Keď do Krkonôš, tak rovno do Špindlerovho Mlýna. Chcete vyraziť ku krásnym vodopádom, užiť si výhľad do krajiny a preskúmať hlboké lesy? Všetky lákadlá budete mať na dosah. V Hoteli Esprit *** si navyše užijete chutnú polpenziu. K dispozícii je aj biliard, šípky a fitness centrum.

O ubytovaní

V romantickom údolí Svatý Petr v tej najkrajšej časti Špindlerovho Mlýna nájdete Hotel Esprit ***. Ten je tvorený tromi budovami – dve slúžia na ubytovanie a relaxáciu (Hotel Kamenka a Hotel Stráž), tretia je potom hlavná budova, ktorá je určená na stravovanie a zábavu a nachádza sa v nej aj recepcia.

Na dosah budete mať Krkonošský národný park plný turistických lákadiel. Vydajte sa na Vyhliadka Krakonoš (4,1 km), k Dlouhému vodopádu (7 km) či k miestu s názvom Rennerova studánka (15,6 km). Nesmiete vynechať ani pôsobivé prírodné úkazy, ako je 148 m vysoký Pančavský vodopád (10,5 km), 10 m vysoký Mumlavský vodopád (20 km) alebo krásne Úpske rašeliniská (15,4 km) s 9 km dlhým náučným chodníkom. Skvelý prehľad o okolitej krajine budete mať z Chodníkmi korunami stromov (34,3 km) a najmä z jej 45 m vysokej drevenej vyhliadkovej veže.

V zime vás poteší extrémna blízkosť hneď niekoľkých lyžiarskych zjazdoviek, najbližšia sa nachádza vo vzdialenosti len 950 metrov a ku ski areálu Špindlerův Mlýn dôjdete autom či ski busom do 5 minút. V okolí navyše aj niekoľko desiatok kilometrov udržiavaných bežkárskych tratí. A zostať nemusí len pri lyžiach. Na sídlisku Bedřichov nájdete mestské klzisko (4,6 km), v ski areáli Svatý Petr (2,4 km) sa vyšantíte pri snowtubingu, prejdete si najdlhšiu osvetlenú sánkarskú dráhu v Českej republike a odvážlivci môžu vyskúšať aj lezenie po ľadopádoch.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v budove Kamenka či Stráž, a to v jednej z komfortne zariadených izieb. K dispozícii sú dvoj-, troj- i viaclôžkové izby aj apartmány. Každá z 67 izieb má televíziu, telefón a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia sa nachádza v hlavnej budove a pochutíte si v nej na raňajkách formou bufetu a na lahodnej večeri. K dispozícii tu je letná terasa, vonkajší gril, steakový bar, biliard a detský kútik.

Kde budete relaxovať?

V budove Stráž zavítajte do wellness centra s vírivkou, saunou a fitness centrom. V lete príde vhod vonkajší bazén.

Niečo naviac

Zabaviť sa môžete v herni s šípkami a zábavnými automatmi alebo napríklad pri hre biliard v hotelovom bare.

Hotel Esprit ***

Hotel Esprit ***

Svatý Petr 78 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,6 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn