Vyrazte preskúmať poľské Krkonoše! Len kúsok od hraníc s Českom na vás čaká mesto Szklarska Poręba a v ňom moderná Rezydencja Aqua, kde si užijete štýlové, moderné ubytovanie v apartmáne so saunou, skvelé raňajky, relax vo wellness a soľnej jaskyni aj veľa zábavy pre malých aj veľkých. Tešiť sa môžete aj na krásne výlety k vodopádom a ďalším atrakciám.

O ubytovaní

Rezydencja Aqua sa nachádza v poľských Krkonošiach, v známom meste Szklarska Poręba, len kúsok od českých hraníc. Ponúka perfektné ubytovanie pre turistov, športovcov aj rodiny s deťmi, pre všetkých je tu dostatok vyžitia.

Priamo v Szklarskej Porębe nájdete lanový park Trollandia, zábavný park Espalanda, Múzeum Lega, Dinopark alebo Lesnú skláreň. Do prírody vyrazte preskúmať kúzelný vodopád Kamieńczyka, najvyšší v poľských Krkonošiach, a užiť si jedinečné scenérie z vyhliadky Złoty Widok.

V zime sa potom okolie stáva rajom pre všetkých lyžiarov. Bežkárov nadchne komplex bežeckých trás Polana Jakuszyce, za zjazdovým lyžovaním môžete vyraziť do neďalekej Ski Areny Szrenica, kde na vás čaká celých 12 km udržiavaných zjazdoviek všetkých obťažností.

Po výletoch či lyžovaní si môžete oddýchnuť vo wellness centre priamo v rezorte, alebo vyrazte za termálnymi prameňmi do kúpeľov Swieradów Zdrój, alebo do termálov Cieplice. Vďaka prameňom s teplotou až 87 °C ide o najteplejšie termálne kúpele v Poľsku.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka sezónnu kuchyňu založenú na čerstvých, prvotriednych surovinách a originálnych receptúrach. Vďaka skúsenému tímu kuchárov budete miestnymi pokrmami jednoznačne nadšení a na ich chute budete dlho spomínať. Na šálku kávy či pohár vína zavítajte do útulného Lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Skvelý relax si užijete vo wellness centre s vírivkou a saunou. Krásne si oddýchnete aj v soľnej jaskyni, ktorá má blahodarné účinky nielen na dýchacie orgány. Obľúbené sú aj miestne masáže.

Cestujete s deťmi?

O zábavu pre deti je tu skutočne postarané. Vybláznia sa v detskej herni s opičou dráhou, bazénikom s loptičkami a ďalšími atrakciami, na tie väčšie zase čaká multimediálna herňa s konzolou Xbox.

V reštaurácii sú k dispozícii vysoké stoličky, detský riad aj príbory a sady na kreslenie, na recepcii si prípadne môžete zapožičať ďalšie vybavenie, ako je ohrievač fliaš, nočník, prebaľovací pult a iné.

Niečo naviac

O zábavu pre celú rodinu sa postará spoločenská miestnosť so stolným futbalom, stolným tenisom a ping pongom. Športovci určite ocenia úschovňu bicyklov, lyží a ďalšieho športového vybavenia.

Rezydencja AQUA

Rezydencja AQUA

ul. Urocza 7a, 7b, 7c , Szklarska Poręba
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Rezydencja Szklarska Poręba Sp. z o.o. IČ: 381510556


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
0,5 km

Tipy na výlet

Ski Arena Szrenica

Ski Arena Szrenica Tip na výlet

V Ski Arene Szrenica pri Sklárskej Porube na česko-poľských hraniciach nájdete tri lanovky, päť vlekov a 12 kilometrov zjazdoviek so zasnežovacím systémom, ktorý zaručuje kvalitné lyžovanie počas celej sezóny. Trasy s rozličnými stupňami obtiažnosti poskytujú príjemné zážitky lyžiarom všetkých vekových kategórií, neváhajte tak do Ski Areny Szrenica vyraziť s celou rodinou. Celodenný skipas pre dospelého stojí 99 zł (asi 25 €), ale v ponuke sú aj výrazne lacnejšie skipasy na pol dňa alebo dve hodiny.

Viac informácií
Lyžovanie v poľských Krkonošiach
Lyžovanie v poľských Krkonošiach
Mesto Sklárska Poruba
Mesto Sklárska Poruba
Krkavčie skaly a Krivé bašty
Krkavčie skaly a Krivé bašty