Navštívte kúpeľné mesto Laško v Slovinsku a užite si pobyt s neobmedzeným vstupom do termálnych bazénov priamo v Hoteli Thermana Park Laško **** Superior. V cene je tiež polpenzia, fitness a animačné a rekreačné programy. Deti do 4,9 rokov majú pobyt zdarma.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli Thermana Park Laško **** bol jedným slovom fantastický. Hneď po príchode ma očarili otvorené priestory, moderný dizajn a dokonalá čistota. Izba bola priestranná, skvele vybavená a bol v nej pokoj. Vďaka kvalitnému matracu som sa každú noc skvele vyspal. V okolí je množstvo parádnych výletných cieľov, avšak vďaka obrovskému vodnému parku s wellness si pobyt užijete za každého počasia. Hotel je ideálny pre aktívnu aj odpočinkovú dovolenku - relaxovať môžete ako v saunách či vírivkách, tak v krásnej okolitej prírode. Vynikajúca bufetová polpenzia ďaleko prevýšila moje očakávania a výborný personál sa o nás skvele postaral. Pobyt odporúčam zamilovaným párom, rodinám s deťmi aj seniorom - každý si zaiste príde na svoje.” Prečítajte si celú recenziu

Zoltan Horvath - Vedúci obchodného tímu pre Maďarsko
Osobne overené v: Júni 2023

O ubytovaní

Hotel Termana Park Laško ****Superior sa nachádza v krásnom kúpeľnom meste Laško na severovýchode Slovinska. Obrovskou výhodou hotela je priame prepojenie s komplexom termálnych kúpeľov Thermana Laško, takže to za nerušenou relaxáciou a vodnými radovánkami budete mať zo svojej izby iba pár krokov. V kombinácii s krásnou okolitou prírodou sa tak môžete tešiť na dokonalý pobyt plný pohody a odpočinku.

Hotel leží na brehu rieky Savinja v pokojnom prostredí plnom zelene. V bezprostrednej blízkosti hotela sa rozprestiera rozľahlý kúpeľný park so šiestimi energetickými bodmi, ktoré majú blahodarný vplyv na fyzickú a psychickú pohodu. Prekrásne výhľady na celé Laško budete mať z vrcholu Hum (2 km), ktorý sa vypína priamo nad mestečkom a je obľúbeným cieľom vychádzok aktívnych kúpeľných hostí. Ďalším pekným cieľom výstupu je hrad Tabor (1,5 km) z 11. storočia, kde sa dnes nachádza reštaurácia s vynikajúcou kulinárskou ponukou a vínna pivnica.

Pre celodenný výlet je ideálne iba 10 km vzdialené mesto Celje, ktoré je tretím najväčším mestom Slovinska. Celje ponúka bohatú históriu, množstvo architektonických pamiatok vrátane najväčšej slovinskej pevnosti a vynikajúce kultúrne zázemie v podobe niekoľkých múzeí a galérií.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia je televízia, WiFi pripojenie, minibar, trezor a fén. V kúpeľni nájdete okrem iného župan a papuče, v ktorých sa môžete vydať rovno za relaxáciou do hotelových termálnych kúpeľov.

Na čom si pochutnáte?

Dokonalým začiatkom každého dňa pobytu budú lahodné raňajky vo forme bufetu s pestrým výberom teplých aj studených raňajkových pokrmov. Počas dňa je možné objednávať jedlá à la carte a večer sa opäť môžete tešiť na množstvo vynikajúceho jedla, ktoré si vychutnáte pri bufetovej večeri.

Hotel si veľmi zakladá na udržateľnom prístupe, a tak sa tu používajú predovšetkým čerstvé a sezónne suroviny od miestnych farmárov. Počas pobytu vám odporúčame ochutnať predovšetkým pokrmy a nápoje s domácou značkou kvality „Taste of Laško“. Ak by ste predsa len dostali chuť na trošku exotiky, vyskúšajte ajurvédsku kuchyňu v podaní hotelovej šéfkuchárky.

A ak zatúžite po niečom sladkom, zavítajte do hotelovej kaviarne s pestrou ponukou lašských perníkov a ďalších miestnych špecialít. Nezameniteľnú chuť týmto domácim dezertom dodávajú výnimočné lokálne ingrediencie ako spálená smotana, miestny med Šolarjev a vlašské orechy z lašských vrchov.

Kde budete relaxovať?

Hotel je súčasťou luxusného kúpeľného komplexu Thermana Park Laško. Areál je ukrytý pod obrovskou sklenenou kupolou a patrí k najmodernejším v celom Slovinsku. Vďaka priamemu napojeniu hotelovej budovy na kúpeľný komplex budete mať nerušenú relaxáciu aj vodné radovánky ľahko na dosah.

Vnútorný areál zahŕňa bazén s vlnobitím (31 °C), rekreačný a masážny bazén (32 °C), divokú rieku (32 °C), tri vírivky (34 °C), Kneippov chodník a detský zábavný vodný park so šmykľavkou.

Vo vonkajšej časti areálu nájdete termálny bazén (32 °C), rekreačný plavecký bazén (26–27 °C), detský bazén so šmykľavkou (32 °C) a vonkajšiu vírivku (32–34 °C) ).

Saunový svet s rozlohou 675 m² ponúka 7 sáun, ktoré potešia všetkých milovníkov saunovania. Jeho súčasťou je napríklad fínska, parná, infra, aromatická sauna, sanárium a laconium. Nechýba ani ochladzovací bazénik.

V areáli kúpeľov je niekoľko miest, kde je možné ochutnať miestnu termálnu vodu v rámci pitnej kúry. Za zmienku však stojí, že aj kohútiková voda v hoteli dosahuje mimoriadnu certifikovanú kvalitu a v malých dávkach sa v rámci odpočinkových pobytov odporúča aj vynikajúce miestne pivo Laško.

V areáli kúpeľov si môžete dopriať rôzne druhy masáži a wellness procedúr, vrátane obľúbených pivných.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je v areáli Thermana Park Laško pripravených mnoho atrakcií. Čakajú tu na ne vonkajšie aj vnútorné detské bazény s niekoľkými šmykľavkami, divoká rieka či bazén s vlnobitím. O zábavu sa postará aj tím animátorov, ktorí pre deti pripravujú najrôznejšie aktivity v bazénoch aj mimo nich. Navyše je súčasťou hotela niekoľko herní a detských kútikov. Pre deti, ktoré túžia okrem hier a zábavy aj po odpočinku, sú k dispozícii špeciálne detské wellness procedúry.

Niečo naviac

Hotel Termana Park Laško ****Superior za svoje služby získal už niekoľko ocenení, napríklad TripAdvisor Traveler's Choice Award v rokoch 2009–2015 a pravidelne sa umiestňuje na popredných priečkach súťaže o najlepší bazén Slovinska.

Hotel sa zároveň pýši certifikátom Slovenia Green Accommodation, ktorý sa udeľuje za podnikanie v cestovnom ruchu s udržateľným prístupom a zodpovednosťou k životnému prostrediu.

Hotel Thermana Park Laško ****Superior

Hotel Thermana Park Laško ****Superior

Zdraviliška cesta 6 , Laško
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Thermana d. d. IČ: 5053854


+386 3 423 2100

info@thermana.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
10 m

Tipy na výlet

Kúpeľné mesto Laško

Kúpeľné mesto LaškoTip na výlet

Kúpeľné mesto Laško sa nachádza uprostred zelených kopcov v údolí rieky Savina na juh od Mariboru. Pri pobyte si tu užijete krásnu prírodu aj termálne kúpele. Voda má príjemných 32 - 34 ° C a vďaka vysokému obsahu vápniku, sodíka a horčíka prispieva k liečbe reumatických a kĺbových ochorení. Areál kúpeľov si však užijú aj deti, na ktoré tu čaká bazén so šmykľavkami, bazén s morskými vlnami a divoká rieka. Okrem vody tu tečie aj dobré pivo, od roku 1825 tu varí Laško Pivo a Zlatorog.

Viac informácií
Hrad Celje
Hrad Celje
Dom na strome
Dom na strome
Šmartinsko jazero
Šmartinsko jazero