Užite si kúpeľnú atmosféru Luhačovíc a vydajte sa sem na relaxačný pobyt. ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel **** ponúka komfortné izby Lux, polpenziu formou bufetu, neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom, vírivkou a bohatým saunovým svetom. K tomu vás čaká až 5 liečebných procedúr ako sú kúpele, zábaly a masáže.

O ubytovaní

ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel **** sa nachádza priamo v centre obľúbeného kúpeľného mesta Luhačovice. V roku 2010 sa dočkal zlomovej rekonštrukcie, ktorá budove navrátila pôvodný prvorepublikový lesk a obohatila ju o novú modernú budovu s najväčším luhačovickým wellness centrom. Hotel je tiež osemnásobným víťazom ankety o najobľúbenejší hotel roka v Zlínskom kraji.

Vďaka skvelej polohe hotela to ku všetkým krásam Luhačovíc budete mať na dosah ruky – k prameňu Ottovka dôjdete behom 8 minút, na Luhačovickú kolonádu za 10 minút ak zámku Luhačovice s krásnou priľahlou záhradou za 13 minút. Určite nevynechajte ani ďalšie lákadlá ako je Hudobný pavilón, priehrada Luhačovice, jazierko lásky alebo napríklad Múzeum Luhačovického Zálesia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednolôžkovej či dvojlôžkovej izbe kategórie Lux K. Nájdete v ňom pohodlnú posteľ, televíziu, WiFi pripojenie, telefón, minibar, trezor a vlastnú kúpeľňu s vaňou či sprchou, fénom, županom a papučami. Súčasťou izieb je aj klimatizácia a v niektorých navyše balkón, z ktorého si užijete krásny výhľad.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli si môžete užiť zážitkovú gastronómiu v prepychovej francúzskej reštaurácii. Flambovanie pokrmov priamo pri stole patrí k jednému z nezabudnuteľných zážitkov, ktoré tu zažijete. Okrem francúzskej reštaurácie sa tu však nachádza aj druhá hotelová reštaurácia s pokrmami českej a medzinárodnej kuchyne. Práve tu sa každý deň podáva polpenzia formou bufetu. Na drink zase môžete zájsť do lobby baru vo vstupnej hale.

Kde budete relaxovať?

Dve rozľahlé poschodia plné odpočinku, relaxácie a výzdoby podmorského sveta – presne to skrýva wellness centrum hotela. Nájdete tu bazén lemovaný antickými stĺpmi, vnútornú vírivku, Kneippov chodník a relaxačnú zónu s lehátkami a vyhrievanými lavicami. V lete príde vhod vonkajšia relaxačná terasa s ďalšími dvoma vírivkami a parádnym výhľadom na Luhačovice. Vynechať by ste nemali ani saunový svet. Parný, bylinkový a soľný kúpeľ, fínska sauna, orientálny parný kúpeľ Rasul a laconium sa postarajú o dokonalý odpočinok. Nechýba ani ľadová studňa, ochladzovacie sprchy a odpočinková zóna. Aktívnych hostí poteší aj neobmedzený vstup do fitness centra.

ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel ****

ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel ****

ul. Masarykova 567 , Luhačovice
Česká republika

+420 577 682 700

peprnova@lazneluhacovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,9 km

Tipy na výlet

Luhačovice

LuhačoviceTip na výlet

Najobľúbenejšie moravské kúpele Luhačovice ponúkajú veľa možností trávenia voľného času od rôznych športových aktivít cez výlety k blízkym pamiatkam až po prechádzky po kolonáde spojené s popíjaním minerálnych prameňov a vychutnávaním kúpeľných oblátok. Zájsť si môžete aj k blízkej priehrade, zarybárčiť si, prejsť sa na vodnom bicykli alebo si užívať krásny vzduch v miestnych alejach a parkoch. Neodolateľné čaro mesto získalo vďaka súboru stavieb architekta Dušana Jurkoviča.

Čo patrí medzi skvosty Luhačovíc?

  • Jurkovičov dom a súbor ďalších stavieb v štýle ľudovej secesie.
  • Kúpeľný park
  • Kúpeľná kolonáda

Za relaxáciou zamierte do Mestskej plavárne Luhačovice alebo na pokojnú prechádzku k jazierku lásky. Za poznaním sa vydajte do Múzea luhačovického Zálesí.

Viac informácií
Mestská plaváreň Luhačovice
Mestská plaváreň Luhačovice
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické pramene
Luhačovické pramene