Luxusný pobyt s nádychom romantiky zažijete v Zámockom Hoteli Ctěnice **** na okraji Prahy. Užijete si tu štýlové izby Deluxe, chutné raňajky formou bufetu, popoludňajšie občerstvenie v lobby bare a taktiež vstupenky na výstavy v zámockom areáli. Pokiaľ by vás však krásna príroda, kone a pokoj začali nudiť, môžete sa vydať do 15 km vzdialeného centra Prahy a užiť si množstvo rôznych atrakcií.

O ubytovaní

Pytloun Zámecký Hotel Ctěnice **** ponúka exkluzívnu polohu priamo v zámockom areáli Ctěnice v obci Vinoř na severovýchodnom okraji Prahy. Hotel je situovaný v bývalej sýpke, a tak si tu v tesnej blízkosti metropoly užijete jedinečnú atmosféru minulosti a vidieka. Ide o ideálne miesto pre romantický pobyt vo dvojici, milovníkov prírody i rodinnú dovolenku.

Priamo v zámockom areáli môžete navštíviť múzejné expozície, napríklad o remeslách či o dejinách obce Vinoř. K príjemným prechádzkam priamo nabáda obrovská zámocká záhrada. Nájdete tu tiež konskú jazdiareň, a tak je možné okolie preskúmavať z pohodlia sedla. Ďalšou atraktívnou možnosťou je cyklistika – okolo areálu vedie jedna z najkrajších pražských cyklistických trás, ktorá vás zavedie do Kbel. Zaujímavými výletnými cieľmi v okolí sú zámok Chvaly (7 km), zrúcanina hradu Jenštejn (5 km) či zámok Měšice (8 km). Veľkou výhodou je, že centrum Prahy je vzdialené asi 20 minút jazdy autom, a tak budete mať na dosah aj všetky lákadlá hlavného mesta.

Kde budete spať?

V dvojlôžkovej izbe typu Deluxe (20 m²) si budete pripadať ako v rozprávke! Súčasťou luxusného vybavenia je WiFi pripojenie, televízia, minibar, telefón, trezor a set na prípravu čaju a kávy. Nájdete tu aj pracovný stôl so stoličkami a vlastnú kúpeľňu s fénom, kvalitnou kozmetikou a papučami.

Za príplatok môžete zvoliť aj Apartmán Deluxe a povýšiť svoj pobyt na novú úroveň. Táto izba meria 35 m² a je rozdelená na spálňu a obývací priestor, ktorému dominuje veľká rohová vaňa.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii zámockého hotela na vás čaká jeden gastronomický zážitok za druhým! Pochutnáte si tu na modernej českej i medzinárodnej kuchyni, ktorú dokonale dopĺňa pestrý výber českých, moravských i zahraničných vín. Každé ráno si vychutnáte luxusné raňajky vo forme bufetu. Raňajkovať je možné na hotelovej terase a užívať si pri tom výhľad na zámocký areál. Večere majú formu trojchodového menu alebo bufetu (podľa obsadenosti hotela). Na vynikajúcu kávu, obľúbený kokteil či popoludňajší tapas sa vyberte do lobby bare.

Pytloun Chateau Hotel Ctěnice ****

Pytloun Chateau Hotel Ctěnice ****

Bohdanečská 259 , Praha-Vinoř
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PUH Management s.r.o. IČ: 09309420


770 171 002

ctenice@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 530 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
16 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
24 km