Vypravte sa na parádnu aktívnu dovolenku do Jeseníkov! Penzión Pepovka ponúka ubytovanie pre páry, skupiny aj rodiny s deťmi. Pochutnáte si na výbornej polpenzii a užijete si oddych v privátnom wellness s vírivkou a saunou. Celoročne je navyše otvorený vyhrievaný bazén s morskou vodou. Náležite oddýchnutí môžete vyraziť na výlet alebo za dobrodružstvom, napríklad do neďalekého Adrenalín Parku.

O ubytovaní

Horský Penzión Pepovka sa nachádza v CHKO Hrubý Jeseník. Z tohto tichého miesta s výnimočnou atmosférou obklopeného prírodou budete mať na dosah všetky krásy Jeseníkov. Len 400 metrov od penziónu sa nachádza lyžiarsky svah Filipovice, ktorý oceníte najmä v zime. Náročnejší lyžiari potom môžu vyskúšať Lyžiarsky areál Červenohorské sedlo (6,9 km) s 12 zjazdovkami rôznej náročnosti vrátane kilometrovej freeridovej čiernej trate.

Aktívneho pohybu sa nemusíte vzdať ani v teplejších mesiacoch. Veľkí aj malí dobrodruhovia sa môžu tešiť na Adrenalínový park Jeseníky (17,4 km) s lanovým centrom, lukostreľbou, paintballom, adrenalínovou vežou, obrou hojdačkou a ďalšími atrakciami. Hneď vedľa sa nachádza Ranč Orel, kde si môžete vyskúšať jazdu na koni, a tiež sa môžete ísť schladiť do Jeseníka (11 km) na miestne kúpalisko s veľkými bazénmi a vodnými atrakciami.

Samozrejme, budete mať aj veľa možností na výlety. Vydajte sa za relaxáciou k Pamätníku obetiam čarodejníckych procesov (1,3 km) alebo do Priessnitzových kúpeľov (2,9 km). Prejdite sa po zaujímavých náučných chodníkoch - Náučný chodník Velká Kotlina, chodník Se Skřítkem okolím Pradědu a ďalšie. Nevynechajte ani čarovný Rejvíz (20,8 km) s Veľkým mechovým jazerom - najväčším moravským rašeliniskom. Skúsenejší turisti si určite radi vyšliapu na Praděd (24,2 km).

Kde budete spať?

Penzión ponúka ubytovanie v moderných izbách s novým nábytkom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, WC a sušičom vlasov. K vybaveniu patria masívne postele s kvalitnými matracmi, zvukotesné dvere, LCD TV a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej reštaurácii si môžete vychutnať poctivú českú kuchyňu pripravenú z kvalitných surovín. V letných mesiacoch je k dispozícii aj záhrada s detským ihriskom. Pre malých stravníkov sú k dispozícii aj detské stoličky na prenájom.

Kde budete relaxovať?

Hostia môžu relaxovať v súkromnom wellness centre. Čaká na vás horúca vaňa, fínska sauna a infračervená sauna. Celoročne je otvorený vyhrievaný krytý bazén so slanou vodou (30 °C). A ak sa chcete naozaj rozmaznávať, objednajte si relaxačnú masáž.

Cestujete s deťmi?

Deti sa tu rozhodne nebudú nudiť! Počas celého pobytu majú k dispozícii ihrisko s pieskoviskom, šmýkačkou a trampolínou, ako aj detský kútik s premietaním rozprávok.

Niečo naviac

Využívať môžete aj spoločenskú miestnosť s krbom a premietaním, terč na šípky, futbalové tenisové ihrisko a viacúčelové ihrisko.

Penzion Pepovka

Penzion Pepovka

Filipovice 8 , Bělá pod Pradědem
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vision Travel s.r.o. IČ: 03350711


+420 603 880 888

info@pepovka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
14 km
Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,4 km

Tipy na výlet

Jeseníky

Jeseníky Tip na výlet

Takzvanú Jesenickú oblasť na severe Moravy tvorí najvyššie moravské pohorie Hrubý Jeseník spolu so svojím podhorím Nízkym Jeseníkom, Kralickým Sněžníkom a Rychlebskými horami. Chránená krajinná oblasť Jeseníky však zahŕňa iba Hrubý Jeseník s priľahlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Najvyšším a najznámejším bodom Jeseníkov je Praděd s výškou 1 491 m n. m. Tieto krásne hory ponúkajú uprostred podmanivej prírody s čistým vzduchom stovky značených trás pre peších i cyklistov, nájdete tu ale tiež známe zimné strediská, kúpele, relaxačné centrá i pamiatky.

Najväčšie lákadlá Jeseníkov:

  • Praděd
  • Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Pri svojich prechádzkach by ste ale nemali minúť ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorskom sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniská Skřítek či Rejvíz. Pokiaľ do Jeseníkov mierite skôr za oddychom, navštívte trebárs Termálne kúpele vo Veľkých Losinách (kde si môžete zároveň urobiť prehliadku Múzea papiera) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Viac informácií
Karlova Studánka
Karlova Studánka
Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
Chodník v oblakoch Dolní Morava
Chodník v oblakoch Dolní Morava