Osobne overené: Recenzia pobytu s all inclusive a neobmedzeným wellness v Hoteli Lions ***

Vydajte sa spolu s Nikolou, členkou nášho Travelking tímu, do Stredných Čiech. Konkrétne do Hotela Lions *** na Křivoklátsku. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A aké výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia pobytu s all inclusive a neobmedzeným wellness v Hoteli Lions ***

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 30. 6. 2023 - 2. 7. 2023
  • Ubytované sme boli v: Hoteli Lions ***
  • Lokalitou ubytovania sú: Stredné Čechy
  • Cestovala som: So sestrou
  • Stravovanie: All inclusive
  • Doprava: Autom

Kam a ako sme išli?

Na výlet do dedinky Nesuchyně sme vyrážali v piatok z Brna okolo 11 hodiny dopoludnia. Išli sme klasicky po diaľnici D1, pri Prahe sme sa napojili na Pražský okruh a následne pokračovali po diaľnici D6 takmer až do miesta nášho cieľa. Diaľničnú známku som už mala, takže riešenie tejto starosti nám odpadlo. Začínali prázdniny a mala som trochu obavy z prevádzky, našťastie išli všetci opačným smerom (na juh), takže trasa bola úplne bezproblémová. Po ceste prebehla menšia pauza na kávu a okolo 14. hodiny sme boli na mieste.

Ako to bolo s parkovaním?

Parkovanie bolo vonkajšie a nachádzalo sa priamo v areáli hotela. Poplatok predstavoval 100 Kč na noc. Parkovanie sme si nemuseli nijak dopredu rezervovať, miest bol dostatok.

Kde sme sa ubytovali?

Hotel Lions *** sa nachádza v malebnej oblasti Křivoklátska, bohatej na vyžitie a výletné ciele. S hľadaním hotela sme nemali žiadny problém, budova je ľahko dostupná. Okolitý areál je veľmi pekne upravený, uprostred sa nachádza malý rybníček, ktorý môžete prejsť suchou nohou po mostíku. Priamo pri rybníčku alebo na zastrešenej vonkajšej terase je potom možnosť posedenia.

Ubytovali sme sa v izbe typu Superior Lux, ktorá bola priestranná, čistá a pomerne moderne zariadená. Aj kúpeľňa so sprchovacím kútom bola dostatočne veľká. V izbe sa okrem postelí nachádzala aj televízia, písací stôl a stolík s posedením, nechýbalo ani WiFi pripojenie.

Ako sme sa najedli v ubytovaní?

Strava bola formou all inclusive, využili sme ale iba možnosť raňajok a večerí, pretože sme v sobotu vyrazili na celodenný výlet. Raňajky aj večere sa podávali formou bufetu, takže si každý mohol vybrať, na čo mal chuť. Pri raňajkách nás milo potešili palacinky.

Večerný bufet zahŕňal niekoľko druhov mäsa, zeleniny a príloh. Po celú dobu večere bola neobmedzená konzumácia zmrzliny a vybraných nápojov. Ocenili sme tiež šťastnú hodinku s 50 % zľavou na všetky miešané nápoje.

Ako sme sa najedli v okolí?

Počas našich výletov sme navštívili:

  • Hotel a reštauráciu Sýkora v dedine Křivoklát, kde sme si po dlhom výstupe dali vynikajúcu kapustnicu (česky zelňačku) a pivko.
  • JK Classics bistro BAR59 v obci Lužná. Bistro sa nachádza v areáli Múzea amerických veteránov a je otvorené iba pre návštevníkov múzea. Ponúkajú tu špeciality v americkom štýle. My sme mali grilované rebrá s barbecue omáčkou.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Vyskúšali sme hotelový bazén a parnú kabínu (uteráky sme si vzali z izby a následne nám boli vymenené). Určite môžeme vrelo odporučiť masážne kreslá, ktoré sme si naozaj užili (museli sme sa vopred objednať).

Hotel ďalej ponúka najrôznejšie balneo procedúry vrátane masáží, parafínových a rašelinových zábalov, pedikúry a pod.

Kam sa vydať na výlet?

  • JK Classics – Múzeum amerických veteránov sa nám veľmi páčilo, toľko nádherných áut sa na jednom mieste len tak nevidí. Na mňa najviac zapôsobili autá z 50. rokov na čele s Cadillacom Fleetwood, ktorý, v ikonickej ružovej farbe, vlastnil aj sám Elvis.
  • Hrad Křivoklát – V sobotu sme si dali celodenný výstup z Nižboru na hrad Křivoklát. Cesta bola pomerne kopcovitá a asi 20 km dlhá. Z Křivoklátu sa dá potom pohodlne dôjsť vlakom späť do Nižboru, kde sme mali zaparkované auto. Hrad Křivoklát určite stojí za návštevu a je jedným z českých historicky najvýznamnejších hradov.

Záverečné hodnotenie pobytu v Hoteli Lions ***

„Celý pobyt sme si naozaj užili. Na recepcii hotela nás vrelo privítali a všetko nám vysvetlili a ukázali. Najviac sa nám páčilo prostredie hotela s vonkajším posedením, kde bol pokoj a každý si mohol nájsť svoj kútik a večer si oddýchnuť pri poháriku niečoho dobrého. Areál a všetky priestory hotela boli čisté a upravené. Je vidno, že sa tu o všetku zeleň príkladne starajú. Milovníkom starých čias musíme určite odporučiť návštevu Múzea starých amerických vozidiel JK Classics.”


👍 Pobyt v Hoteli Lions *** bol osobne overený Nikolou, členkou tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 25. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet