Zavítajte do Klatov, ktoré sú vstupnou bránou Šumavy, a užite si krásne okolie aj historické pamiatky. Ubytovaní budete v Hoteli Centrál ***, kde vás čakajú komfortné izby, chutné raňajky a tiež wellness s vnútorným a vonkajším bazénom, fínskou a soľnou saunou a slnečnou lúkou. Navyše získate 10 % zľavu na masáž lávovými kameňmi.

O ubytovaní

Hotel Centrál *** sa nachádza v pokojnej lokalite neďaleko historického centra mesta Klatovy. Objavte jedinečné historické pamiatky aj krásy nedotknutej šumavskej prírody.

Z hotela sa príjemnou prechádzkou poľahky dostanete na námestie Mieru (800 m), ktoré je srdcom Klatov. Tu sa môžete na celé mesto a jeho malebné okolie pozrieť z vyhliadkovej Černej veže (900 m), alebo sa môžete vydať opačným smerom a absolvovať exkurziu do klatovských katakomb pod jezuitským kostolom Nepoškvrneného počatia Panny Márie a Svätého Ignáca, ktorý je dominantou klatovského námestia. Ďalším zaujímavým miestom na námestí je lekáreň U bíleho jednorožce, ktorá je jednou z mála pamiatok svojho druhu v Európe. Toto lekárnické múzeum podáva verný obraz práce apotekára a prostredia lekárne z 18. storočia. Milovníci dejín môžu navštíviť aj Vlastivedné múzeum dr. Hostaša (1,3 km).

K obľúbeným výletným cieľom v okolí Katov patrí Westernový ranč Podolí (14 km), zámok Bezděkov (6 km), vodný hrad Švihov (10 km) a hrad Klenová (11 km) s galériou pod holým nebom. Za letným osviežením sa vydajte na kúpalisko Klatovy (2 km) alebo na prírodné kúpalisko Slatina (12 km). Zimný pobyt si môžete spestriť zase lyžovaním v lyžiarskych areáloch Kocourov (10 km) alebo Nýrsko (20 km).

Kde budete spať?

Čaká vás ubytovanie v modernej dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, satelitná televízia, telefón, skriňa a stolík s posedením. Do izby je možné umiestniť jednu prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii v štýle 30. rokov si pochutíte na vynikajúcich jedlách, v ktorých sa spája kvalita surovín s modernými trendami zdravej výživy. Počas leta je možné stolovať na príjemnej záhradnej terase.

Kde budete relaxovať?

Moderné hotelové wellness centrum s vnútornou aj vonkajšou časťou uspokojí každého milovníka relaxácie.

Vonkajšia časť je prepojená s malebnou záhradou a jej súčasťou je relaxačný bazén so slanou vodou, vodopádom a detským bazénikom. Vonku ďalej nájdete malé detské ihrisko, slnečnú lúku a relaxačnú oázu.

Vo vnútornej časti vyzýva k oddychu vnútorný bazén so slanou vodou s teplotou 28 °C, vírivka a 2 sauny (soľná a fínska).

Dopriať si navyše môžete aj rôzne masáže a liečebné procedúry, po ktorých sa budete cítiť ako znovuzrodení.

Cestujete s deťmi?

V hoteli mysleli počas rekonštrukcie aj na malých hostí, a tak je súčasťou wellness zóny detský bazénik a vonkajšie detské ihrisko.

Hotel Centrál ***

Hotel Centrál ***

Masarykova 300 , Klatovy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CENTRAL Klatovy spol. s r. o. IČ: 48365220


376 314 571

hotel@centralkt.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
37 km
Zjazdovka
15 km

Tipy na výlet

Klatovy

Klatovy Tip na výlet

Historicky zaujímavé mesto Klatovy je jednou z brán Šumavy. Ihneď na námestí sa môžete pokochať krásnym výhľadom na Šumavu z 81 metrov vysokej Čiernej veže , ktorá je dominantou mesta. V krásnom centre nájdete tiež kostol Nepoškvrneného počatia Panny Márie a svätého Ignáca, pod ktorým nájdete katakomby s jezuitským pohrebiskom a mumifikovanými telami.

Čo by vám tiež nemalo ujsť:

  • Baroková lekáreň U Bílého jednorožce
  • Hrad a zámok Klenová
  • Vodný hrad Švihov

V letných mesiacoch môžete navštíviť Klatovské kúpalisko alebo Westernový Ranč Podolí .

Viac informácií
Čierne a čertovo jazero
Čierne a čertovo jazero
Prášilské jazero a rozhľadňa Poledník
Prášilské jazero a rozhľadňa Poledník
Kašperské hory
Kašperské hory