Osobne overené: Recenzia relaxačného pobytu v Hoteli Redyk Ski&Relax *** v poľských Tatrách

Vydajte sa spolu s Tomášom, členom nášho Travelking tímu, do poľských Tatier. Konkrétne do Hotela Redyk Ski&Relax ***. Aká bola cesta, ubytovanie a strava? A ktoré výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia relaxačného pobytu v Hoteli Redyk Ski&Relax *** v poľských Tatrách

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 7. 10. 2022 - 9. 10. 2022
  • Ubytovaní sme boli v: Hoteli Redyk Ski&Relax ***
  • Lokalitou ubytovania sú: poľské Tatry
  • Cestoval som: S partnerkou a deťmi
  • Stravovanie: Polpenzia
  • Doprava: Autom

Video z pobytu

Kam a ako sme išli?

Na pobyt sme vyrazili z domovského Popradu a jazda do hotela nám zabrala približne 1 hodinu a 15 minút. Trasa viedla cez malebnú obec Ždiar a tatranské dedinky (Tatranská Lomnica, Tatranská Kotlina). Túto cestu vedúcu smerom do Poľska mám osobne najradšej, pretože výletníkom ponúka krásne panorámy Belianskych Tatier. Obzvlášť pekný pohľad sa vám naskytne na jeseň.

Ako to bolo s parkovaním?

V rámci balíčka je parkovanie zadarmo. Mal som trochu obavy, pretože už bol večer a hotel bol takmer plný. Miesto sme však našli úplne bez problému. Parkovanie nebolo nutné hlásiť dopredu.

Kde sme sa ubytovali?

Zabývali sme sa v rodinnej izbe s výhľadom na hory. V tomto ohľade nám prialo šťastie, pretože Hotel Redyk Ski&Relax *** ponúka len jednu izbu tohto typu. Ubytovanie bolo rozdelené na obývačku, spálňu a kúpeľňu. Obývacia izba aj spálňa disponujú samostatným balkónom a LCD televízorom. Na spanie slúži veľká manželská posteľ a dve samostatné pevné lôžka umiestnené v spálni. Ak sa započíta aj pohovka v obývačke, kapacita izby je až päť osôb. V štandardne zariadenej kúpeľni sme našli sprchový kút, toaletu a umývadlo. Veľkým plusom je nádherný výhľad. Za pekného počasia sa oplatí vstať skoro ráno a vychutnať si východ slnka nad tatranskými vrchmi.

Hotel leží na vrchu kopca v obci Ząb a je perfektným východiskovým bodom pre tých, ktorí si radi spravia prechádzky do prírody a obľubujú horskú turistiku. V dobrom počasí majú návštevníci možnosť užívať si dych vyrážajúci výhľad na okolité hory. Atraktivitu tejto lokality podčiarkuje aj lyžiarsky vlek, ktorý sa nachádza len pár metrov od hotela. Zároveň môžete sadnúť do auta a navštíviť mesto Zakopané vzdialené necelých 11 km od Ząbu.

Aké bolo vyžitie pre deti?

Veľmi spokojní sme boli so službami a ubytovaním pre deti. Hneď po check-ine bola v izbe pekne nachystaná detská postieľka. Stravu majú deti rovnakú ako dospelí, ale v reštaurácii sú na zapožičanie prístupné detské stoličky. Priamo v hoteli sa nachádza detský kútik, ktorý ponúka malú lezeckú stenu, hračky, knižky, atď. Okolo hotela sa navyše veľmi často pasú kravičky, čo zaujme malých aj veľkých návštevníkov.

Ako sme sa v ubytovaní najedli?

Súčasťou balíčka je polpenzia podávaná v hotelovej reštaurácii formou bufetu. Aj keď sme prvý deň prišli až po večeri, hladných nás nikto nenechal, pretože bufet ostal otvorený. Spokojný som bol hlavne s raňajkami, ktoré mali regionálny nádych. Ponuka obsahovala rôzne tradičné syrové nite alebo sladké a slané koláčiky. Výber ako taký bol síce skromnejší, ale úplne postačujúci. Kuchyňu musím pochváliť, pretože nám veľmi chutilo. Výhodou je, že reštaurácia funguje celý deň a je si možné objednať obed, alko aj nealko nápoje alebo napríklad kávu. Na svoje si prídu aj milovníci dobrého vína, kvalitných liehovín a priateľského posedenia s drinkom. Naše dojmy umocňuje aj fakt, že je reštaurácia veľmi dobre hodnotená aj v rámci regionálnych súťaží.

Ako sme sa najedli v okolí?

Okrem vyššie zmienených raňajok a večere sme si v hoteli dali aj obed. Objednal som si makaróny s kuracím mäsom a špenátovou omáčkou. Skvelý gastronomický zážitok umocnil nádherný výhľad. Mimo hotel však odporúčam navštíviť centrum mesta Zakopané, ktoré skrýva desiatky najrôznejších reštaurácií. Spomeniem napríklad steakhouse Sphinx alebo rôzne regionálne podniky, kde varia tradičné poľské jedlá.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Za oddychom sa môžu hoteloví hostia vydať do očarujúceho wellness s vírivkou, fínskou saunou a infra saunou. Veľmi sa mi páčilo, že sme si relax mohli užiť v úplnom súkromí, pretože sme nikoho iného nestretli. Wellness je potrebné rezervovať vopred len v prípade, že ho chcete navštíviť vo večerných hodinách. Počas dňa ho rezervovať nemusíte. Tento zážitok hodnotím veľmi pozitívne a odporúčam wellness využiť.

Kam sa vydať na výlet?


Záverečné hodnotenie pobytu v Hoteli Redyk Ski&Relax ***

„Hotel má absolútne profesionálny, milý a ochotný personál a zároveň sa nachádza vo výnimočnej lokalite. V priaznivom počasí je dobré si privstať a pozorovať východ slnka nad tatranskými vrchmi. Krásny výhľad vás potom bude sprevádzať počas celej doby pobytu aj v reštaurácii alebo vo wellness. Neďaleko leží mestečko Zakopané, ktoré je centrom turistiky na poľskej strane Vysokých Tatier. Nájdete v ňom rozmanité reštaurácie a atrakcie. Pobyt sme si veľmi užili a odporúčame ho najmä počas neskorej jesene.”


👍 Pobyt v Hoteli Redyk Ski&Relax *** bol osobne overený Tomášom, členom tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete prezrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 28. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet