Užite si pobyt na Šumave vo dvojici, s celou rodinou či priateľmi v štvorlôžkovom Apartmáne Belvederská. Samozrejmosťou je vlastná kuchynka aj kúpeľňa, tešiť sa môžete na fľašu vína či neobmedzenú konzumáciu kávy. Vyznávačov aktívnej dovolenky poteší množstvo turistických trás v bezprostrednom okolí ubytovania.

O ubytovaní

Apartmán Belvederská sa nachádza v horskom mestečku Železná Ruda a ponúka pohodlné ubytovanie v obklopení šumavských hôr. Len pár krokov od apartmánu nájdete budovu kaštieľa, v ktorom sú umiestnené múzeum historických motocyklov a geologická výstava. Zaujímavá je tiež expozícia Múzea Šumavy (400 m).

K obľúbeným turistickým cieľom v tejto lokalite patrí rozhľadňa Pancíř (5 km), Čierne (7 km) a Čertovo jazero (5 km), či najvyšší šumavský vodopád Biela strž (11 km). Zdolať môžete tiež okolité vrcholy ako Ostrý (15 km) či Veľký Javor (12 km) na nemeckej strane hranice.

Počas zimy si užijete svoje obľúbené zimné športy v skiareáli, ktorého zjazdovky a vleky ležia na svahoch okolo Železnej Rudy. Stačí si len vybrať a nasadiť lyže. Skvelé podmienky na lyžovanie ponúka aj nemecké stredisko Arber (12 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v apartmáne pre 4 osoby. Jeho súčasťou je jedna spálňa s manželskou posteľou a možnosťou 2 prísteliek. Ďalej tu nájdete kúpeľňu a plne vybavený kuchynský kút. Súčasťou je aj terasa s výhľadom na hory.

Vo vybavení apartmánu nechýba WiFi pripojenie, satelitná televízia, posteľná bielizeň, uteráky, gril či kapsulový kávovar.

Apartmán Belvederská

Apartmán Belvederská

Belvedérská 141 (1.patro, byt č. 5) , Železná Ruda
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Gama hotel s.r.o. IČ: 06381995


777654342

info@hotel-hana.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik povolený zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
2 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
0,9 km

Tipy na výlet

Šumava

Šumava Tip na výlet

Šumava je to pravé miesto pre milovníkov aktívneho odpočinku a prírody. Čakajú tu na vás desiatky náučných chodníkov a stovky kilometrov cyklotrás. Na českej strane Šumavy nájdete päť z ôsmich ľadovcových jazier, ktoré vznikli pri procese topenia ľadovcov. Oblasť je domovom mnohých vzácnych živočíchov. Turistom sú k dispozícii návštevnícke centrá, kde môžete pozorovať vlky alebo napríklad rysy a jelene. Nezabudnuteľné zážitky nazbierate tiež pri návšteve niektorej z rozhľadní, hradov alebo technických pamiatok.

Čo nevynechať pri návšteve Šumavy?

  • Boubínsky prales
  • Černé a Čertovo jazero
  • Hrad Kašperk

Za návštevu určite stojí aj najvyšší Šumavský vodopád Bílá strž, Schwarzenberský plavebný kanál, rozhľadňa Boubín a Prameň Vltavy.

Vedľa krásnej šumavskej prírody sa môžete tešiť aj na malebné horské mestečká. Za poznaním sa vydajte do Múzea Šumavy.

Viac informácií
Čierne a čertovo jazero
Čierne a čertovo jazero
Boubínský prales
Boubínský prales
Múzeum historických motocyklov
Múzeum historických motocyklov