Hotel Dvořák **** leží priamo v centre Českých Budějovíc. Na dosah tak budete mať všetky pamiatky, reštaurácie a kaviarne. V prípade, že zatúžite po výletoch, v blízkosti sa nachádza napríklad Hluboká nad Vltavou či Český Krumlov. V cene pobytu sú okrem ubytovania aj raňajky formou bufetu, parkovanie a dieťa do 14 rokov (vrátane prístelky a raňajok).

O ubytovaní

Hotel Dvořák **** sa nachádza priamo na hlavnom námestí v Českých Budějoviciach. Obklopuje ho historické centrum a množstvo kaviarní, obchodov či reštaurácií. Vďaka perfektnej polohe hotela budete mať o zábavu postarané. Na námestí Přemysla Otakara II. si prezriete barokovú Samsonovu fontánu alebo bludný kameň. Vystúpite tiež na Čiernu vežu (375 m), ktorá vám ponúkne panoramatický výhľad na mesto. Z ďalších historických pamiatok stojí za návštevu kostol sv. Anny (281 m) alebo katedrála sv. Mikuláša (391 m). Urobte si tiež výlet do miestneho pivovaru Budějovický Budvar s multimediálnou expozíciou. Prehliadku si môžete objednať priamo na recepcii hotela Dvořák. Pokiaľ si chcete užiť aktívnu dovolenku, vyskúšajte napríklad cyklotrasu (300 m) vedúcu k zámku Hluboká (12,1 km), za odpočinkom sa naopak vydajte na neďaleké verejné kúpalisko (300 m).

Kde budete spať?

Ubytovanie je zriadené v dvojlôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách alebo priestranných mazonetových apartmánoch. Samozrejmosťou je súkromná kúpeľňa so sociálnym zariadením, káblová televízia a minibar. K dispozícii budete mať tiež vysokorýchlostné pripojenie na internet vo všetkých priestoroch hotela.

Na čom si pochutnáte?

V cene ubytovania sú bohaté raňajky, ktoré prebiehajú formou teplého a studeného bufetu. Pochutiť si na nich môžete každý deň od 7:00 do 10:00 hodín.

Niečo naviac

Súčasťou ubytovania je aj konferenčná miestnosť a možnosť parkovania v stráženej podzemnej garáži.

Hotel Dvořák ****

Hotel Dvořák ****

nám. Přemysla Otakara II. 123/36 , České Budějovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pelikan Hotels & Restaurants s.r.o. IČ: 06413641


+420 607 085 045

info@hoteldvorakcb.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

České Budějovice

České BudějoviceTip na výlet

Klenotom Českých Budějovíc je jednoznačne historické jadro a námestie Přemysla Otakara II, ktoré je so svojím štvorcovým tvarom a rozmermi 133 x 133 metrov jedným z najväčších námestí v strednej Európe.

Mestská pamiatková rezervácia vás tak uchváti množstvom hodnotných cirkevných aj svetských stavieb s renesančnou a barokovou architektúrou, ako sú katedrála sv. Mikuláša aj dominanta mesta Černá věž... Prezrieť si môžete barokovú radnicu alebo Samsonovu fontánu - najväčšiu fontánu svojho druhu v Česku.

Viac informácií
Hluboká nad Vltavou
Hluboká nad Vltavou
Zámok Český Krumlov
Zámok Český Krumlov
Český Krumlov (UNESCO)
Český Krumlov (UNESCO)