Vydajte sa do Českého raja a navštívte Jičín aj množstvo krásnych hradov, napríklad Kost, Trosky a Drábské světničky. V Hoteli Český Ráj *** si okrem skvelého ubytovania a polpenzie užijete aj poriadnu porciu relaxácie. Tešte sa na pivný kúpeľ, teplý zábal, hodinu vo vírivke, ale aj na tematické občerstvenie a džbán piva. Čaká vás tu aj domáca kuchyňa, domáce prostredie a osobný prístup.

O ubytovaní

Hotel Český Ráj *** nájdete presne tam, kde by ste podľa jeho názvu očakávali, teda v krásnom Českom raji. Konkrétne leží v obci Libošovice v blízkosti Hradu Kost (2,4 km), loveckého kaštieľa Humprecht (2,9 km), hradu Trosky (9 km), Příhrazských skal (17 km), ale tiež k ďalším hradom - Drábské světničky či Valdštejn, prípadne zrúcaniny hradu Valečov. Na dosah budete mať tiež Hruboskalsko so zámkom Hrubá Skála, Prachovské skály (12,5 km) a krásne mesto Jičín (18 km). Za návštevu stojí Les Řáholec, který určite poznáte z rozprávok o Rumcajsovi, alebo Ostruženské rybníky.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných moderných izbách, v ktorých je pripravená pohodlná posteľ, posedenie a dostatok úložného priestoru. Do izby je možné umiestniť jednu či viac prísteliek, a tak na pobyt môžete vyraziť aj s deťmi. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchovací kút.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na kontinentálnych raňajkách a večeriach. Zájsť sem však môžete aj počas dňa - na niečo na pitie, kávu so zákuskom či obed.

Kde budete relaxovať?

Najväčším lákadlom hotela je práve jeho wellness zóna. Nájdete tu dve pohodlné vane, v ktorých si doprajte kúpeľ podľa výberu. Najobľúbenejší je pivný kúpeľ s občerstvením v podobe údenín a krčahu piva. Na päty jej však šliape aj sladký čokoládový kúpeľ, zvoliť si môžete aj vínny, relaxačný alebo pohybový bylinkový. Vo wellness nájdete aj vírivku a keby vám to bolo málo, za doplatok si vyberte jednu z mnohých masáží.

Hotel Český Ráj ***

Hotel Český Ráj ***

Libošovice 30 , Libošovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jakub Pošepný IČ: 75199441


733 436 573

pivnilazneceskyraj@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
50 m
Zjazdovka
18 km
Bežkovanie
18 km

Tipy na výlet

Český raj

Český raj Tip na výlet

Krásne výhľady, skalné mestá, veľa hradov, zámkov a iných zaujímavostí - to všetko je dôvodom, prečo bol región Český raj zaradený medzi Geopark UNESCO a jeho časť je najstaršou CHKO v Českej republike (vyhlásený v roku 1955). Tešiť sa môžete na Zlatou stezku Českého ráje, ktorá vás dovedie k veľkému množstvu tunajších turistických skvostov.

Čo nevynechať pri návšteve Českého raja:

  • Prachovské skály
  • Hruboskalské skalné mesto
  • hrad Valdštejn
  • Vydajte sa aj do Klokočských skál, na rozhľadňu Hlavatice a za psom Fíkom, Mankou a Cipískom do Jičína.

Zabudnúť by ste nemali ani na symbol celého regiónu - rozprávkový hrad Trosky, kde sa natáčala rozprávka Princ a Večernice, Pohlaď kočičce uši a Máj. Cyklisti navyše iste ocenia, že je Český raj prešpikovaný cyklotrasami, ktoré vedú prekrásnym a unikátnym terénom.

Viac informácií
Hrad Valdštejn
Hrad Valdštejn
Hrad Trosky
Hrad Trosky
Prachovské skaly
Prachovské skaly