Mikulov Inn – Hotel Venuše ***

Mikulov Inn – Hotel Venuše ***

Venušina 1537/2, Mikulov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Finservice CZ s.r.o. IČ: 28853008


737118118

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
13,2 km

O ubytovaní

Mikulov patrí k najkrajším miestam na južnej Morave a priamo v tomto meste sa nachádza Hotel Venuše ***. V okolí nájdete toľko historických pamiatok, prírodných krás a iných atrakcií, že ich počas niekoľkodňového pobytu ani nestihnete všetky navštíviť. Jedno je zaručené – nudiť sa určite nebudete. Malebný vinársky kraj vám navyše ponúkne dostatok príležitostí na odpočinok a načerpanie novej energie.

Uličkami Mikulova sa dostanete k miestnemu zámku (750 m), kde v súčasnosti sídli Regionálne múzeum v Mikulove, alebo vystúpajte na vyhliadkovú (pôvodne delostreleckú) vežu Kozí hrádek (650 m), odkiaľ budete mať mesto a okolie ako na dlani. Z Mikulova vedie krížová cesta na Svatý kopček (1,5 km) alebo náučný chodník Turold (1,1 km) s 8 zastaveniami a geoparkom. Po ceste môžete preskúmať aj krasové jaskyne Na Turoldu (950 m) s pôvabným smaragdovým jazierkom. Neďaleký Amfiteáter pod Turoldem (900 m) je zase obľúbeným dejiskom rôznorodých kultúrnych podujatí.

V lete si zájdite na kúpalisko do Březí (7,5 km) alebo k vodnej nádrži Nové Mlýny (14,4 km). Po celý rok je potom otvorený Aqualand Moravia (13,2 km), ktorý je s vodnou plochou cez 3 000 m² najväčším aquaparkom v Českej republike. Na výlet láka tiež Chránená krajinná oblasť Pálava (3,7 km) alebo Lednicko-valtický areál (15 km), zapísaný na Zozname pamiatok UNESCO. A čo v zime? Vyrazte na vianočné trhy do Brna (50 km), kde vás očarí bohatý program a skvelá gastronómia. Priamo v Mikulove sa navyše konajú pravidelné zimné prehliadky mesta so sprievodcom a vareným vínom na zahriatie.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba meria 13 m² a je vybavená 2 posteľami (možno spojiť do dvojlôžka), televíziou, malou chladničkou a stolíkom so stoličkami. K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie, klimatizáciu a izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC.

Dvojlôžková izba Superior je oproti klasickému variantu priestrannejšia (22 m²) a umožňuje 2 prístelky na rozkladacej pohovke. Aj táto izba je klimatizovaná a k jej vybaveniu patrí televízia, malá chladnička, klimatizácia, stolík s posedením, WiFi pripojenie a kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sú v Hoteli Venuše naozaj bohaté. Ráno prídete k pestrému bufetu s výberom čerstvého pečiva, syrov, údenín, ovocia, zeleniny, cereálií, vajíčok v rôznych úpravách a iných dobrôt, z ktorých si vyberiete presne podľa chuti.

Obed bude ideálnou príležitosťou na otestovanie ponuky reštaurácie Venuše. Nad vynikajúcimi burgermi, rebierkami, grilovanými rybami a inými špecialitami sa vám zaručene budú zbiehať sliny. Večera sa opäť servíruje formou bufetu a večer samozrejme nesmiete vynechať návštevu vínnej pivnice s ochutnávkou toho najcennejšieho, čo Mikulovsko ponúka.

Kde budete relaxovať?

Priestranná vonkajšia terasa s vírivkou priamo láka na relaxáciu. Užite si skvelú hydromasáž, alebo si len tak poseďte a porozprávajte sa v zátiší vínnej révy.