Tiché ubytovanie, napriek tomu blízko centra mesta - si užijete počas pobytu v Hoteli Ibis Plzeň ***. V ubytovaní dostanete skvelé raňajky formou bufetu alebo polopenziu. V ponuke sú aj prehliadky pivovaru alebo vinárstva s degustáciou.

O ubytovaní

Ak chcete spoznať Plzeň, ale užiť si aj pokoj na okraji mesta v časti Borská Pole kúsok od vodnej nádrže České údolí (3,1 km) a zároveň to nemať príliš ďaleko k peknému mestskému parku s cyklotrasami okolo rieky Radbuzy (3,2 km), k zimnému štadiónu (5,6 km), či priamo do historického centra s krásnou Katedrálou sv. Bartolomeja (5,4 km), ubytovanie v Hotel Ibis Plzeň *** je tou pravou voľbou. K Plzenskému Prazdroju to budete mať len 5,4 km a k stredovekému plzenskému podzemiu taktiež. V bývalých továrenských halách plzenskej Škodovky čaká na všetkých zvedavých návštevníkov Techmania Science Center (3,8 km), nevynechajte ale ani prehliadku najväčšej synagógy v Českej republike – Veľká synagóga sa tiež nachádza v centre vzdialenom 5,4 km od hotela.

Kde budete spať?

Užite si pobyt v ďalšom krásnom českom meste pohodlne, v jednej zo 130 izieb s WiFi pripojením, TV s plochou obrazovkou, pracovným stolom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na raňajkách formou bufetu a na pokrmoch miestnej aj medzinárodnej kuchyne. Nájdete tu aj nepretržite otvorený lobby bar, kde si môžete dať kávu a užiť si tak pohodové popoludnie, večer či vlastne ktorúkoľvek časť dňa.

Ibis Hotel Plzeň ***

Ibis Hotel Plzeň ***

Univerzitní 65 , Plzeň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FKCG Services s.r.o. IČ: 06871151


+420 377 887 777

H6734@accor.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 256 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,4 km
Zastávka
20 m

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Konstantinovy Lázně
Konstantinovy Lázně
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn
Prírodná rezervácia Skryjské jazierka
Prírodná rezervácia Skryjské jazierka