Doprajte si úžasný relax v malebných Františkových Lázňach. Ubytujte sa v Spa Hoteli Savoy **** a užite si skvelú polpenziu, oddych v krytom bazéne alebo fínskej saune a rozmaznávanie skvelou thajskou masážou. Navyše budete priamo v historickom centre mesta, v dochádzajúcej vzdialenosti k najznámejším prameňom a pamiatkam.

O ubytovaní

Spa Hotel Savoy **** sa nachádza priamo v malebnom historickom centre Františkových Lázní. Hneď pri hoteli budete mať krásne Mestské sady s Hudobným altánkom, za rohom nájdete Sady Soľného a Lúčneho prameňa (350 m) a o kúsok ďalej čaká Westend park (550 m). Aj v centre mesta si tak môžete užiť pokojnú prechádzku prírodou, spojenú s ochutnávkou minerálnych prameňov. Za zvieratkami sa vydajte do Lesoparku Amerika (2 km) a ak máte dosť času, urobte si výlet aj do národnej prírodnej rezervácie SOOS (6,2 km).

Patríte medzi milovníkov aktívnej zábavy? Len 650 m od hotela je tenisový kurt a za 10 minút jazdy autom sa dostanete ku Golf Resortu Františkovy Lázně (8,3 km) s 18-jamkovým ihriskom medzinárodného štandardu. V horšom počasí sa potom zabavíte napríklad v aquaparku Aquaforum (650 m) s vnútornými i vonkajšími bazénmi a fínskou saunou. Za pamiatkami môžete vyraziť do Chebu (6,4 km), kde uvidíte Chebský hrad, kostol z 13. storočia a Pachelbelov dom, do Karlových Varov (43,3 km), Mariánskych Lázní (36, 4 km) alebo na hrad Seeberg (5,7 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej izbe Standard s interiérom ladeným do kúpeľného štýlu a výhľadom do ulice či do dvora. K vybaveniu izby patrí dvojlôžková posteľ alebo dve oddelené lôžka, televízia so satelitnými programami, minibar a trezor. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou, WC, fénom a županmi.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na tradičnej českej kuchyni i sviežich medzinárodných špecialitách. Na posedenie pri drinku poslúži útulný lobby bar, kde sa pravidelne konajú aj večery so živou hudbou.

Kde budete relaxovať?

Čo by to bolo za kúpeľný pobyt bez poriadneho relaxu? Za odpočinkom zavítajte do hotelového wellness centra, kde na vás čaká krytý bazén a horúca fínska sauna. Pobyt si môžete ešte ozvláštniť skvelou thajskou masážou.

Spa Hotel Savoy ****

Spa Hotel Savoy ****

Ruská 427/4 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTELIS s.r.o. IČ: 09365508


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 192 Kč/noc - 900 m od hotela, podľa dostupnosti

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Tunajšie pramene a ich liečivé účinky boli známe už v stredoveku. Najstarším využívaným je Františkov Prameň. Po roku 1865 potom Františkove Lázne získavajú status jedných z najvyhľadávanejších európskych kúpeľov. Dnes vás mesto vďaka tomu očarí šachovnicovým pôdorysom a krásnymi empírovými a klasicistickými budovami. Okrem kolonády a nádherných parkov, vyhliadkových veží alebo mestského múzea, si nenechajte ujsť ani známu sochu malého chlapčeka s rybou - tunajší symbol plodnosti.

Pramene sa používajú k pitnej kúre, na kúpele, irigáciam a inhaláciám. Sú účinné na choroby pohybového aparátu, srdca a ciev, gynekologické ochorenia vrátane neplodnosti a ďalšie.

Čo by ste pri návšteve Františkových Lázní nemali minúť:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národná prírodná rezervácia SOOS
  • Mestské múzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Viac informácií
Cheb
Cheb
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně
Hlavná kolonáda Maxima Gorkého
Hlavná kolonáda Maxima Gorkého