Hotel Ondráš z Beskyd sa nachádza v samom srdci Beskýd v chránenej krajinnej oblasti a vďaka svojej skvelej polohe je predurčený na turistiku a výlety v horách. V cene balíčka je polpenzia formou bufetu, ale aj parádne vyžitie ako bedminton, biliard či stolné hry. Pre deti je pripravený detský kútik.

O ubytovaní

Hotel Ondráš z Beskyd *** sa nachádza v samom srdci Beskýd, priamo na úpätí Lysej hory v chránenej krajinnej oblasti a svojou polohou je predurčený k aktívnemu pobytu v horách. Možnosti výletov po okolí sú nespočetné. Okrem výstupu na blízku Lysú horu sa vydajte na ďalšie vrcholky Beskýd ako Smrk (14,5 km) alebo k Satinským vodopádom (3,6 km). V okolí do 5 km od hotela nájdete atrakcie ako Lanové bludisko Opičárna alebo stálu výstavu rezbárskych prác Ráj dřevěných soch. Do Aquaparku Olešná to budete mať 22 km, v zime zasa oceníte blízkosť Ski areálu Opálená (11 km) a Skiareálu Bílá (20,7 km). Skvelým zážitkom je tiež poznávanie prekrásnej beskydskej prírody po upravovaných bežeckých trasách, ktorých nájdete v okolí hotela nespočetné množstvo.

Kde budete spať?

Pobyt si užijete v komfortných dvojlôžkových izbách, v niektorých s možnosťou prístelky. Samozrejmosťou je TV, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchou alebo vaňou a WC.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na raňajkách formou bufetu a potom najmä na pravých českých jedlách.

Cestujete s deťmi?

V detskom kútiku sa parádne zabavia najmä menšie deti.

Hotel Ondráš z Beskyd ***

Hotel Ondráš z Beskyd ***

Ostravice , Ostravice 957
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
STARÝ GOROD s.r.o IČ: 27599957


+420 739 317 740

info@hotelondras.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,7 km
Zastávka
3,5 km
Aquapark
23 km
Zjazdovka
4,6 km
Bežkovanie
16 km

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Aquapark Olešná
Aquapark Olešná
Pustevny
Pustevny
Hukvaldy
Hukvaldy