Vydajte sa do Hotela Zeleni Gaj *** a zažite úžasnú dovolenku v termálnom rezorte Terme Banovci! Čaká na vás vodný park s termálnymi bazénmi, bohatý program pre deti i dospelých a výborná polpenzia z lokálnych špecialít. Na svojich výletoch potom preskúmate krásy okolia, alebo pokojne vyrazte cez hranice, do Maďarska aj Chorvátska to budete mať len asi pol hodiny cesty. Dieťa do 12 rokov má navyše pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Zeleni Gaj *** je súčasťou očarujúceho rezortu Terme Banovci, ktorý sa nachádza v oblasti nazývanej Prlekija, neďaleko Moravských Toplic (19,4 km) a chorvátskych a maďarských hraníc. Je to región plný prírodného a kultúrneho bohatstva, ktoré môžete objavovať počas krásnych výletov. Súčasťou rezortu je aj termálny vodný park, takže si môžete užiť nielen turistiku, ale aj dni plné relaxu.

Urobte si výlet do mestečka Beltinci (10,6 km), kde uvidíte jedinečný kostol sv. Ladislava z 19. storočia a barokový zámok s expozíciou venovanou histórii ránhojičstva. Ak vás zaujíma miestna agrokultúra, navštívte farmu Vrbnjak (13,2 km), kde sa dospelí aj deti môžu oboznámiť so starostlivosťou o hospodárske zvieratá, alebo rodinné vinárstvo Hlebec (21,7 km) s pôsobivou vínnou pivnicou a lákavou ponukou domácich špecialít - vyskúšajte mäsovú pochúťku tünka.

Za návštevu stojí aj hrad Negova (23,6 km) s opustenou bylinkovou záhradou, vodný mlyn Babič (3,3 km), kde si môžete kúpiť tradične mletú múku, a prehistorický skanzen Razkrižje (15,3 km), venovaný spôsobu života našich predkov pred 5 500 rokmi. Môžete sa tiež vydať k jazeru Bukovnica (22,7 km) a k neďalekému Ivanovmu prameňu, ktorý má údajne zázračnú liečivú silu. Alebo sa vyberte na Jeruzalemskú vínnu cestu (14,8 km) a vychutnajte si všetky krásy tohto regiónu. Nezabudnite sa zastaviť na niektorej z mnohých miestnych fariem a vinárstiev.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej klimatizovanej dvojlôžkovej izbe (cca 25 m²) s manželskou posteľou, malou rozkladacou pohovkou (možnosť použiť ako prístelku), posedením, televízorom a WiFi pripojením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovým kútom, sušič vlasov a župany, a tiež balkón alebo terasu s pekným výhľadom na okolie.

Na čom si pochutnáte?

Keď budete mať chuť na gastronomické špeciality, máte niekoľko možností - v hoteli sa nachádza bufetová reštaurácia, kde môžete ochutnať tradičné regionálne jedlá z čerstvých miestnych produktov. Okrem toho je po celý deň otvorený Aperitif bar, kde si môžete vychutnať šálku kávy alebo iného nápoja. V lete môžete vyskúšať aj reštauráciu Pri banovskemu gusarju, letný bar Pri gusarjevi ženi a bar v nudistickej časti wellness centra.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu vám poslúži moderné a rozsiahle wellness centrum, konkrétne tu nájdete:

  • Vnútorný termálny bazén (33-35 °C)
  • Vonkajšie bazény: termálny zážitkový bazén (25-30 °C), termálny bazén (34-35 °C), detský bazén (25-30 °C), bazén s 2 šmykľavkami (25-30 °C), prírodný bazén (36-38 °C)
  • 2 samostatné nudistické bazény
  • Saunový svet: 3 fínske sauny, turecký parný kúpeľ
  • 37 druhov masáží, skrášľovacie procedúry a kúpele

Cestujete s deťmi?

Pre pohodlie malých hostí hotel ponúka detskú postieľku a v reštaurácii nájdete zdravé a chutné detské menu. Okrem bazénov a šmykľaviek je k dispozícii aj detský klub s bohatým animačným programom plným športových aktivít, zaujímavých workshopov a ďalších aktivít, ktorými vás prevedie pirát Edi.

Niečo naviac

Dospelí sa môžu tešiť aj na špeciálny program, v rámci ktorého sú pripravené ochutnávky vín, večery s hudbou, zaujímavé výlety a ďalšie podujatia. Využívať môžete aj volejbalové ihrisko a požičovňu športových potrieb.

Terme Banovci - Hotel Zeleni Gaj ***

Terme Banovci - Hotel Zeleni Gaj ***

Banovci 1A , Banovci
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Terme Banovci d.o.o. IČ: 8438340000


041 588 701

info@terme-banovci.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
19 km

Tipy na výlet

Prírodný park Goričko

Prírodný park Goričko Tip na výlet

Prírodný park Goričko je známy svojou kopcovitou krajinou plnou úrodných viníc, olivových hájov, polí a malých fariem. Rozlieha sa na pomedzí Álp a Panónskej panvy a je súčasťou parku troch krajín, ktorého príroda zasahuje aj do susedného Rakúska a Maďarska. Tieto tri krajiny spolu ochraňujú niekoľko ohrozených druhov rastlín a živočíchov, obzvlášť vtákov.

Čo navštíviť v Prírodnom parku Goričko?

  • Negovsko jazero
  • Rieku Mura
  • Hrad Goričko - najväčší hrad v Slovinsku
Viac informácií
Jazero Bukovniško
Jazero Bukovniško
Termálny park Terme 3000
Termálny park Terme 3000
Hrad Goričko
Hrad Goričko