi, kam sa vydajte na romantickú prechádzku medzi ružami a pávmi. Na východnej strane zámku vás prekvapí zámocký medveď, ktorého tu chovajú na mieste bývalej priekopy.

Viac informácií
Sedlčany
Sedlčany
Benešov
Benešov
Orlická priehrada
Orlická priehrada