Vydajte sa počas jari či leta s celou rodinou na dovolenku do Krkonôš. Ubytovaní budete v Hoteli Alfonska ***, ktorý si pre vás pripravil chutnú polpenziu, a to vrátane all inclusive nápojov (nealko, pivo, víno, káva) k večeri.

O ubytovaní

Hotel Alfonska *** sa nachádza v malebnej obci Benecko v západných Krkonošiach. Vďaka svojej polohe v 900 m n. m. a príhodným klimatickým podmienkam je pre túto oblasť typický veľmi čistý vzduch a mimoriadny počet slnečných dní. Príďte si užiť krásy prírody, zaujímavé výlety aj preslnené svahy blízkeho Ski areálu Benecko.

Kopcovitou krajinou vás prevedie pestrá sieť turistických chodníkov. Pešo či na bicykli sa tak ľahko dostanete napríklad k zrúcanine hradu Dolní Štěpanice (2,8 km), k rozhľadni Přední Žalý (3 km), k Mumlavskému vodopádu (23 km), k prameňu Labe (17 km) alebo k zámku Jilemnice (7 km), kde dnes sídli Krkonošské múzeum. Unikátny ekosystém Černohorského rašeliniská (23 km) si môžete prezrieť na náučnom chodníku alebo z vtáčej perspektívy z vyhliadkovej veže.

Veľa možností vyžitia po celý rok ponúka neďaleké stredisko Špindlerův Mlýn (23 km). Svahy okolitých vrcholov Medvědín a Predná Planina, kam vás vyvezú moderné lanovky, si v zime zídete po lyžiach a v lete zase na bicykli či kolobežke. Ďalej tu nájdete Múzeum Lega (23 km), aquapark (25 km) lanový park a bobovú dráhu (24 km).

Milovníci zimných športov ocenia, že svahy obľúbeného rodinného Ski areálu Benecko sú hneď pred hotelom. Areál obsluhuje štvorsadačková lanovka, 10 vlekov, 3 detské pásy a nájdete tu aj 2 snowtubingové dráhy. Ďaleko to však nie je ani do ďalších špičkových lyžiarskych areálov v Harrachove (33 km), Špindlerovom Mlýne (23 km), Peci pod Sněžkou (40 km) či v Ski rezorte Černá hora ( 23 km). V bezprostrednej blízkosti hotela vedú desiatky kilometrov upravovaných bežeckých stôp, a tak na svoje prídu aj vyznávači bežkovania.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v komfortných, účelne zariadených dvoj až päťlôžkových izbách. Každá izba má vlastnú kúpeľňu, televíziu so satelitným príjmom, WiFi pripojenie k internetu a úložný nábytok. Niektoré umožňujú aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii s letnou terasou, barom a krbom sa servíruje predovšetkým poctivá domáca kuchyňa. V hoteli radi vyjdú v ústrety aj špeciálnym diétnym či stravovacím požiadavkám.

Cestujete s deťmi?

Pri hoteli sa nachádza veľké vonkajšie ihrisko. Šmykľavky, preliezky a hojdačky potešia deti každého veku.

Niečo naviac

Hotel ponúka možnosť zapožičania horských alebo elektrických bicyklov a lyžiareň pre úschovu vašich lyží či snowboardov. Pri hoteli nájdete aj multifunkčné športové ihrisko a vo vnútri zase stôl na ping pong.

Hotel Alfonska ***

Hotel Alfonska ***

Štěpanická Lhota 7 , Benecko
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jaroslav Cerha IČ: 07519265


+420 775 844 923

hotelalfonska@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
100 m