Letná dovolenka v Krkonošiach? Jasne! Ubytujte sa v Hoteli Tetřeví Boudy *** s dlhoročnou tradíciou a užite si krásne výlety - Pec pod Sněžkou, Špindlerův Mlýn, všade to budete mať kúsok. Po celodennom programe si zaslúžene užijete aj výbornú polpenziu a moderné wellness centrum s bazénom, vírivkou a saunami.

O ubytovaní

Horský hotel Tetřeví boudy Krkonoše *** sa nachádza v Krkonošskom národnom parku, neďaleko Černého Dolu a Pece pod Sněžkou. Názov hotela odkazuje na dlhú históriu tohto miesta - už v 18. storočí tu stáli 3 drevené búdy, z ktorých jedna slúžila na ubytovanie turistov. Súčasné Tetřeví boudy boli postavené v 80. rokoch 20. storočia a zrekonštruované v rokoch 2014-2017.

Krkonoše asi netreba dlho predstavovať, je to jednoducho raj pre turistov, cyklistov, lyžiarov a milovníkov prírody. V zime vás poteší malá zjazdovka s pomou priamo pri hoteli (150 m). Pre náročnejších lyžiarov hotel zabezpečuje bezplatnú kyvadlovú dopravu v stanovených časoch na lyžiarsky svah Zahrádky v lyžiarskom stredisku Pec pod Sněžkou (1,5 km). Lyže je potrebné si zabezpečiť pred príchodom do hotela. Okrem toho sa hotel nachádza priamo na bežkárskej a cyklistickej magistrále.

V lete sa vyberte na cyklovýlet napríklad do Špindlerovho Mlýna (15,7 km), kde nájdete aj aquapark a múzeum kociek LEGO, alebo do Adršpašských a Teplických skál (46 km). Pešo sa môžete vydať do Pece pod Sněžkou, kde nájdete Relax park s bobovou dráhou a ďalšie atrakcie. Môžete tiež preskúmať Černohorské rašelinisko (5,1 km) alebo vystúpiť na rozhľadňu Hnědý vrch (3,3 km) a pokochať sa výhľadom na vrcholky Krkonôš.

Kde budete spať?

Po príchode na vás čaká pohodlná izba alebo apartmán s interiérom v prírodných farbách, vlastnou kúpeľňou a WiFi pripojením.

Dvojlôžková izba má rozlohu 17 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami. Súčasťou izby je aj malá chladnička, čajový kútik s rýchlovarnou kanvicou, písací stôl, trezor, TV a sušič vlasov.

Trojlôžková izba má rozlohu 23 m² a okrem manželskej postele je vybavená aj jednolôžkom. Inak je vybavenie štandardné, t. j. malá chladnička, čajový kútik s rýchlovarnou kanvicou, TV, trezor, písací stôl a sušič vlasov.

Rodinná izba s rozlohou 32-35 m² je vybavená dvojlôžko, a 3 samostatnými posteľami, písacím stolom, TV, chladničku, trezorom, čajovým kútikom s rýchlovarnou kanvicou a sušičom vlasov.

Apartmán má rozlohu 28 m² a môže byť vybavený 2 manželskými posteľami alebo manželskou posteľou a 2 samostatnými lôžkami. Okrem bežného vybavenia (TV, trezor, písací stôl, chladnička, čajový kútik s rýchlovarnou kanvicou, sušič vlasov) má apartmán aj malý kuchynský kút s drezom a elektrickým sporákom.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka útulný interiér zariadený drevom a prírodnými materiálmi, krásny panoramatický výhľad na okolité hory a vynikajúcu kuchyňu, v ktorej si môžete vychutnať tradičné české aj medzinárodné špeciality.

Kde budete relaxovať?

Oázou relaxu bude novovybudované hotelové wellness centrum, ktorému dominuje luxusný nerezový bazén. Z horúcej vírivky si môžete vychutnať výhľad na horu Žalý a na zohriatie vám poslúži aj saunová časť so suchou a parnou saunou, ochladzovacím vedrom a bazénom. Ak chcete mať trochu viac súkromia, vyskúšajte súkromnú fínsku alebo infračervenú saunu.

Na aktívny oddych využite moderne vybavené fitness centrum, meditačnú miestnosť alebo miestnosť na jogu.

Cestujete s deťmi?

Deti sa bezpečne zabavia vo vnútri aj vonku vďaka hraciemu ihrisku s preliezačkami a trampolínou a herni. K dispozícii sú aj spoločenské hry na zapožičanie a v hoteli sa konajú aj rozprávkové predstavenia.

Niečo naviac

Zábavu pre dospelých poskytuje stolný tenis, biliard, šípky alebo stolný futbal.

Hotel Tetřeví Boudy ***

Hotel Tetřeví Boudy ***

Dolní Dvůr 308 , Dolní Dvůr
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tetřevky s.r.o. IČ: 48025402


+420 602 322 399

info@tetreviboudy.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,9 km
Zastávka
3,9 km
Aquapark
25 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
10 m

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Pec pod Snežkou
Pec pod Snežkou
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Adršpašské skaly
Adršpašské skaly