Ubytujete sa v krásnej oblasti CHKO Slavkovský les len kúsok od Karlových Varov. V Hoteli U Zámečku *** vám nebude nič chýbať. Tešiť sa sem môžete nielen na pokoj prírody, ale aj na bohaté wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Čaká vás aj masáž a výborná polpenzia.

O ubytovaní

Ubytujte sa v prírode len kúsok od Karlových Varov. Hotel U Zámečku *** sa nachádza v CHKO Slavkovský les, v blízkosti Château Cihelny. Kedykoľvek si budete môcť zájsť na prechádzku do zámockého parku, alebo vyraziť do centra Karlových Varov, kde budete autom už za štvrť hodinky.

Karlove Vary sú najväčším českým kúpeľným mestom, ktoré láka nielen na ozdravné minerálne pramene, ale aj krásnu architektúru a špičkovú gastronómiu. Urobte si z prírody svojho ubytovania výlet do centra, kde objavíte Mlýnsku, Vřídelní alebo Tržní kolonádu (9,5 km). Z pamiatok nezabudnite navštíviť barokový kostol sv. Márie Magdalény (9,5 km) alebo pravoslávny chrám sv. Petra a Pavla (12,5 km). Prejdite sa v kúpeľnom parku alebo zavítajte do Múzea Jana Bechera** (12 km).

Milovníci golfu budú nadšení z blízkosti niekoľkých prestížnych golfových ihrísk. Neďaleko treba nájdete Cihelny Golf Resort (550 m) alebo Golf Resort Karlove Vary (14,5 km). Tee time na týchto a ďalších okolitých ihriskách vám radi zaistia na hotelovej recepcii.

Na výlet sa vydajte napríklad na hrad Loket (17,6 km) alebo jednu z okolitých rozhľadní – Diana (7,6 km), Karla IV. (6,9 km) alebo Goetheho vyhliadka (12,8 km). Zo všetkých zaujímavých vyhliadok si užijete pohľad do kúpeľného kraja a kopca v pozadí. Ubytovanie sa nachádza priamo v CHKO Slavkovský les, tak si sem rozhodne zájdite na prechádzku sviežou krajinou.

Kde budete spať?

Hotel U Zámečku *** je súčasťou hotelového komplexu Château Cihelny **** Art Royal Spa Hotel. Ponúka ubytovanie v dvojlôžkovej izbe Standard (22 m²), ktorá je ako stvorená na romantický pobyt v páre.

Komfortne a elegantne zariadená izba vám prinesie všetko, čo potrebujete na dovolenku plnú pohody. Vyspíte sa do ružova na dvojlôžkovej posteli v pokoji prírody. K izbe patrí vlastná kúpeľňa s vaňou a toaletou. Nechýba posedenie, písací stôl, kávovar a televízia. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi zadarmo.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia v hotelovom komplexe vás prenesie na zámok. Jej interiér vás očarí vo chvíli, keď doň vstúpite. Ďalšie kúzla potom prídu, až ochutnáte miestnu gastronómiu. Pochutnáte si na výberových pokrmoch, ktoré sa pripravujú prevažne z regionálnych surovín od menších dodávateľov. Ochutnáte tak čerstvé ryby z Bečovska alebo napríklad syry a jahňacie z Krušnohoria.

K menu vám ponúknu Pilsner Urquell a široký výber kvalitných vín z celého sveta. V letných mesiacoch sa môžete tešiť na pravidelné grilovanie na terase.

V priestoroch reštaurácie prebiehajú raňajky a večere, na ktorých si pochutnáte, pokiaľ sú súčasťou vášho balíčka. Nič vám ale nebráni zájsť si sem na niečo dobré kedykoľvek počas otváracej doby.

Kde budete relaxovať?

Kde inde si užiť odpočinok ako v krásnej prírode blízko Karlových Varov? V Hoteli U Zámečku vás budú rozmaznávať! V modernom wellness centre sa vám navráti stratená vitalita, energia aj imunita. Plávať alebo relaxovať môžete v štýlovom vnútornom bazéne s protiprúdom, masážnymi vodopádmi a letnou vonkajšou terasou. Z bazéna je navyše nádherný výhľad do prírody, ktorý pocit pohody ešte umocňuje.

Bazén ale nie je to jediné, čo vás tu čaká. Oddýchnete si vo vírivke a prehrejete unavený organizmus v jednej z troch sáun – soľnej, fínskej a parnej. Aby toho nebolo málo, vyberte si zo širokej ponuky relaxačných a regeneračných masáží.

Niečo naviac

Či už patríte medzi športových nadšencov, alebo sa len chcete trochu ponaťahovať, zavítajte do hotelového fitness centra. Je skvelé vybavené a navyše si čas cvičenia môžete krátiť kochaním sa krásnym výhľadom do zámockého parku.

Hotel U Zámečku ***

Hotel U Zámečku ***

Cihelny 5 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VINLAND Golf Services s.r.o. IČ: 01988417


+420 739 281 296

reservation@chateaucihelny.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc - do 10 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
9,2 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Slavkovský les
Slavkovský les
Goetheho vyhliadka
Goetheho vyhliadka
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda