Užite si dovolenku v Peci pod Sněžkou neďaleko lanovky na Sněžku s vynikajúcim jedlom, welcome drinkom a fľašou dobrého vína na izbe. V Hoteli Krokus *** budete obklopení autentickou horskou atmosférou a čaká aj fínska sauna, kde si po dni strávenom na výlete skvele oddýchnete. Na ochladzovanie potom slúži samotná rieka Úpa, na ktorej brehu hotel stojí.

O ubytovaní

Ak sa chystáte na dovolenku plnú výletov, lyžovania a času stráveného v prírode, Hotel Krokus *** bude tým pravým miestom pre vás. Nájdete ho v slávnej Peci pod Sněžkou, v Krkonošskom národnom parku.

Keď sa povie Pec pod Sněžkou, ako prvá vec pravdepodobne každého napadne lyžovanie. A toho si tu užijete skutočne veľa. Len 1,4 km od hotela budete mať Ski rezort Černá hora - Pec, najväčší lyžiarsky areál v českých horách s 12 km zjazdoviek. Jeho súčasťou je aj areál Jánské lázně (12,5 km) s 3,5 km dlhou sánkarskou dráhou alebo areál Černý důl (9,2 km) s miernymi zjazdovkami, ktoré sú skvelé pre rodiny s deťmi . A ak si aj v zime chcete užiť trochu vodných radovánok, navštívte Aquapark Špindlerův Mlýn (16,9 km) alebo Aquacentrum Jánské Lázně (14 km) s termálnou vodou.

A čo na vás čaká v Krkonošskom národnom parku v ďalších ročných obdobiach? Pokorte najvyššiu českú horu, Sněžku (5,9 km), alebo sa na jej vrchol aspoň nechajte vyviezť lanovkou priamo z Pece pod Sněžkou (1,1 km). Vydajte sa do výšin 45 metrovej vyhliadkovej veže na Chodníku korunami stromov (12 km), odkiaľ môžete pozorovať nádhernú krajinu Krkonôš. Pokiaľ chcete zostať skôr pri zemi, prejdite si Černohorské rašeliniská (5,5 km) alebo navštívte Prameň Labe (22,9 km) a Labský vodopád (22,4 km).

Tešiť sa môžete aj na zaujímavé historické a kultúrne pamiatky. Navštívte napríklad J8nské Lázně (13,9 km) s krásnou kúpeľnou architektúrou, kde sa môžete prejsť po kolonáde alebo sa nechať lanovkou vyviezť až na vrchol Černej hory (7,4 km). Zájdite si aj do Harrachova (33,2 km), kde nájdete Skláreň a múzeum skla alebo Banícke múzeum. V Špindlerovom Mlýne (16 km) zase uvidíte ikonický Biely most z roku 1911 a kostol sv. Petra a Pavla** z roku 1807.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Comfort (16 m²) je vybavená pracovným stolom, televíziou a WiFi pripojením. Môžete si vybrať, či preferujete dvojlôžko alebo dve oddelené postele, na požiadanie je možné pridať aj detskú postieľku. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletnými potrebami a fénom na vlasy.

Štvorlôžková izba Comfort (20 m²) má vlastnú kúpeľňu so sprchou, toaletnými potrebami a fénom. K vybaveniu izby patria tiež kreslá na posedenie a televízia, nechýba WiFi pripojenie. Postele je možné nechať spojené v dvojlôžka, alebo ich rozdeliť na samostatné jednolôžka. Na vyžiadanie sa dá do izby nachystať aj detská postieľka.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si ráno pochutnáte na bohatých raňajkách formou bufetu s rannou kávou (espresso, cappuccino). Pokiaľ hneď z rána vyrážate na túru, môžete si nechať pripraviť raňajkový balíček. Na konci dňa sa hotelovým hosťom servírujú dvojchodové večere výberom z menu. Reštaurácia sa špecializuje na českú kuchyňu, tradičnú aj modernú.

Neďaleko hotela nájdete niekoľko ďalších vynikajúcich reštaurácií, kam si môžete zájsť napríklad na obed. Reštaurácia Enzian (600 m) ponúka krásne prostredie s krbom a terasou a ochutnáte tu české i medzinárodné špeciality. Pokiaľ si potrpíte na taliansku a americkú kuchyňu, navštívte reštauráciu Deli Post (350 m), ktorá je zameraná na pizzu, cestoviny a burgre.

Kde budete relaxovať?

V Hoteli Krokus na vás čaká saunovanie, aké ste ešte nezažili. Z drevenej fínskej sauny totiž môžete po kamenných schodoch stretnúť priamo do rieky Úpy, kde sa schladíte v prírode len kúsok od sútoku so Zeleným potokom.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je v hoteli pripravený detský kútik, väčšie deti a dospelí si môžu požičať aj spoločenské hry.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať aj úschovňu bicyklov a lyží.

Hotel Krokus ***

Hotel Krokus ***

Pec pod Sněžkou 189 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
TheDay s.r.o. IČ: 06902898


602 314 143

hotel@hotelkrokus.cz

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,5 km
Aquapark
15,2 km
Zjazdovka
1,4 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Pec pod Snežkou

Pec pod SnežkouTip na výlet

Dnešné známe horské stredisko pod najvyššou českou horou vzniklo pôvodne ako banícka osada pre ťažbu kovov. V Peci pod Snežkou na vás dnes čakajú úchvatné panorámy okolitých hôr, ale aj nespočetné množstvo možností na aktívne trávenie voľného času a relaxu. Okrem zimných radovánok všetkého druhu a slnečných letných túr sa tu môžete tešiť na bobovú dráhu, relax park a lanový park plný zábavy a adrenalínu alebo jumpark.

Krkonošský národný park v lete
Krkonošský národný park v lete
Sněžka
Sněžka
Historická baňa Kovárna
Historická baňa Kovárna