Ubytujte sa v Hoteli Stará Pošta *** a vydajte sa objavovať krásy Hrubého Jeseníka! Nájde sa tu naozaj niečo pre každého - wellness centrum, detské ihrisko, skvelé výletné ciele a útulné izby s nádherným výhľadom na horskú krajinu. Tešiť sa môžete aj na výborné raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Stará Pošta *** je ideálnym miestom pre aktívnu a relaxačnú dovolenku s rodinou alebo vo dvojici. Nájdete ho v Chránenej krajinnej oblasti Hrubý Jeseník, v srdci horského strediska Filipovice - Bělá pod Pradědem, hneď vedľa Skiparku Filipovice (170 m). V zime budete mať jasný program - čaká na vás 2,6 km zjazdoviek a moderný snowpark. Otestovať môžete aj svahy lyžiarskeho areálu Červenohorské sedlo (4,4 km) s 8 zjazdovkami vrátane 1 km dlhej čiernej freeridovej trate.

A čo v lete? Urobte si výlet ku studničke v Bělej pod Pradědom (4,2 km), na Kamzičiu skalu (6,5 km) alebo ku Kamennému oknu (6,9 km). Zdatnejší turisti môžu vyraziť k Vysokému vodopádu (10,1 km) alebo k Malému Jazerníku (10,5 km), kde nájdete kúzelné rašeliniská s jazierkami a dreveným chodníkom. Priamo od hotela potom vyráža autobus na Červenohorské sedlo, odkiaľ sa pešo dostanete až na Praděd (10 km) alebo cez Vřesovú studničku (3,8 km) na Šerák (9 km).

Preskúmajte tiež Vlastivedné múzeum Jesenicka (10,6 km), prejdite si náučný chodník Vincenza Priessnitze a navštívte rodný dom (12,3 km) tohto slávneho lekára. S deťmi potom môžete vyraziť napríklad do Kontaktnej ZOO Faunapark (15,4 km).

Kde budete spať?

Hotel vás privíta v útulnej izbe s pohodlným nábytkom, vlastnou kúpeľňou a WiFi pripojením na internet. Môžete si vybrať z týchto možností:

  • Dvojlôžková izba Standard je vybavená manželskou posteľou, televíziou a šatníkovou skriňou.
  • Dvojlôžková izba Standard s prístelkou ponúkne manželskú posteľ a rozkladacie kreslo, televíziu a šatníkovú skriňu.
  • Dvojlôžková izba Standard s prístelkou a vaňou ubytuje hostí na manželskej posteli a rozkladacej pohovke. K vybaveniu patrí TV aj šatníková skriňa.
  • Dvojlôžková izba Standard s dvoma prístelkami a vaňou ponúkne manželskú posteľ, 2 rozkladacie kreslá, televíziu a šatník.
  • Trojlôžková izba Standard zahŕňa manželskú posteľ, samostatné jednolôžko, šatníkovú skriňu a televíziu.
  • Trojlôžková izba Standard s prístelkou disponuje manželskou posteľou, samostatným jednolôžkom a rozkladacou sedačkou, nechýba TV a šatníková skriňa.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podávajú chutné raňajky a večere s úchvatným výhľadom na hory. Súčasťou hotela je aj reštaurácia U Pošťáka, ktorá sa zameriava na tradičné české jedlá a medzinárodné špeciality pripravované z miestnych produktov. Ochutnať môžete aj kvalitné české vína, lahodnú taliansku bio kávu alebo hriešne dobré dezerty.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum je ideálnym miestom na oddych po dni plnom dobrodružstva. Čaká na vás vonkajší letný bazén, vnútorný vyhrievaný bazén a infračervená sauna. Po predchádzajúcej rezervácii si môžete vychutnať aj relaxačnú masáž.

Cestujete s deťmi?

V letných mesiacoch je k dispozícii vonkajšie ihrisko s trampolínou, pieskoviskom, kolkami, hojdačkami a preliezačkami. Potom, bez ohľadu na ročné obdobie, si deti užijú skvelú zábavu na vnútornom ihrisku s množstvom hračiek a hier.

Niečo naviac

Pre deti a dospelých je k dispozícii tenisový kurt s umelým povrchom a viacúčelové ihrisko. Na dobrodružné výlety vám v hoteli radi zapožičajú horské kolobežky a palice na Nordic Walking a svoje športové vybavenie si môžete uschovať v lyžiarni alebo úložni bicyklov. Alebo si len tak sadnite a relaxujte v hotelovej záhrade s altánkom, jazierkom a vonkajšími ohniskami.

Hotel Stará Pošta ***

Hotel Stará Pošta ***

Filipovice 27 , Bělá Pod Pradědem
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Stará Pošta, s.r.o IČ: 03856658


606 150 150

info@hotelstaraposta.cz

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 160 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
27 km
Zastávka
10 m
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Jeseníky

Jeseníky Tip na výlet

Takzvanú Jesenickú oblasť na severe Moravy tvorí najvyššie moravské pohorie Hrubý Jeseník spolu so svojím podhorím Nízkym Jeseníkom, Kralickým Sněžníkom a Rychlebskými horami. Chránená krajinná oblasť Jeseníky však zahŕňa iba Hrubý Jeseník s priľahlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Najvyšším a najznámejším bodom Jeseníkov je Praděd s výškou 1 491 m n. m. Tieto krásne hory ponúkajú uprostred podmanivej prírody s čistým vzduchom stovky značených trás pre peších i cyklistov, nájdete tu ale tiež známe zimné strediská, kúpele, relaxačné centrá i pamiatky.

Najväčšie lákadlá Jeseníkov:

  • Praděd
  • Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Pri svojich prechádzkach by ste ale nemali minúť ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorskom sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniská Skřítek či Rejvíz. Pokiaľ do Jeseníkov mierite skôr za oddychom, navštívte trebárs Termálne kúpele vo Veľkých Losinách (kde si môžete zároveň urobiť prehliadku Múzea papiera) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Viac informácií
Vysoký vodopád
Vysoký vodopád
Priessnitzove kúpele Jeseník
Priessnitzove kúpele Jeseník
Bobová dráha Vrbno pod Pradědom
Bobová dráha Vrbno pod Pradědom